Christian counselor and coach nancy pina hjelper klienter å forberede seg på suksess i online dating og livet

3 juli 2019

Kortversjonen: Når singler har hatt en historie med dating feil type mennesker, er sjansen stor for at historien vil gjenta seg. Christian forhold coach Nancy Pina hjelper singler fokusere på seg selv før de kommer tilbake i dating scene. Hun mener at, mens teknologi har gjort det lettere å date, det har ikke gjort det enkelt å finne den rette personen. Det er derfor Nancy arbeider med singler for å skape et fundament i troen, slik at de kan forberede seg til å møte den rette.

For mange singler i dagens verden, online dating nettsteder og programmer er de enkleste stedene å finne en dato. Med tusenvis av dating nettsteder i USA , kan de som leter etter kjærligheten selv føler at alternativene er ubegrensede.

load...

Men med alle disse valgene kan komme press for å gjøre det rette. Selv om nettdatere finne en kamp, ​​kan de likevel være å sette sin energi inn i noen som ikke er en god løsning for dem. Det er fordi mange plattformer matche brukere basert på en begrenset mengde informasjon.

Nancy Pina lærer folk hvordan å fokusere på seg selv før å finne en partner.

Christian samlivsrådgiver og dating coach Nancy Pina guider klienter gjennom at usikkerheten ved å lære dem å ta et skritt tilbake, gjenopprette troen på seg selv, og virkelig forstå deres indre behov.

load...

Hun ser fordelene og fallgrubene online dating og vet at det kan være en velsignelse eller en forbannelse avhengig av hvor singler nærmer det.

“Den primære spørsmålet jeg får fra mine enkle klienter har vært den samme i hele min karriere:? Hvor jeg møter en likesinnede person som er engasjert og seriøs om ekteskap” sa hun. “Mens trenden i dating apps er praktisk og minimalt med informasjon, tror jeg ikke kjøpe inn ideen om at folk har i korte perioder og ønsker ikke å lese en lang profil. I min erfaring med singler, er det motsatte tilfelle for de som er seriøse om en meningsfull sammenheng.”

Møte den rette personen som søker etter et langsiktig forhold kan være utfordrende. Det er derfor Nancy utvikler strategier for å hjelpe enslige å bli mer vellykket.

Nancy sa at nøkkelen - enten online eller i person - er å unngå fristelsen av å gå ut på endeløse datoer eller fokusere på dating mange mennesker med håp om å finne den rette.

I stedet anbefaler hun at single menn og kvinner bruke tid på selvrefleksjon - mens du lener på sin tro - for å forberede seg for dypere, mer meningsfulle relasjoner.

load...

Understreker grundige forberedelser Over Online Convenience

Det er ikke lenger tabu å søke etter kjærligheten på nettet, enten det er på store globale dating nettsteder eller flere nisje-områder som er rettet mot en bestemt type person. Men Nancy sa hun ønsker noen områder vil skifte fokus fra å tjene penger til å hjelpe folk forberede seg på seriøse forhold.

“Engasjement og ekteskap er de viktigste avgjørelsene en person vil gjøre i hans eller hennes levetid. Jeg vil gjerne se en trend i bransjen mot forholdet forberedelse i stedet for å tjene penger apps som er avhengige primært på fysisk tiltrekning, utdanningsbakgrunn, yrker, tilsvarende mål i livet, og interesser,”fortalte hun. “Lære å kommunisere i et forhold, løse konflikter, og etablere et solid fundament å bygge et liv sammen gir varige fordeler for singler.”

At nivået på forberedelse kan også hjelpe single finne den rette personen for dem, i stedet for bare samme type som de har vært sammen uten hell. Nancy ofte trenere sine kunder til å gi opp ideen om at kjærligheten skjer. I stedet lærer hun dem at det kan ta fokus og retning for å gjøre de beste valgene i et forhold.

For å oppnå dette, oppfordrer Nancy enkelt kunder å ærlig undersøke deres siste forholdet mønstre å forstå hva de kan endre på selv. Det kan være en betydelig endring fra å skylde den andre personen for et forhold død.

Deretter kan de lage en plan for en følelsesmessig sunt og stabilt forhold uten barrierer av fortiden smerter og traumer. Og ved å sette som solid fundament i seg selv, kan singler gjenkjenne - og adresse - rødt flagg tidlig i datingprosessen. Nancys forberedelse teknikker kan også hjelpe folk balansere sine karrierer og romantiske liv samtidig utvikle en sterkere karakter.

