Dating coach karenna alexander lærer kvinner hvordan de skal finne “mr. for alltid

24 mai 2019

Kortversjonen: Dating og forhold coach Karenna Alexander tilbyr smarte og vellykkede kvinner med de verktøyene de trenger for å finne varig kjærlighet. Karenna er en ettertraktet dating ekspert som deler sine innsikter med ulike medier og trenere klienter, enkeltvis eller gjennom kurs, for å finne mannen de virkelig ønsker. Hun gir kvinner verdifulle råd om relasjoner og dating og hjelper dem undersøke fire sentrale områder av sitt eget liv, slik at de kan tiltrekke seg en kjærlig, lojal partner. Karenna deler ressurser via nyhetsbrev, blogger og sosiale medier med mål om å styrke kvinner å gjøre overgangen fra settling for “Mr. Right Now”for å koble med“Mr. For alltid."

Bevæpnet med en mastergrad i journalistikk fra Columbia University, Karenna Alexander begynte sin karriere som dekker emner som politikk og kriminalitet for lokale publikasjoner. Mens hun skrev, Karenna opplevd et problem i hennes dating liv og oppsøkte mentorer for å veilede henne gjennom det. Som et resultat av rådene, hennes kjærlighetsliv helt forandret.

load...

Begeistret med sin suksess, følte hun et kall til å hjelpe andre kvinner med sine relasjoner. Men, siden hun var fremdeles arbeider som journalist, hadde Karenna å starte sin nye venture sakte.

Karenna Alexander forlot sin karriere som journalist for å hjelpe folk som dating og forhold coach.

“Da jeg først startet som en dating coach, var jeg også en full-time reporter. Coaching var min lidenskap, men det var en bigeskjeft først,”sa hun. “I utgangspunktet, jeg fokusert på å hjelpe kvinner med makeovers, skrive sine profiler, og forbedre sin dating strategi.”

load...

Men som hun utlevert råd og informasjon for å hjelpe kvinner, Karenna så en måte å gjøre en enda større forskjell i deres liv.

“Selv om strategier og ytre utseende er viktig, fant jeg ut at de ikke var de eneste essensielle i dating”, sier hun. “Så, la jeg flere kurs om å fokusere på ditt indre - og de har vært spill skiftere for kundene.”

Karenna ble en fulltids dating og forhold coach i 2014 da hun åpnet sin virksomhet. Hun overført fra journalist til forhold coach fordi hun ønsket å hjelpe kvinner å forstå menn - og hun har ikke sett seg tilbake siden.

“Den viktigste grunnen til at jeg ble en dating og forhold coach er at jeg innså hvor mange menn og kvinner rett og slett ikke var å få sammen - eller komme sammen,” sa hun. “Og det var for en grunn: De forsto ikke hverandre.”

Coaching hjelper deg å identifisere de fire områdene of Attraction

Coaching er en fin måte å forbedre dating suksess fordi, ofte, kvinner kan ikke se hva som fungerer.

load...

“Mange kvinner - spesielt i dagens samfunn - er forvirret om hvordan du skal opptre rundt menn. De tror fordi de er lik menn som de er også den samme på alle måter,”sa hun. “Mange kvinner oppfører seg svært aggressivt rundt menn, og det viser menn av. De fleste menn ønsker å være sammen med noen feminine, ikke noen som er så aggressiv som de er.”

“Noen kunder trenger bare hjelp i ett område, som deres holdning; mens de kanskje allerede har sitt utseende ned. Andre kan trenge hjelp med sitt utseende, så vel som å skrive profiler og velge online dating bilder.”- Dating og forhold coach Karenna Alexander

Hun fikk denne innsikten fra å observere hva som fungerer i relasjoner og hva som ikke gjør det. Hennes in-the-skyttergravene bevissthet kommer fra personlige erfaringer og opplevelser av hennes venner og klienter. Karenna ble en sertifisert dating og forhold coach fordi hun innså hennes gave til persepsjon, og ønsket å vite så mye som mulig om dating og forhold slik at hun kunne tilby den beste råd til sine klienter.

Og hennes liv endring råd dekker litt av alt.

“Noen kunder trenger bare hjelp i ett område, som deres holdning; mens de kanskje allerede har utseendet sitt ned “, sa hun. “Andre kan trenge hjelp med sitt utseende, så vel som å skrive profiler og velge online dating bilder.”

