Coaching-tillit: marina lavochin lærer single ferdighetene til dags dato på nettet og personlig

12 februar 2019

Kortversjonen: Marina Lavochin trenere singler på hvordan du oppretter en dating profil, hvordan å flørte på nettet, hvordan å handle på en date, og generelt hvordan man skal tiltrekke seg en kompatibel person. Hun bruker sin omfattende dating erfaring å tilby direkte dating råd for Seattle singler. Hennes oppgave er å lære hennes klienter hva som fungerer og hva som ikke fungerer, slik at de føler seg bemyndiget til å date på nettet og i person. Enten det er å forbedre sin garderobe eller anbefale dating nettsteder, tilpasser Marina hennes tilnærming som passer personligheten til hver klient. I løpet av bare tre måneder, herdating boot camp gir single menn de verktøyene de trenger for å bli de mest attraktive, trygge selv.

Når Marina Lavochin pakket opp livet sitt og flyttet til San Francisco på grunn av et forhold, hun trodde det var hennes lykkelig sammen. Slår ut, dette var bare innledningen til hennes historie.

Søker å håndtere kommunikasjonsproblemer med henne forlovede Г © , snudde hun seg psykologi bøker for veiledning. Det hun oppdaget i sine studier var hennes personlighet ikke bland godt med at hennes forlovede Г ©. “Jeg innså at vi hadde svært forskjellige feste stiler,” sa hun, “så jeg endte opp med å avlyse bryllupet og flytte tilbake til Seattle.”

load...

Marina Lavochinruns hennes egen dating coaching selskap i Seattle.

Marina begynte å jobbe som personlig stylist for å hjelpe folk gjenskape deres utseende og bygge tillit. I sitt hjerte, håpet hun å finne en måte å dele sin nye samlivs innsikt med singler, men hun først ønsket å få mer dating erfaring og bli en ekte ekspert. Hun utfordret seg selv til å si ja til 100 første datoene slik at hun kunne perfeksjonere sine online dating teknikker.

“Jeg er forpliktet til å oppleve hvordan det er å være singel og dating i Seattle,” sa hun. “Jeg var på et oppdrag.”

I prosessen, fant hun en kjærlig partner å helbrede hennes hjerte. Hun datert første date # 74 for godt over et år.

load...

Etter å ha gått gjennom hennes reise av selvoppdagelse, Marina følte mer lidenskapelig enn noen gang at hun kunne vise andre hvordan tofind suksess i dating verden. For henne var det en naturlig tilpasning. I 2012 startet hun sin egen dating coaching tjeneste , applyingher talenter for nettverksbygging, styling, og dating for å hjelpe single i sin SearchFor kjærlighet både online og i person.

“Jeg er som en søster de aldri hatt,” Marina fortalte oss med en liten latter. “Jeg er veldig sløv og direkte med mine klienter, men min strategi er virkelig lære dem de nødvendige ferdigheter slik at de føler empowered og trygg på å kontrollere sine dating liv.”

Dating Boot Camp: konsulterer på 4 måter å tiltrekke seg en dato

Marina kunder er vanligvis tech gutta - hardtarbeidende fagfolk på jakt etter kjærlighet - i midten av 30-årene, men hun har også trent mennesker så unge som 18 og like gammel som 74. Uansett alder eller bakgrunn, Marina nærmer hennes jobb med samme mål : å opp sin tillit og forbedre kvaliteten på sine dating liv.

load...

“På nettverksarrangementer, la jeg merke til hvordan sjenerte menn var i Seattle, og jeg virkelig ønsket å fikse det,” sa hun. “Det utviklet seg naturlig fra meg å gi stylingtips til dem spør meg om dating og forhold råd.”

Når hun møter en newclient, hun tett observerer sin atferd for å få en følelse av hans personlighet og gjør deretter konkrete forslag til hvordan å tiltrekke seg den rette personen for ham. Hennes rådgivning kan komme i form av en fullstendig makeover eller en leseliste over selvhjelpsbøker.

Marina on-call støtte guider sine klienter gjennom hele dating prosessen fra den første datoen shopping for en ring.

Hennes en-mot-en dating pakke ryggen singler på fire måter, og er spesielt rettet mot deres online dating spillet for å gi dem muligheten til å finne kjærligheten selv.

“Jeg basere min råd om hvem kunden er i form av personlighet, hva hans mål i livet er, hva han ønsker å oppnå, og hva slags kvinne er ideelt,” sa hun. “Det er mye selvransakelse, egentlig, gjennom dating prosessen.”

1. Stil Session: Endre utseende & Up Your Confidence

Takket være sin bakgrunn som personlig stylist og interiørdesigner, har Marina aneye for hva som ser bra. Hun gir personlig wardroberecommendations å kompliment mennesker i alle kroppstyper og hudfarge.

“Når du føler deg trygg på ditt utseende, bære deg selv på en annen måte,” sa hun, “og så folk begynne å se på deg annerledes.”