Personlige møter kan vise deg hvordan å overvinne Overflatiskhet

Det kan ikke komme som noen overraskelse at kvinner som har en tendens til å bruke online dating mindre regelmessig enn menn, er ofte mindre fornøyd med hele prosessen. Nancy sa overfladiskhet i online dating er en av de vanligste klagene hun hørt fra kvinner i 2019.

“Kvinner, spesielt, tror de menn som velger dem på en datingside eller app bare se på deres profilbilder uten et blikk på deres grunnleggende informasjon,” sier hun.

“Folk har en tendens til tekst ting som de tror vil gjøre dem attraktive og portrettere et positivt bilde som ikke nødvendigvis deres sanne karakter. Teksting er ikke en god måte å finne ut om det er nok kompatibilitet å bevege seg mot dating og etablere et eksklusivt forhold.” - Nancy Pina

Det betyr ikke nødvendigvis skape et solid grunnlag for å forstå hverandre. Men når det tar så lang tid å møte personen og starte dating, kan kvinner ikke skjønner at overfladiskhet før de prøver å bli mer følelsesmessig involvert.

“Siden smartphones dominerer vår kultur, ser vi en avhengighet av å tekste i løpet faktiske in-person møter. Så mange mennesker utsette møtet i person fra get-go, og i stedet forsøke å gjøre alle de innledende knyttet digitalt,”Nancy sa. “Folk har en tendens til tekst ting som de tror vil gjøre dem attraktive og portrettere et positivt bilde som ikke nødvendigvis deres sanne karakter. Teksting er ikke en god måte å finne ut om det er nok kompatibilitet å bevege seg mot dating og etablere et eksklusivt forhold.”

Det kan være spesielt utfordrende hvis en kunde har en fortid fylt med feil type relasjoner. Hvis noen ikke vet hva en kjærlig forhold føles, kan det være lett for noen å manipulere dem.

Det er derfor Nancy anbefaler datere møtes ansikt til ansikt tidlig, samtidig arbeider på seg selv, slik at de lettere kan se om en følelsesmessig og åndelig forbindelse eksisterer med den andre personen. Arbeide med en trosbasert coach kan også hjelpe kundene å unngå fallgruvene som kommer fra dating noen som har tro ikke på linje med sine egne, la hun til.

Nancy Pina Mener forholdet ferdigheter er nødvendig i alle faser av livet, ikke bare Dating

Singles tro ofte føler seg presset til å velge riktig partner, men uten virkelig å forstå seg selv, kan de gjenta feilene. Nancy hjelper disse singler forstå deres behov og mer om sunne relasjoner.

Nancy ikke bare hjelpe single, though. Hun arbeider også med mange par som vurderer ekteskap, ektepar opplever utfordringer, og familier som trenger litt veiledning for fremtiden.

Uansett, åndelig vekst er en viktig del av alle faser av disse forholdene, sa Nancy.

“Som en kristen rådgiver, min plan for 2019 er å fortsette å jobbe med kunder på deres åndelige vekst,” fortalte hun. “Jeg vil lære utformingen av ekteskap og familieliv, gode kommunikasjonsevner som legger vekt på aktiv lytting, og hvordan å løse konflikter som fører til gode løsninger uten bitterhet.”

Premarital rådgivning kan være et viktig skritt til en levetid på lykke, så Nancy oppfordrer kunder til å skape sunne grenser og prioriteringer for seg selv og sine relasjoner før vandre nedover midtgangen. Par bør være på samme side når det kommer til dag-til-dag oppgaver, livsstilsvalg, og måter å holde liv i sin tro.

Nancy tilbyr en rekke ressurser til å hjelpe både daters og de i parforhold.

Effektiv kommunikasjon er også en grunnlegg aspekt av ekteskapet, og adressering problemutviklingen, herunder kritikk, forakt, forsvar og unngåelse, kan være nyttig. Nancy hjelper par fokusere på hvordan de kan komme sammen for å styrke sine bånd heller enn å gjøre øktene et sted for lufting frustrasjoner.

Uansett hvor kundene faller på forholdet spekteret, forstå deres fortid og deres verdier er et viktig sted å starte.

“Fordi relasjonelle mønstre er nøkkelen til å forstå kvaliteten på relasjonene vi har - og de som endte - jeg utforske de trender og mønstre med mine klienter,” sier Nancy. “Målet er å gjøre de nødvendige endringene, enten de er singel eller gift, så syklusen kan endelig slutte, og kunden kan oppleve en gjensidig tilfredsstillende og kjærlig union.”