Karenna har funnet at kunder som skulle på full gass i fire spesifikke områder funnet sin “Mr. Forever”mye raskere. Disse områdene er: den ytre emballasjen (utseende), strategi, tenkemåte, og handlingstrinn.

Hun møter med klienter enten personlig eller via telefon, for å identifisere hvilke områder som kan holde dem tilbake og utforme en plan for fokusert arbeid.

Kurs tillate deg å få klarhet på “The One”

Karenna kuraterer kurs for kvinner som tar vanlige dating problemer, og hun har fått mange positive tilbakemeldinger så langt.

“Kurs som jeg opprettet og begynte å undervise i fjor har allerede hjulpet mange kunder finne gode relasjoner med fantastiske gutter. En kvinne som tok kurset i oktober 2017 giftet seg i mai 2018,”sier hun. “Det var rask, men at paret hadde kjent hverandre da de var yngre og gjenforent.”

“Å få klarhet om Mr. Forever” er en 30-dagers kurs utformet for å gi kvinner innsikt i hva de leter etter i en partner. Karenna mener at når kvinner er klare på hva de ønsker å være, går søket greit.

Kurset tar for å finne rett mann, arbeider gjennom hindringer, og slippe tidligere forhold bagasje som kan komme i veien. Det er gjennomført via e-post, så det er enkelt og praktisk.

“Det er en god kurs for å ta hvis du vil ha en smak av min coaching,” sa Karenna. “Det er en av de mest prisgunstige kurs der ute; det er ekstremt effektiv, og fullpakket med viktig informasjon. Det inkluderer dating strategi hjelp og så mye mer.”

Karenna nest selvfølgelig “MAN-ifestingMr. Forever”er en mer detaljert og personlig veiledning for kvinner som finner seg selv å gjenta de samme feilene i kjærlighet. Karenna utviklet kurset etter merke et mønster med en rekke vakre kvinner som ikke fikk møte høykvalitets menn.

“Mange kvinner har strategien ned, men de rote fordi de ikke har den rette holdningen eller tror ikke de er verdig,” sa hun. “Prinsippene du lærer i dette kurset er det manglende leddet i så mange damer.” Kurset varer i seks uker, og inkluderer telefon og Skype coaching i tillegg til timeplaner.

Begge kursene har brakt kvinner lykke og kjærlighet. “Karenna hjalp meg se de negative mønstre jeg hadde mens dating og forhold. Siden følger hennes råd, jeg føler meg så mye friere og sunn om hvordan jeg oppfører med menn. Jeg kan ikke takke henne nok,”sa en deltaker, Jessica, i en online vurdering.

En annen klient, Michelle, skrev også at hun hadde opplevd transformative resultater på rekordtid.

“Karenna ga meg et lynkurs i å forstå menn, og jeg skjønte umiddelbart hva jeg gjorde galt. Vi jobbet på min utseende, min tenkemåte, mine handlinger, min strategi, og jeg møtte en stor fyr i fire måneder. Vi ble forlovet etter ni måneder! Det ville aldri ha skjedd uten henne,”Michelle testimonial leser.

Til Access Karenna sin Tips Når som helst, sjekk ut hennes Online Tools

I tillegg til coaching og kurs, Karenna Karenna tilbyr en informativ blogg som omfatter emner som engasjement, online dating beste praksis og stil tips, blant mange andre. Bloggen inneholder noen av de samme handlings råd som Karenna er kjent for. Hun penner også et nyhetsbrev og engasjerer med sine tilhengere på sosiale medier.

Hun har også nylig utviklet sin egen quiz for daters å hjelpe dem å se om de er på rett vei, og det er basert på hva hun har lært i løpet av de siste 15 årene av coaching.

Karenna fortsetter å utvide sin coaching praksis for å hjelpe flere menn også, fordi hun sa hun mener hennes metoder kan fungere for begge kjønn.

“Jeg jobbet utelukkende med kvinner i mange år, og jeg ønsket å dele alle hemmeligheter jeg lærte om å være i et vellykket forhold. Men, i løpet av de siste årene, har jeg forgrenet seg til å hjelpe menn fordi så mange har bedt om min hjelp,”sa hun. “De vil vite hva de gjør galt, og jeg innså at jeg visste hva kvinner var ute etter - inne og ute - som jeg er en kvinne, og jeg snakker med kvinner om deres behov og ønsker hele dagen.”

Og Karenna fortsetter å fokusere på å hjelpe både kvinner og menn luke ut tid wasters, gå av deres hamster hjulet, og føler seg trygg på dating.