Dating coach bobbi palmer lærer kvinner over 40 å velge riktig mann og date som en voksen

10 mai 2019

Kortversjonen: Hvis du er over 40 og lei av å være singel, kan du få instrumental dating kunnskap ved å slå til de ressursene Dato som en voksen med Bobbi Palmer. Bobbi seks-trinns coaching systemet hjelper hundrevis av kvinner finne en kjærlig, evig, grownup forhold. I en-til-en private coaching økter, gruppe virtuelle workshops, selvstendige programmer og gratis webcasts treneren til dating holder at det er aldri for sent å møte noen og falle i kjærlighet. Hennes medfølende støtte og erfarne adviceempowers kvinner til å tiltrekke seg den rette mannen, eier sine dating feil, og dato som en voksen. Med en positiv sinnstilstand, Bobbiworks tett med modne kvinner til å hjelpe dem å forbedre sine dating vaner og strategier slik at de lett kan tiltrekke seg langsiktig kjærlighet.

Enkelt hennes tidlige 40-årene, Bobbi Palmer hadde prøvd alt for å få til en annen dato. Hun hadde gått til speed dating hendelser, prøvde video dating, sluttet dating nettsteder, satt ut avisannonser - noe hun kunne tenke på å møte noen. Ingen av det var å jobbe for henne. Til slutt måtte hun innrømme for seg selv at hun var problemet.

load...

“Jeg innså at jeg må gjøre noe galt”, sa hun. “Jeg tenkte at det må være meg fordi det eneste konsekvente var meg. Så jeg måtte finne ut hva jeg kunne gjøre for å få hjelp og komme seg ut av min egen måte.”

Bobbi Palmer, av Dato som en voksen, har etablert et internasjonalt rykte som dating ekspert for kvinner over 40.

I løpet av få år, Bobbi studerte, gikk til seminarer, og investert i rådgivning, som alle bidro til å endre sin tilnærming til seg selv, dating, og relasjoner. Hun vokste til å forstå at hun var nok akkurat slik hun var. Hun var ikke lenger arbeider med gutter - hun lykkelig ble håndtere menn. Disse grownup menn setter pris på smarte, uavhengige, kjærlige kvinner som henne.

load...

Da hun møtte en Mid-Western grisebonde på Match, var han ikke hva shehad forventet, men han var perfekt for henne. De giftet seg innen seks måneder. Singlewomen som hørte historien hennes sa at det ga dem håp for sitt eget kjærlighetsliv, og Bobbi følte trukket for å hjelpe dem.

“Jeg bestemte meg for å begynne å lære kvinner å gjøre det jeg gjorde,” coach dating fortalte oss. Hun ringte sin virksomhet Dato som en voksen fordi hennes coaching passer for single kvinner over 40.

I dag henne i-depthcoaching programmer og oppløftende webcasts hjelpe kvinner stoppe sabotere seg selv, velge riktig partner, og forplikte seg til forholdet de ønsker. Hennes hjemmeside ser foreløpig over40,000 unike månedlige visninger, og hun har hjulpet tusenvis av kvinner lage en vellykket dating strategi og få resultater i kjærligheten avdeling, uansett hvilken alder de er.

“Vi voksne har et annet perspektiv på dating. De trenger ikke noen til å bygge et liv med; de trenger for å passe inn i hverandres eksisterende liv,”Bobbi forklart. “Etter dating for fem, ti eller 20 år, er det vanskelig ikke å gi opp eller miste håpet. Min coaching hjelper kvinner finne håp og finne ham.”

load...

En Compassionate Truth-Teller Med tre Guiding Principles

I private coaching økter , hjelper Bobbi modne kvinner tar proaktive skritt for å finne kjærligheten og bygge et kjærlig forhold med en god mann. Hun møter med kvinner i person og over videokonferanser for å diskutere sine dating utfordringer. På bare noen få korte uker, kan treneren til dating får du følelsen av tillit, kompetanse, og håper at du trenger å sette deg på veien til å elske. De tre første trinnene av hennes virknings sex-trinns system innebærer interne arbeid med en person'as tankesett, tillit og normer, mens de tre siste trinnene skissere praktiske måter å møte, tiltrekke og beholde den rette mannen.

