Countryvandrere: aktive single og par vandrer verden rundt og finner romantikk på guidede turer

4 februar 2019

Kortversjonen: Reise verden kan berike ditt perspektiv på verden, og når du deler et eventyr med noen spesielle, kan det bli enda mer spennende og meningsfylt. Land Walkers tar enslige og par på en reise for å vitne skjulte underverker i løpet 66destinations fra USA til Australia. Hvis du reiser alene, sine pakker tilbyr unike prisfordeler, som slashing enkelt kosttilskudd, for å gjøre solo reise mer overkommelig. Deres guidede gruppeturer også kommet med den ekstra bonus av reise kompiser på tur, fotturer, servering og nyter turen sammen med deg. Å møte nye mennesker eller dele en romantisk tur med en kjær, legge ut på en tur ut i verden med land Walkers.

Under en guidet tur til Italia, et par fra Toronto så ut over viltvoksende vistas mens en salte sjøbrisen hevet gåsehud på huden. Det var deres 30-årsjubileum, og de valgte å bruke den Awash i prakt av den italienske landscape.With som bakteppe, er romantikk ganske mye uunngåelig. Hånd i hånd, feiret de sin livslange engasjement for hverandre og gjorde et varig minne i en virkelig vakker setting.

load...

Italia er blant de mest populære destinasjonene for folk, som dette paret, som velger å reise med land Walkers , en ledende leverandør av verdensomspennende aktiv travel.Eric Segalstad, direktør for markedsføring på Country Walkers, delte historien om disse reiser turtelduene å illustrere hvordan folk kommer sammen på deres veiledet og selv guidedtours.Thecompany motto er “verdens Utforsk ett skritt om gangen”, fordi de oppfordrer han reiste til fots for å ta i naturen av destinasjoner over hele verden.

De ruter i regi av Lands Walkers gir mange muligheter for tilkobling utlandet.

load...

Land Walkers ble lansert i 1979 i en gammel låve i Vermont av Bob og Cindy Maynard, et par som ønsket å vise besøkende underverkene i New England. Deres planlagte utflukter ble så populære, de snart utvidet fra turer i sin egen bakgård til reiser halvveis rundt world.Now selskapet tilbyr guidede og Self-guidede turer toguests ute etter en sosial og stress gratis måte å reise verden rundt.

For omvisning, kan grupper som består av 16 til 18 personer, men gjennomsnittlig gruppestørrelse er en mer intim 12. Turene blir ofte innstillingen for folk å møte og smir tilkoblinger - noen ganger de selv bestemmer seg for å dra på flere turer sammen. Hvis du elsker å se verden, landets Walkers turer er en easyway å besøke romantiske og inspirerende steder witha gruppe av likesinnede mennesker.

Land Walkerstakes grupper til 65+ mål på fem kontinenter (inkludert Afrika via CW Safaris ). Deres erfarne eksperter håndtere logistikken av turen slik at gjestene kan slappe av og nyte naturen bekymringer.

load...

“Vi er i det for kjærligheten til reise og smi relasjoner med mennesker,” sier Eric. “Våre turer tar folk ut av deres normale rutine i en fantastisk flukt fra sine dag-til-dag liv.”

Grupper Bond Midt thebeauty av eldgamle byer og naturlige stier

Ved å reise over hele verden, fordyper Land Walkers sine gjester i kulturen i regionin all-inclusive feriepakker. Hver anløpshavn, fra vingårdene i California til isbreene i New Zealand, viser sine fineste mat og sjeldneste severdigheter for besøkende.

“Turene er alle om å bremse ned, nyte gledene fellesskap, og fordype seg i autentiske opplevelser,” i henhold til land Walkers nettside.

Eric beskrev typiske Land Walkers gjest som godt utdannet, velstående og sunn. Disse lidenskapelig reisende kan velge å ta en tur med venner eller gruppe, eller de canventure ut på sine own.Solo reisende nyte lav eller ingen enkelt kosttilskudd når du reiser med disse enkeltvennlige turer. Hvis du ikke har noe imot å dele et rom med en samboer av samme kjønn, kan du spare enda mer gjennom Single-Share Program.

