Dating coach ken solin skriver attraktive datingprofiler og gir boomer kvinner verktøyene til å finne kjærligheten på nettet

24 april 2019

Kortversjonen: Ken Solin er en boomer dating coach med decadesof erfaring rådgivning singler over 50. Dette skuespiller kom inn i dating industrien ved å jobbe som en dating spaltist for mange blader, inkludert The Huffington Post. Da han dykket ned i temaet følelsesmessige relasjoner mellom menn og kvinner, fant han folk å slå til ham for å få hjelp med kjærlighetslivet deres. Eldre generasjoner ofte ikke vet hvordan du skal navigere online dating, og Ken fant seg selv i stand til å bruke sin egen personlige suksesser i området for å hjelpe kvinner over 50 land et kvalitets dato. Hans støtte og veiledning styrke kvinner til å ta kontroll over sine dating erfaringer og møte følelsesmessig balanserte menn på dating-nettsteder. Ken nylig skrevet en bok med tittelen “ Din Guy er der ute: dating tips for kvinner over 50 ,” for å spre sine kunnskapsrike innsikt via lydbok og e-bok. Ken leverer kvinner over en viss alder verktøy for å lykkes Finda kompatibel partner med langsiktig potensial.

I 2012, dating ekspert Ken Solin skrev en artikkel kranglet menn bør være følelsesmessig ærlig med kvinner , og hans ord utløste en umiddelbar debatt. Mange kvinner jublet hans ord og uttrykte sterk enighet, mens mange menn steilet og postet kommentarer som: “Hva er du, gal!” Artikkelen så mer enn 2000 kommentarer innen en dag, som, som Ken sa, “er liksom uhørt med mindre du er en rockestjerne.”

load...

Ken Solin er en dating coach, forfatter og spaltist med tiår av forholdet erfaring.

Koble menn og kvinner på et følelsesmessig nivå blir Ken fyrte opp. Som en dating spaltist og forfatter har han skrevet om dating for AARP Magazine, The Huffington Post, Maria Shriver, About.com, og en rekke andre elektroniske tidsskrifter i flere år. Han låner hans innsikt i dating relasjoner som en måte å utjevning spillefeltet for single menn og kvinner over 50.

“Det er en enorm emosjonell frakobling mellom menn og kvinner,” sier Ken i vår samtale med ham.

I dag, han trenere kvinner over 50 for å bygge bro over kjønnsskillet slik at eldre datere føler seg mer trygg når online dating.With en særegen hands-off tilnærming viser Ken kvinner å oppsøke en mann med langsiktig potensial på dating nettsteder.

load...

Dette forholdet spaltist gir daters verktøyene oppdatert med emosjonell forståelse og målrettede strategier. Ken vil skrive en dating profil for en kvinnelig klient, men han vil ikke sveve over hennes dating valg etter det. Han gjør bare hans erfarne anbefalinger og lar henne ta det derfra.

“Det er ikke langsiktig hjelp,” understreket han. “Jeg er ikke barnevakt mine klienter. Jeg vil bare få folk i gang på en god sti, slik at de kan date med hell uten meg.”

Oppmuntre single kvinner å være proaktiv på dating sites

Ken interesse for online dating begynte ca 12 år siden da han var singel og leter etter kjærlighet. “Jeg trodde det var en ekte gullgruve”, sa han om dating nettsteder. “Det er en interessant måte å finne datoer.” På samme tid, innså han plassen skapt ubalanserte opplevelser for menn og kvinner, spesielt i senior dating, så han bestemte seg for å hjelpe kvinner fikse opp sine profiler og finjustere deres tilnærming online.

load...

I sin dating coaching, tar Ken på to kvinnelige klienter om gangen i en kortsiktig verksted for å få dem på vei i riktig retning. Han lærer seg clientsto navigere online dating verden for seg selv med dating strategier som han har sett arbeids mange ganger.

Som en del av sitt program, oppfordrer han sine klienter til å stille noen målrettede spørsmål for å finne ut om kampene deres er menn av kvalitet. Finne ut om han har venner eller om han har tatt skritt mot personlig vekst, for eksempel, kan fortelle deg hva langsiktige potensialet dato har.

“Kvinner bør ikke date menn som ikke har noen venner,” Ken fortalte oss. “Hvis han er en einstøing, er at kvinnen skal være hele hans univers, og det er en urimelig belastning å måtte bære.”

Over Skype og på telefonen, Kenoutlines provenmethods å hjelpe sine kunder å finne kompatible datoer på nettet. Han oppfordrer kvinnelige baby boomers å være proaktiv og ikke sitte stille å vente på deres drøm dato for å dukke opp i innboksen sin - han ønsker at de skal oppsøke ham for seg selv.

“Folk bør gjøre sine egne legwork,” sier Ken. “Ingen vet du at du kjenner deg. Jeg tror den eneste som virkelig vet hva en kvinne er ute etter, er at kvinnen.”