Bobbi sa: “Mitt mål er at etter du er ferdig med å jobbe med meg, har du verktøy og tankesett for å gå ut i verden og unapologetically gå etter hva du ønsker.”

Som dating coach, utmerker Bobbi ved å påpeke hva voksen daters kan gjøre for å velge riktig partner og gjøre et forhold arbeid.

Dating ekspert arrangerer også en gratis webcast heter Girls' Night Out for å inspirere kvinner over 40 for å frigjøre seg fra det som holder dem enkelt. Hver måned, takler hun en ny dating emne som hvor du skal møte høykvalitets menn og hvordan du velger en mann som vil gjøre deg lykkelig. De webcasts tilbyr en flott mulighet for selvmotivert womento lære om dating gjøre og ikke gjøre, enten direkte eller i sin egen tid via replay.

Bobbi er der for single kvinner hvert steg på veien. “De aller fleste menn er på jakt etter det samme du er,” sa hun. “Vi ønsker noen til å ta vare på og dele våre liv med.”

Ved å gi råd i en down-to-earth måte, oppfordrer Bobbi kvinner til å vurdere seg selv, finpusse sine dårlige vaner, og lære å bli forelsket i en voksen mann. I kjernen av hennes tilnærming, hun fortalte oss, er tre grunnleggende prinsipper: Staying balansert, være snill og ta ansvar.

1. Balance Your Head & Your Heart

Noen ganger kvinner havein deres sinn en sjekkliste de holder fast på den type person de ønsker, hva slags kjærlighetshistorie de leter etter, og hva de er villige til å gjøre for det. Dating er ikke om å tenke, skjønt; det handler om følelsen. Bobbi lærer kvinner å balansere hodet og hjertet, og bruke både når du bestemmer hvem som skal forfølge kjærester.

I næringslivet og andre deler av sitt liv, kan kvinner være helt i hodet, ledet av deres intellekt. I kjærlighetslivet deres, er det ofte motsatt. Valgene, reaksjoner, og hvordan de dukker opp med menn kommer fra sine følelser. Bobbie lærer kvinner å balansere sitt hode og hjerte, og bruke både når du bestemmer hvem som skal forfølge kjærester.

2. Vis godhet mot deg selv og de mennesker du Meet

Selvsikker utholdenhet er et annet viktig punkt for Bobbi. Hun ønsker ikke hennes klienter å føle demoralisert eller ned på seg selv for å være singel. Å være altfor kritisk til hva som går galt i seg selv er ikke en produktiv løsning, så treneren til dating mål å nappe disse usikkerhet i fødselen.

“Det er viktig å ikke slå deg opp eller føle seg som en fiasko,” sa hun. “Det er ingenting galt med deg. Det er bare noen ting om dating at du ennå ikke vet - det er der jeg kommer inn “.

“Det er også viktig å huske på de mennesker du møter er akkurat som deg,” fortsatte hun. De har frykt, usikkerhet og frustrasjoner om dating. Viser dem medfølelse er nøkkelen til å gjøre en meningsfull forbindelse.

3. Ta ansvar for dine handlinger og utfall

Sist av alle, utdanner Bobbi singler for å ta kontroll over kjærlighetslivet deres og realizewhat de kan gjøre for å komme i et romantisk forhold. Hvis single kvinner eier sine handlinger, det finnes ingen unnskyldninger, bare resultater.

“Sannheten er at du er singel på grunn av deg. Og det er en god ting fordi du kan fikse deg. Du har kontroll og kan gjøre endringer “. - Bobbi Palmer, dating coach

Når Bobbi tok ansvar for sin egen del i hennes mislykkede romanser, for eksempel, var hun i stand til å korrigere sine feil og til slutt gifte seg med den perfekte mannen for henne. Det handler ikke om å føle seg dårlig om deg selv; det handler om å lære nye ting og ta kontroll over din oppførsel for å få et bedre resultat.

