Crunchyroll trekker på nisjesamfunn for å koble anime fans - enten det er for vennskap eller dating

23 mars 2019

Kortversjonen: Crunchyroll er en online streaming-tjeneste for populære anime-serier og filmer, samt den nyeste Manga og relaterte nyheter. Området har bygget en massiv følge siden deres 2006 lanseringen - i stor grad takket være sin aktive fora. Med over 20 millioner registrerte medlemmer og 750.000 abonnenter, er Crunchyroll et flott sted for anime-fans å finne en ny venn, en konvensjon kompis, en kompatibel dato, eller muligens et livslangt forhold. Teamet selv blir involvert, svare medlemmenes dating spørsmål og gi anbefalinger for den perfekte anime dato natt. Å være en av de siste fora som anime elskere virkelig bruke, har Crunchyroll omfavnet samfunnet føler og har sin egen maskot - Crunchyroll-Hime - for å hjelpe fansen fordype seg i den livsstilen enda mer.

“Hvis jeg brukt Tinder, ville min bio si: 'Hvis du ikke liker anime, sveip venstre. Ikke snakk til meg,”sa Victoria Holden med en latter under en siste telefonsamtale.

Som Brand Manager for Crunchyroll , et nettsted viet til streaming anime show, legge Manga, og dele bransjenyheter, Victoria liv dreier seg om denne lidenskapen, som det gjør for mange mennesker. Grunnlagt i 2006, har Crunchyroll utviklet seg til det beste stedet for die-hard anime-fans å ha en samtale, finne en venn, eller kanskje til og med en dato.

load...

Brand Manager Victoria Holden er en stor anime fan, akkurat som millioner av brukere på Crunchyroll.

Nettstedet har over 25.000 videoer og 15.000 timer med lisensiert innhold fra ledende asiatiske medieprodusenter. At innholdet har også lov Crunchyroll å samle en følge av over 3 millioner brukere i deres forum. Anime samfunnet bruker fora for å møte likesinnede anime-fans, diskutere livshendelser, og selv finne dating råd. Tråder på dating er så populære, vier Victoria gang under sin ukentlige podcast å besvare dating spørsmål fra forummedlemmer.

load...

“Det er så mange dating råd tråder på forumet. Det er galskap,”sier hun.

Selskapets engasjement i anime samfunnet stopper ikke der. Gjennom engasjement med fans på sosiale medier, deres nøye kuratert nettbutikk, og etableringen av sin maskot, Crunchyroll-Hime, har de blitt det fremste reisemålet for anime livsstil.

Enten du er på utkikk etter et nytt show, t-skjorte, en venn, eller mer enn en venn, kan du finne det på Crunchyroll - sammen med millioner av lidenskapelige anime fans.

3 millioner brukere dykke inn Dating diskusjoner på forumet

Med Crunchyroll aktive fora tegning av alle typer innlegg, bør det ikke være overraskende at dating tråder florerer. I “Crunchy Tilkoblinger” tråder spenner fra medlemmer som ber om råd - Er det riktig å date din venns ex? - til brukere diskuterer personlige preferanser - Hvilke typer fyrene ville du unngå dating? Gjengene noen ganger også ta en tur til det fantastiske - Hvis du kunne date noen anime karakter, hvem ville det vært og hvorfor?

load...

Ifølge Victoria, å ha et forum fullt av anime entusiaster lar medlemmene til å være mer åpne med hverandre.

“Mange mennesker utenfor anime samfunnet ikke forstår hvorfor vi liker det. Og noen anime-fans føler at ingen forstår dem,”sa hun.

De Crunchyroll fora er enkel å bruke og lar deg raskt komme inn i samtalen.

Victoria gikk på å si at mange fans kan være nølende til å bruke ordinære dating nettsteder for å finne partnere på grunn av sin unike, og lidenskapelig, hengivenhet til anime. Crunchyroll er en av de siste gjenværende fora som anime overvåkere hyppige, så på noen måter, har det blitt stedet for disse tilkoblingene.

Du trenger ikke å fylle ut en dating profil, men du må kanskje forklare hvorfor du ikke liker Gundam Wing. Forumet er en organisk forlengelse av Crunchyroll, et sted hvor du kan bli kjent med andre brukere gjennom interessante emner.

Ukentlig Podcasts: Team svarene Anime Dating Spørsmål

Victoria vert den ukentlige Crunchycast med Evan Minto, en Crunchyroll programvare ingeniør, og sa at de prøver å svare på minst et par dating spørsmål under hver podcast. Spørsmålene kommer fra podcast lyttere, og Victoria svarer dem sannferdig, selv om svaret er komplisert.

På en Crunchycast tidligere i år, svarte hun på et spørsmål fra en jente som ønsket å vite om hun skal slutte å forfølge en fyr etter at han antydet at de kunne ikke date fordi han ikke ønsker å såre henne.

Evan Minto og Victoria Holden forberede seg på en Crunchycast, hvor de diskuterer anime, dating, og livet.

