Dating med en skaplig homofil mann (råd fra noen som har vært der)

12 mars 2019

Forvirrende dilemmaer florerer når du er singel i gay dating markedet, og kanskje en av de vanligste hodescratchers er når du, som en ut homofil mann, møtes og blir umiddelbart tiltrukket av en mann som du oppdager er i skapet.

Har disse relasjonene fungerer? Skal du investere ditt hjerte og energi på å bygge en romanse og potensielle partnerskap? I en dating verden hvor det kan virke umulig å finne en kompatibel match, bør du være kresen i denne forbindelse?

Les videre og nå dine egne konklusjoner som du vurdere fordeler og ulemper med denne stikkende situasjon.

load...

Først vet det finnes stadier for Å finne ut vår seksuelle identitet

Som homofile menn, vi alle gå gjennom forutsigbare stadier som vi kommer ut - først til oss selv, og så kanskje til andre. Dette er en utviklingsprosess med ulike psykologiske faktorer og milepæler som skjer gjennom som vi prøver å gjøre følelse av vår seksuelle identitet.

Den mest populære modellen av disse fasene ble utviklet av Vivienne Cass og kalles Cass Model of Sexual Orientation identitetsdannelse. Hver mann du møter vil falle et sted på dette spekteret av den kommende-prosess, og det vil være viktig for deg å vurdere denne dimensjonen for å sikre sitt utviklingsnivå og selvtillit aksept passer dine behov for en partner. Du, som en ut mann, vil trolig bli plassert i etapper 5 eller 6.

load...

Hvis du er tiltrukket noen som ikke er ute, pumpe Bremser

Så hva gjør du når det hottie over fra deg på cafГ © kunngjør at han ikke er ute etter at du allerede har opprettet en kryssild av fantasier i hodet av hvor perfekt de to av dere kan være så livs kamerater? Definitivt sette på bremsene. Dette er en dilemma som krever seriøs ettertanke.

I min erfaring som terapeut og coach, par av lignende outness nivåer har en tendens til å ha det beste forholdet utfall og prognose. Med andre ord, to ut menn og to closeted menn fare bedre med forholdet suksess enn de som er på motsatt ende av den kommende ut kontinuum.

Når du møter noen som er i skapet og du ikke, gi deg selv tid til å finne ut om dette er den slags forhold du ønsker å inngå.

Selvfølgelig, det finnes alltid unntak. Det er de ute / closeted par som kan fungere godt til tross for de iboende utfordringer og komplikasjoner, men de har en tendens til å være hovedsakelig i mindretall. Årsaken til dette ligger i de påkjenninger som uunngåelig bli aktivert når motstridende behov og grenser til hver mann konflikt.

load...

For hemmelighetsfulle mannen, presset han begynner å føle seg om å være mer synlig med sin sivilstatus og seksuell preferanse før han er følelsesmessig klar kan vokse til resistente proporsjoner og forårsake både personlig og forholdet stamme med sin partner.

Motsatt den ut partneren ofte ender opp med følelsen som han er blitt kastet tilbake inn i skapet fordi han blir begrenset i sin evne til å leve sitt liv fritt og autentisk grunn ikke ønsker eller er i stand til å avsløre sin sivilstatus med sin hemmelighetsfulle partner i ulike sosiale sammenhenger.

Jeg har opplevd Hurt & Skam som kan komme med dating en homofil mann som ikke har kommet ut

Som et personlig eksempel, opplevde jeg dette veldig todelingen i et tidligere forhold i forhold til min nåværende forening. Jeg var i et langsiktig forhold med noen i mange år som var ute til familie og noen personlige venner, men ikke ut på jobb eller sammen med andre sosiale relasjoner.

Jeg levde lenge i skyggen av ikke å være kjent på grunn av min begrenset tilgang til viktige dimensjoner av min partner liv. Det bidro til min følelse usynlig - som en del av meg og vårt forhold ble redusert i øynene.