“Hun er strategisk, smart, og holder til visjonen selv om det skyver konvolutten.” - Brian, en av Marinas fornøyde kunder

En klient som heter Brian kom til Marina for å få hjelp med sin utseende, og innen 20 minutter, visste han at han var i gode hender. Han sa at hun virkelig syntes å “få ham.” Da hun overhalt garderoben sin, hun tilpasset hennes forslag til hans personlighet. “Prosessen var morsom og smertefri,” sa han. “Jeg får komplimenter daglig på min stil, og jeg har å si, damene er merke meg mye mer nå enn noen gang før.”

2. Foto Shoot: Legg Ferske Pics til din dating profil

Som en del av hennes online dating konsultere, Marina inkluderer en fotoseanse for alle hennes klienter. “Weneed ferske bilder for dating profiler,” sa hun. Ved å få som profilbilde profesjonelt gjort, gir hun thema etappe opp på konkurransen - som er veldig nyttig for menn som er opp mot hundrevis av andre gutter på nettet.

3. Ressurser: Få Anbefalt Dating Nettsteder og bøker

Marinagives hennes klienter alt de trenger for å forbedre og kontrollere sin egen skjebne. Som en del av hennes dating boot camp, anbefaler hun dating nettsteder og selvhjelpsbøker for å gi hennes klienter verktøy til å date vellykket. Med disse ressursene, kan singler lære å date på egen hånd, plukke opp ferdigheter som vil vare lenge sikt.

4. Message strategi: Lær deg å møte mennesker på nettet

Stole på hennes egne erfaringer med online dating, lærer Marina singler hvordan å sende meldinger som vil få svar. Hun vil også vurdere profilen din selv, gir linje endringer og vurderer hvert ord nøye. Dette kan være de første ordene din fremtidige ektefelle leser om deg, så det er viktig å få det riktig.

I ukentlige samtaler, vurderer hun og tweaks hennes klient er online dating ytelse for å få dem flere datoer raskere. Som alltid, henvender hun råd til individuelle personlighetstyper.

“Vi skreddersyr en plan for hvordan man skal tiltrekke seg ideelle personen,” forklarte hun, “og det vil endre seg basert på hvem han leter etter.”

Empowering klienter å lage sine egne kjærlighetshistorie

Marina har en smart tilnærming til dating coaching. Hun tror ikke på one-size-fits-all teknikker fordi folk er alle forskjellige. Ved å lytte til og lære av hennes klienter, tilpasser hun sine taktikk basert på deres spesifikke behov andcircumstances.

Siden 2012, har Marina Lavochin hjulpet utallige singler forbedre sine dating ferdigheter og finne kjærligheten.

Fordi hun holder seg åpen for ulike måter å maksimere en persons dating potensial, hennes attester side er fulle ofsuccess historier.

Hun fortalte oss en søt historie om en klient som møtte en jente på Facebook og ble betatt. Marina oppmuntret ham til å overvinne sin selv-tvil og ta en sjanse på kjærlighet.

Han fløy over hele landet for å møte sin forelsket, og de begynte å date. “Jeg hjalp ham pakke for turen, og jeg satte ham gjennom en mock dato så han visste hvordan å bære seg selv,” hans dating guru sa. “Jeg var med ham hvert steg på veien.”

Hun lot til å være på en dobbel date med fotograf måneder senere slik at de kunne fange øyeblikket han foreslo på video.Today, paret er lykkelig gift med en baby, og de har Marina takke.

Møte behovene til Singles: Marina Gjør Kjærlighet mindre komplisert

I løpet av årene, Marina overcomeconfidence problemer og mislykkede forhold, og hun har blitt en sterkere, mer medfølende person for det. Hun er ikke interessert i å spille Amors men i stedet hjelper sine kunder med å finne sin egen vei til love.Her dating råd trekker fra hennes personlige erfaringer, samt hennes kunnskap om menneskelig psykologi til opp tillit og ferdigheter av singler.

For å nå flere mennesker, hun jobber på et interaktivt nettbasert kurs som går singler throughher føringer. Hun har også en bok som kommer ut på kunsten sexting.

“Jeg har tenkt på hva det er som du gjør og det som er så nyttig for meg. Det er som du ser meg med nye øyne. Du har en frisk tilnærming som er trent til å maksimere en persons egenskaper. Takk for det du gjør, og for å være deg.” - Sam, en fornøyd kunde av Marina

Hun har ikke bare fortelle en dater hvordan de skal opptre, hun metodisk forklarer hvorfor visse teknikker fungerer og gir hennes klienter spesifikke anbefalinger. Marina motto er hun “gjør kjærlighet mindre komplisert” for singler i Seattle ved å tilby tips hittil lykkes både på nettet og i person.

“All den dating råd jeg gir er så personlig,” forklarte hun. “Det er helt tilpasset til hver klient personlighet og mål, og jeg gjør det mulig for min klient å tiltrekke hans ideelle forhold.”