Skulle ønske jeg hadde ord for å fortelle deg hvor kraftig det er å være på vei til Saint James, gå i mitt eget tempo, men likevel i selskap med vår gruppe, opplever denne gamle spor “. - M. Murray, et land Walkers gjest i Spania 2015

Med Land Walkers, kan du velge ditt eget eventyr og sette dine egne tempo.Rommene turer varierer i vanskelighetsgrad fra lett (walking fire til seks miles per dag) til utfordrende (gå opp til 14miles på ulendt terreng og klatrer opp til 4000 ft). De som velger å utfordre seg selv blir belønnet med den fantastiske severdigheter av steder som Ecuadors høylandet.

“De fleste tour sider på Countrywalkers.com inkluderer vurderinger,” sier Eric. “Du kan også se høydepunktene i hver tur som hva du skal gjøre og hvor du vil bo, inkludert fasiliteter som betyr mest, slik at du vet hva du har å se frem til.”

Overnatting og mat er inkludert som en del av opplevelsen. Fra start til slutt, guider prøver å gjøre journeyseamless slik at du kan nyte selskapet av dine venner og skjønnhet på bestemmelsesstedet.

1. Guidet spasertur Adventures: reiseruter laget med Insider perspektiv

Hvert år arrangerer Land Walkers guidede gåturer i to dusin land. Du kan søke etter reise stil å finne turen som tiltrekker deg. Hver uten leveres med en guide som er flytende i språket av landet og godt bevandret i severdighetene.

Turene er små, lovende en 1: 7 guide til gjest forholdet slik at det blir en mer personlig opplevelse. “Guidene er dyktige til å bygge samhold og nurturinga gruppe dynamisk fra dag én,” Ericsaid “og våre gjester er svært innbydende med hverandre på turene.”

I grupper på ikke mer enn 18 personer, reise elskere ta i rike severdigheter og danner tette bindinger.

Gjestene ikke bare reise, men også spise mat og nyte felles aktiviteter thatbring dem nærmere gjennom hele opplevelsen. De godt organiserte opplevelser raske gjestene med rolige severdigheter, deilig mat og lokale guider som vet alt om kultur, miljø og historie i regionen.

Fra å følge den legendariske pilegrimsleden Camino de Santiago i Nord-Spania for å gå Japans rolige tempelområdet, tar Land Walkers deg utenfor allfarvei og tilbyr reisefølge å ta del i opplevelsen.

2. Selv Guided Walking Adventures: Worry-Free & Fleksible Travels

I 2010 Land Walkers startet selv-guidet spasertur opplevelser for flere uavhengige reisende. Disse turene planlegger reiseruter med større fleksibilitet, slik at du kan gjøre den til din egen, selv velge din egen reisedatoen.

Du kan bla gjennom og velge fra noen av sine 15 turer i flere land. Uansett hvor du velger å gå, vil du ha frihet til å gå i ditt eget tempo og lage din egen erfaring, gå hvor du vil med Land Walkers å ta vare på detaljene.

Ifølge Land Walkers, “Gjestene er utstyrt med omfattende rute notater og kart, bagasje overføringer mellom hoteller, mange måltider, foreslo besøk, og et orienteringsmøte med en lokal representant” for å få dem beliggende på turen deres. Resten er opp til deg.

3. CW Safaris: Immersive Reise til 7Countries i Afrika

For å tilfredsstille sine eventyrlystne gjester, Land Walkers utvidet til afrikanske turer med CW Safaris. I dag, de vert 10tours og utvidelser i sju afrikanske land. Dyktige guider tilby insider forståelse av kontinentet og dets folk.

Gjester er velkommen, slik at de kan sette pris på tradisjoner, dyreliv, og lokale smaken som gjør den aktuelle regionen unik.

“Folk fortalte meg at dette ville være en tur for livet,” sa E. Nickerson, en reisende fra Massachusetts “, og det var virkelig. Jeg ble spesielt imponert med CW Safaris.”