Det mest rystende og sårende øyeblikk var da vi var shopping på en matbutikk en dag. Som vi ble stående i kø for selvbetjent kassa, både av oss med elementer i våre hender, en mann og hans kone kontaktet min partner og hilste ham lykkelig og med overraskelse på å kjøre inn i ham. Denne mannen, jeg senere fant ut, var partneren min medarbeider, og i det øyeblikk av panikk, min partner raskt trappet foran meg å blokkere min tilstedeværelse fra visningen og nervøst chattet det med dem.

Lamslått av min forvisning, jeg gikk opp til nærmeste selvbetjent kassa maskin for å begynne å skanne våre dagligvarer elementer. Som min partner var avsluttende hans samtale med sin kollega, han umiddelbart gikk til en annen kassa maskinen å skanne varene han hadde i hendene slik at kollegaen ikke ville vite han og jeg var sammen.

Jeg har datet en hemmelighets mann, og mens jeg passet på ham, det var tider da jeg følte at han var skamfull over meg og forholdet vårt da vi var i offentligheten.

Det var i det øyeblikket at en flom av minner fra andre ganger jeg hadde blitt avvist som sin partner i alle disse årene vi hadde vært sammen kom til å tenke at jeg hadde børstet av eller minimeres. Det var litt av en åpenbaring. Jeg ønsket ikke å være en skitten liten hemmelighet lenger, og det er hva det føltes som om jeg hadde blitt henvist til. Og det gjorde vondt.

Som en kontrast, min nåværende (og siste!) Forhold er ute i alle kapasiteter. Fra det øyeblikket jeg møtte Loren, har han stolt vist frem meg som kjæresten hans og sjelefrende til alle i alle deler av sitt liv.

Han har gjort meg føler spesiell og kjære, og i stedet for følelsen som en skitten liten hemmelighet, han fikk meg til å føle seg som en kjendis - som alle i den lille byen han hadde bodd ville gjenkjenne og hilse på meg med kjærlighet på en måte jeg d aldri opplevd før.

Jeg hadde aldri egentlig innsett før hvor jeg var fortsatt faktisk delvis i skapet være i tidligere forhold til tross for min tro på at jeg var en ute mann. På grunn av Loren personlige utvikling og forholdet tankesett, følte jeg ikke lenger gjemt i dette nye partnerskapet, og det førte til et helt nytt verdensbilde og mestringsfølelse jeg aldri hadde opplevd før.

For første gang i mitt liv, jeg nå vet hvordan det føles å være i en gjennomsiktig og autentisk forhold , og jeg kunne ikke vært lykkeligere - så mye at vi skal gifte i mindre enn to måneder!

Disse forhold kan fungere, men husk å gjøre det som er best for ditt liv og lykke

Beslutter å date og utvikle et forhold med noen som fortsatt er i en tidlig fase av kommer ut og er hemmet om sin seksuelle identitet (når du selv er ute og stolt) er et personlig valg bare du kan gjøre.

Hemmelighetsfulle menn kan gjøre store kjærester fordi de ofte har en nyvunnet spenning og entusiasme om kjærlighet, å være så ny for homofile kultur. De er mindre trett av gay dating på grunn av deres manglende erfaring og eksponering, og de kan være bra med grenser og pacing et forhold til å tillate det å danne organisk.

Omvendt, disse relasjonene krever betydelig kompromiss, offer, fleksibilitet, og hemming på den delen av den mer ut partner på et tidspunkt i livet hvor de har brukt stor energi vokser ut av skapet med sin identitetsutvikling.

Du må selv bestemme om dating en hemmelighets mannen ville bli betraktet som en dating felle. Det anbefales at du dempe din begeistring med kjemien du føler for denne nye hottie og gjennomføre en grundig kost / nytte-analyse om fordeler og ulemper med å gå inn i et slikt valg. Fullføre en personlig oversikt over dine verdier og personlige behov for hva du leter etter i en partner og et forhold og avgjøre om dating noen hemmelighets er kompatibel med denne visjonen for hva du leter etter.

Bilde kilder: wonderhowto.com