Dating etter skilsmisse på 50-50 måter for menn og kvinner å begynne på nytt

3 juli 2019

Vi var i bilen sin da hans mobiltelefon ringte. Jeg ble da en ufrivillig avlytter til den ene siden av en svært opphetet samtale. Før mine øyne, denne mannen endret fra Dr. Jekyll til Mr. Hyde. Han gikk fra elskverdig og behagelig for sint og opphisset. Jeg ville ha unnskyldte meg for å gi ham litt privatliv, men jeg var fanget i passasjersetet. Etter at han la på, beklaget han, og sa at selv ti år etter skilsmissen, hans eks-kone likevel gjort ham gal. Vi begge prøvde å riste den av, men datoen flatlined.

Dating under noen omstendighet kan være angst-induserende, men for folk som har vært gjennom en skilsmisse, kan det også føle skremmende. Reentering dating scenen etter skilsmisse ofte gjør selv de mest selvsikre mennesker føler at selvbevisste syvendeklassinger ved skolen dans.

Du kan være mer enn litt rusten hvis du akkurat har begynt å date igjen, men disse praktiske tips (for både menn og kvinner) kan gjøre overgangen lettere.

load...

1. Helbrede deg selv fra fortid Hurt eller Anger

Skilsmisse kan la dype sår, vonde minner eller følelser av svik. Hvis du opplever dype, rest følelser, kan du søke støtte for å hjelpe din helbredelse. Selv om dette kan ta litt tid, vil det gi deg fordelen av å være klar for et sunt forhold med noen nye.

2. Start med et friskt perspektiv

Uansett hva som har skjedd i det siste, er dette en sjanse til å starte på nytt. Fange opp viktig visdom fra tidligere forhold, men la skyld, skam og kynisme i bakspeilet.

Skilsmisse kan ofte gjøre folk føler bitter, men prøv å se på glasset (aka ditt nye liv) som halvfullt.

load...

Hvis du kan se muligheten til å date som et nytt eventyr, kan det hjelpe deg å gå gjennom noen pågripelse.

3. Billedlig talt, ikke ta din ex på dine datoer

Snakker ustanselig om din ex i enten en positiv eller negativ måte kan være en reell buzz-kill. Mang en dato har vært bortskjemt med spøkelser av ekser fortid. Når du er på date, være oppmerksomme på den personen du er med og unngå å gruble over tidligere elsker. Du vil både ha en mye bedre tid.

4. Hold deg unna rebound relasjoner

Dato flere personer før du hopper inn i et eksklusivt forhold. Det kan være fristende å bli involvert svært raskt etter et samlivsbrudd eller skilsmisse. Du ønsker kanskje å fylle tomrommet i livet ditt, eller vise din ex at du fortsatt kan tiltrekke seg en ny partner. Dette er sjelden en god idé. Husk kjemi er ikke alltid et tegn på kompatibilitet, så du vil være sikker på at du vet hva du får til.

5. Prøve nye ting

Hvis det har vært lenge siden du har vært aktiv i dating scene, vil du trolig finne at mange ting har endret seg. Hvis den siste datoen du gikk på var senior prom, er det lite sannsynlig at du er oppdatert på ting som online dating. Det har blitt sagt, hvis du er villig til å eksperimentere, du bare kan finne det lettere enn noensinne å møte nye potensielle partnere.

Gå utenfor boksen og gjøre noen ting som ikke er innenfor din dating komfortsonen.

load...

Prøver nye ting betyr også dating utenfor din type. Mange menn og kvinner har en forkjærlighet for en bestemt type person de føler tiltrekning til, spesielt når det kommer til fysiske attributter. Det er fascinerende å se hvor ofte folk bevege seg mot noen som ser eller oppfører seg som ex. Hvis du har et mønster av havarerte forhold, er dette det perfekte tidspunktet å utforske alternativer. Du kan være heldig nok til å møte noen som er en bedre passform for deg, selv om du ikke ville trodd det ved første øyekast. Være villig til å se litt dypere.

6. Unngå å lage Datoer betale for syndene til din Ex

Vær oppmerksom på, eller du kan projisere din tro, sinne eller smerte fra tidligere forhold til noen nye. For eksempel, hvis du tror menn er upålitelige eller kvinner er altfor følelsesmessig, kan du overreagerer på noe uskyldig en ny dating partner sier eller gjør. Ikke forvent at de skal være perfekt eller forventer at de skal rette opp urett fra tidligere forhold. En ny person i livet ditt fortjener å starte med blanke ark.

7. Bli kjent med nye folk uten Henting

Etter en mislykket forhold, er du fast bestemt på å få det riktig denne gangen. Dette kan skape unødig press på en gryende romanse. Du ønsker ikke å bli såret igjen, slik at du kan være fristet til å sette dato gjennom en streng linje med avhør som føles mer som et jobbintervju enn en samtale. Du kan lære mye av å lytte og observere som ting fremgang naturlig. Det tar tid å bli kjent med noen, og det er verdt investeringen.

8. Konsentrer deg om Having Fun

Det er viktig å huske dating er ment å være morsomt. Ikke tappe all glede ut av det ved å overanalyzing hver lille ting eller ved å prøve å finne ut om noen er din perfekte match når du først møtes. Det er på tide å sortere alt dette ut etter at du kjenner hverandre bedre.

På slutten av dagen, er dating ment å være morsomt, så bare kos deg!

9. Ikke la frykten Hold You Back

Selv om det er naturlig å ha noen frykt, er at følelser alltid en hindring å elske. Mange ting du frykter aldri blir realisert og frykt kan holde deg fast i et hjulspor. Du fortjener å finne lykke og du er mer sannsynlig å finne det når du begynner å kommunisere med alle disse fascinerende mennesker av det motsatte kjønn.

Dette er et nytt kapittel i livet ditt, så ta spranget!

Etter noen innledende nøling om å komme tilbake i dating spillet, vil du sannsynligvis finne det svært givende. Ta små steg i begynnelsen hvis du må, og prøv å unngå å bringe oppfattet bagasje med deg som min dato gjorde. Ikke vent for lenge med å komme tilbake der ute, skjønt, fordi verden er full av nye mennesker for deg å møte. Selv om det kan føles som om det nå, er livet ikke over bare fordi du har vært gjennom en skilsmisse.

Bilde kilder: medicalnewstoday.com, davemhuffman.com, huffpost.com