“Get over ham,” sa Victoria. “Hvis han likte deg, vil han fortelle deg at han var nede eller at han ønsket å date.” Etter grubler spørsmålet litt mer, Victoria forklart på at råd. “Bare få avklaring. Hvis det er en høflig måte å snu deg ned, så jeg vil si komme over ham. Men du kan spørre ham: Tror du virkelig liker meg? og finne det ut.”

Hennes råd er grei, og hun forteller også potensielle daters å være åpen med sin kjærlighet til anime.

“Å være på forhånd ved å nevne nerdete ting er en god idé fordi det vil være folk som bare ikke forstår det,” sa hun. “Jeg definitivt ønsker å date noen som ikke kommer til å dømme meg for mine hobbyer eller hvor mye tid jeg ønsker å sette inn i dem.”

Å være åpen med en interesse for anime kan spare tid, spesielt på grunn av den lidenskapelige natur mange fans.

“Jeg føler at folk er aldri vanligvis moderate anime-fans, og jeg vil være sikker på noen får meg,” sa Victoria.

Hva er den beste anime å se på dato natt?

Crunchyroll har anime for enhver annen anledning, inkludert en dato natt, men noen valg er bedre enn andre for å sette stemningen, sier Victoria.

“Jeg vil si noe Hayao Miyazaki eller Ghibli film. De er vakre, nesten alltid har en romantisk element, alltid hyggelig, og de gjør alltid du føler deg veldig bra. De vil få deg til å føle deg komfortabel, og ved slutten av det, kanskje ønsker å få litt... Nærmere.”

Haku og Chihiro fra “Spirited Away” er en av Victorias all-time favoritt anime par.

Hun snakket også om hennes favoritt par, Haku og Chihiro fra “Spirited Away”, sa hun så dem da hun var 16 og fortsatt knyttet til dem.

“Det handler om første kjærlighet. Anime er besatt med første-kjærlighetshistorier,”sa hun.

Utvide Anime Lifestyle - Fra sosiale medier til Merchandise

Fans av anime har alltid fordypet seg i livsstil, og Crunchyroll mat til dem. Nettbutikken er fylt med elementer som er populære, men også relevant.

“Vi kuratere hva som er der, slik at elementene er relevante for det fansens smak er til enhver tid,” sa Victoria.

Crunchyroll har også samlet store follo på Twitter , Facebook , Instagram og Tumblr ved å samhandle med sine tilhengere på et personlig nivå.

Victoria sa at hun ofte snakker med folk som Crunchyroll, og fortalte oss at hun en gang svart på noen som messaged Crunchyroll Twitter si: “Jeg bare slo opp med kjæresten min, og trenger noen å snakke med.” Victoria sa hun var på telefonen hennes til 2 am messaging tilbake - som merkevare Crunchyroll - for å hjelpe til.

Selskapet maskot Crunchyroll-Hime har sin egen hengiven tilhengerskare, og nylig lanserte tegneserie.

Selskapets maskot, Crunchyroll-Hime, kommanderer sin egen hengiven tilhengerskare, og har nylig lansert sin egen tegneserie.

“Folk har vokst til å elske henne. Noen selv si: 'Hun er kjæresten min' eller "Hun er min waifu. De er så søte,”sa Victoria.

Det lidenskap er det som holder Crunchyroll voksende, mest nylig ble lagt til som en kanal til en ny tjeneste kalt VRV (uttales Verve), som vil tillate anime-fans til å utforske andre relatert innhold de kanskje har lyst. Det vil også være noen eksklusive Crunchyroll innhold på VRV, som vil debut senere i år.

Gjennom disse endringene, fortsetter Crunchyroll å etablere seg som en destinasjon for anime og bredere anime samtalen.

Crunchyroll har hjulpet Ta Anime Fra nisje til Mainstream

Selskapet begynte som ideen om noen kompiser fra Cal-Berkeley, inkludert medstifter Kun Gao, som bare ønsket å se anime. De skapte Crunchyroll å hjelpe seg selv, og andre fans, se de nyeste serier og filmer. Nå et globalt fenomen, har Crunchyroll opprettholdt en følelse av familien.

“Selskapets kultur er definitivt ulik alle andre selskap,” sa Victoria. “I begynnelsen følte vi som en familie, og vi fortsatt egentlig gjør, som er galskap. Vi bør ikke være så tett med så mange mennesker, men jeg tror Crunchyroll er virkelig god til å ansette folk som kommer til å passe vår kultur.”

Den Crunchyroll familien fungerer sammen for å bringe anime til massene.

Hun beskriver stemningen som åpen, morsom og noen ganger høyt med folk shouting om de nyeste anime episode de lurte på.

Merkelig, det høres atmosfære mye som forumet på Crunchyroll, som også bringer folk sammen ved å være åpen, morsom og fortsetter anime samtalen.

Og iflike Victoria, er anime en forutsetning for dating eller vennskap, ville ingen på Crunchyroll skal sveipe på deg.