“Din Guy er der ute” - En Dating guidebok for Daters Over 50

I de senere år har Ken utvidet sin splitter fra online kolonner og podcaster til ebøker og lydbøker. “ Din Guy er der ute: dating tips for kvinner over 50 ” utdanner modne datere med grei råd om å finne en god partner. I sin bok, upends Ken konvensjonell tenkning som søker en god mann på nettet, er som å lete etter en nål i en høystakk, og tilbyr utprøvde metoder for å begrense feltet på en smartere måte.

Du finner dette inspirerende guide på Amazon, Kindle, iTunes og Audible. Den er tilgjengelig som en eBok eller lydbok for leserens bekvemmelighet og Ken selv forteller lydboken versjonen.

“Fyren er ute” av Ken Solin tilbyr et omfattende retningslinje mot å finne en perfekt match på nettet.

I spenn på 119 sider, dykker Ken i viktige ting en nylig skilt eller enke kvinne trenger å vite før du kommer inn i dating scene. Moderne dating kan være en foruroligende sted hvis du ikke vet hva du kan forvente, og denne boken forklarer grundig, fra perspektivet til begge kjønn, hvordan du navigerer dating nettsteder mer effektivt.

“Online dating er det ett sted hvor kvinner over 50 er ulik for menn,” Ken skriver i boken beskrivelse.
“Alle aspekter av den er skjevt i favør av menn, som ofte etterlater kvinner føler seg prisgitt mannlige daters. Mine store opplevelser utjevne online dating spillefeltet.”

Hans bok tar en omfattende titt på den moderne dating plass med dyp emosjonell forståelse.

“Ken skriver fra hjertet og gir gode verktøy for å navigere online dating,” anmeldt Amazon Kunden på Amazon.com. “Selv om det ble skrevet for kvinner, føler jeg at informasjonen er bra for menn også. Denne boken er en guide til hvordan du effektivt tiltrekke høyere kvalitet folk til dato og til slutt finne den beste partneren for deg.”

Ina månedene, kvinner Lær deg å online dato på egenhånd

Gjennom årene har Ken sett mange eldre kvinner finner sin perfekte match ved å bruke hans dating strategier. Han fortalte oss historien om en 70 år gammel klient tok han på to år siden, da hun trengte hjelp til å sette opp en online dating profil. Han skrev profilen, ga henne tips til findthe rette gutta for henne, og la henne håndtere resten.

I begynnelsen hadde hun ikke har mye suksess og følte discouraged.Ken presset henne til å komme på nettet minst en gang i uken, og ikke gi opp om prosessen. Han har gjentatte ganger oppfordret til giveher oppmuntring til åtte måneder siden, møtte hun noen spesielle.

“De er gal forelsket, og det ser ut som de kommer til å gå den distansen,” Ken fortalte oss. “Historier som dette gjør meg føle deg trygg på at jeg vet hva jeg gjør og kan hjelpe kvinner.”

“Jeg støtter deres vilje til å finne en mann med emosjonell intelligens. Jeg oppfordrer kvinner til å fokusere på dating menn som har gjort noen indre arbeid og som kan bære sin emosjonelle vekt i et forhold “. - Ken Solin, dating coach, forfatter og spaltist

Kens coaching har gitt mange babyen boomer kvinner selvtillit og ferdigheter til online date mer effektivt. Hans fokusert tilnærming setter raskt sine kunder på en bane å møte sine langsiktige partnere online.

Dette er en personlig oppgave for Ken. “Jeg møtte min partner for fire år siden - hun var 63, og jeg var 67 - og vi er fortsatt sammen,” sa han. “Jeg bruker prinsippene som hjalp meg å møte henne for å hjelpe mine klienter.”

Ken Solin Ikke Barnevakt hans klienter - Han lar dem Lead

“Mangelen på et klart budskap om hva kvinner egentlig vil ha fra menn ser ut til å fortsatt være problematisk i dag,” Ken skrev i 2012. “Min oppfatning er at hva kvinner vil ha mest fra menn i parforhold i dag er følelsesmessig ærlighet -. Å vite hvor de står med sine partnere”

Med empati og vilje, bifaller Ken dele følelser åpenlyst som en måte å buildstrong obligasjoner, og til slutt han håper å bygge bro over kløften mellom kjønnene gjennom sin dating kolonner, bøker og coaching.

Kenequips hans kvinnelige clientsto takle online dating på egen hånd i løpet av få måneder. Han ønsker ikke kvinner over 50 for å føle seg avhengig av hans veiledning, men heller å se det som hopping av punkt for å forbedre sine dating ferdigheter på lang sikt. Etter at han skriver en engasjerende dating profil, lar han sine klienter bestemme hvor og hvordan hun ønsker å bruke det fordi hun er den øverste autoritet på hva hun vil. Hva Ken ønsker å gjøre er å gi single kvinner en grundig, nøktern tilnærming for å nå sine mål.

Når spurt om å beskrive sin coaching stil, gjorde Ken ikke nøl. “Jeg er en venn,” sa han. “Jeg håper mine klienter ser meg som en venn. Jeg er ikke forelese dem. Jeg lytter til dem, og jeg er glad for å høre. Jeg liker å jobbe med kvinner å hjelpe dem å få kontakt med noen spesielle.”

For mer informasjon om Ken Solin, besøk www.kensolin.com.