Hjelpe Eldre kvinner Bo Håpe & Finn Happiness

Gjennom årene har Bobbi plaget opp hundrevis av suksesshistorier fra tidligere klienter som har funnet kjærligheten på grunn av hennes sjelfulle råd. “Jeg var på mitt laveste noensinne når jeg møtte deg,” skrev Giselle , som sendte Bobbia takkekort sammen med et bilde fra hennes bryllupsdag. “Jeg måtte lære å elske meg selv og være min egen beste venn... Mine bønner ble besvart vakkert. Jeg er den lykkeligste kvinnen i live.”

Noen ganger er alt som trengs er litt push for å inspirere longtime singler for å løse sine negative dating mønstre eller holdninger. Bobbi vet å levere den harde sannheten med en oppmuntrende og medfølende tone.

Bobbi beskrevet en klient som heter Jeanine som en badass advokat, tjene til livets opphold ved å straffeforfølge saker og kranglet hennes punkt. Single ved 47, Jeanine fortalte dating treneren til hun var ute etter en mann som kan håndtere hennes. Hun avbildet en cowboy eller en policeman.She hadde en stor personlighet, så hun trodde hun trengte noen tøff og selvsikker nok til å matche henne. I utgangspunktet en mannlig versjon av seg selv.

“Bobbi hjalp meg å få rent på mine must-haves, som egenhendig reddet dette forholdet.” - Vicki R., en 48 år gammel klient av Dato som en voksen

I stedet Bobbi utfordret henne til å vende skriptet og plukke datoer med mer rolige styrker som vennlighet, sjenerøsitet og pålitelighet. I private coaching økter, snakket de abouthow å fikse Jeanine sin mann velgeren og hvilke skritt hun kunne ta for å sette seg der ute (som å bli en all-male poker gruppe) og møte en partner hun kunne respektere.

Til slutt møtte hun Ron online og foundthe perfekt partner i en ukonvensjonell pakke. I stedet for en tøff kraftpakke av en mann, fikk hun seg en omsorgsfull partner som gjør henne kaffe om morgenen og varmer opp bilen hennes på kalde dager. “Han balanserer henne på en slik vakker måte,” Bobbi fortalt oss. “Etter fire års ekteskap, hun er lykkeligere enn hun noensinne har vært.”

En annen tidligere klient som heter Lisa trodde hun ble skadet gods etter sin andre skilsmisse. Hun hadde ikke store forhåpninger til sine potensielle kunder, men Bobbi oppmuntret henne til å prøve online dating. Treneren til dating forsikret henne om at det var lys i enden av tunnelen. Hun trengte bare å stoppe dating narsissister. Til syvende og sist, møtte Lisa en fantastisk mann som er en god omsorgsperson, og hun nå passerer forholdet ferdigheter hun lærte fra Bobbi til hennes tenåringsdøtre.

“Arbeidet vi gjør hjelper på dating Andin andre deler av livet,” sa Bobbi. “For å virkelig kunne hjelpe kule kvinner som dette er så fantastisk. Jeg er utover takknemlig for det.”

Bobbi Palmer upends Dating Myter og styrker selvtillit

Fordi Bobbi har vært der hennes klienter er, vet hun hva jeg skal si for å lede dem ut av funk og inn i et kjærlig forhold. Hun har gjort at transformativ reise og gir nå empatisk bistand til modne kvinner som søker sine egne lykkelig stadig afters. Enten det er gjennom en-til-en coaching økter, mektig gruppe og hjemmestudieprogrammer, eller månedlige webcasts, leverer Bobbi dyptfølt peptalk mange singler trenger for å komme tilbake der ute.

“Jeg kan ikke gjøre fluff”, Bobbi sagt om henne coaching stil. “Jeg ønsker å være en ressurs for kvinner over 40.”

Som Veronica A., en 45 år gammel singel kvinne, sa: “Hvis du virkelig forpliktet til å gjøre din del i søket etter ekte kjærlighet, være trygg på at Bobbi vil medfølende, helhjertet, og lidenskapelig være din beste partner for å hjelpe Du finner det."

“Det er så mange myter om dating, som at vellykkede og selvstendige kvinner må gi opp noe oppdatert,” Bobbi fortalt oss. “Jeg ønsker kvinner å vite når du velger den rette mannen, er det et pluss, ikke et minus. Du trenger noen som forbedrer din allerede godt liv.”