Lojalitetsprogrammet & Encore PackagesEncourage flere turer

Eventyr reise engasjerer sansene og styrker sinnet, så det er ikke rart reisende ofte finne seg avhengige av det. Eric sa mange gjester kommer tilbake for flere og flere turer. En uforferdet pensjonert par har gått på mer enn 25tours gjennom årene.

Land Walkers elsker å se at lojalitet og håper å opphisse en slik entusiasme i alle sine gjester ved å tilby en bemerkelsesverdig reiseopplevelse. Turene fremme en reise samfunnet ved å belønne de som tar flere turer.

Hvis du reiser med den samme gruppen flere ganger, vil Land Walkers gi deg henvisning kreditter, rabatter, og en gratis jakke som et minne fra turene.

Deres Encore lojalitetsprogram tilbyr besparelser - og til og med en gratis tur hvis du tjener nok kreditt -. Og jo mer du reise med dem, jo mer vil du spare “Vi er ganske stolte av vårt lojalitetsprogram,” sier Eric. “Vi gjør en god jobb med å følge opp med våre gjester til å lære hva som fungerer og hvordan vi kan forbedre våre turer, og det taler volumer for oss at folk stadig velger å reise med land Walkers igjen og igjen.”

I tillegg er visse ekstranummer turer tilbys exclusivelyto erfarne gjester som har gått på en tur med land Walkers før. På disse Encore-Only Adventures, kan du kjøre inn i noen kjente fjes og lage forbindelser med mennesker over hele verden.

En verdslig team leder deg til uforglemmelig ferie Spots

The Vermont team er en gruppe av aktive-minded og bereiste personer. Ifølge Eric, hans coworkersenjoy utforskning og eventyr like mye som sine gjester gjør. “Folk elsker fotturer, sykling, reise, ski, og alle typer aktiviteter, så vi er en ganske aktiv gjeng,” sa han. “Det er alwaysfun mandag morgen for å høre hva folk gjorde på sine helgene.”

Selskapet oppfordrer bor aktiv, finansiering gym medlemskap, og skipass for sine ansatte.

Effektiv og hensynsfull, det flerspråklige personalet gir personlig oppmerksomhet til sine gjester, hjelpe folk får over den perfekte ferie. En gang på turen, guidene er tilgjengelig 24/7 for å svare på spørsmål eller løse dine bekymringer sammen turen. De vil være flytende i engelsk samt språket (e) på området du besøker.

The Country Walkers teamet gir et vell av erfaring til dine reiser, så reisen er glatt.

Teamet dyrker også vennskap med sine gjester - lojalitet er en stor ting for dem. Tour Consultants jobber hardt for å sørge for at du har alt du trenger til din reise. De har en in-house travel med reisepakker for å minske strainand kostnadene for reisearrangementer ved å koble deg withthe flyselskapet for å få deg hvor du skal gå.

Å nyte din reise, gå til fots med Land Walkers

Reise. Vennskap. Landskap. Så mye venter deg på Country Walkers. Fra innsjøene Italia til savannene i Afrika, turene har en opp-nærmere titt på kulturen i mange regioner rundt om i verden, så vel som en mellommenneskelig erfaring med reisefølge.

Din guide, en erfaren vandrer i kontakt med lokalsamfunnet, canexpertly navigere travle byer og frodige daler, slik at du kan suge alt i ro og mak. Med rimelige fordeler for alenereisende, grupper og gjenta reisende, Land Walkers setter reise i verdensklasse innen rekkevidde.

Alt du trenger å gjøre er å velge hvor du ønsker å gå (og hvem du ønsker å gå med) og begynne å gjøre memories.Whether du begir deg ut på egen hånd eller utforske withyour livslang kjærlighet, disse turene gir en virkelig vidunderlig mulighet tomarvel på verden og utdype dine relasjoner.

“Når du reiser med likesinnede mennesker, solo eller ikke, vil du ende opp med å danne vennskap,” sier Eric. “Hva folk kommer hjem med, og hva jeg tror holder dem kommer tilbake, er comradery og hvordan denne gruppen dynamisk er smidd. Det er ganske ekstraordinært.”