Chatter med en potensiell dato på nettet

27 mai 2019

Du har plukket en passende dating nettside for å passe dine behov, og har den type fyr som treffer ønsket demografiske som en perfekt match. Du har satt opp profilen din, inkludert en informativ og morsom oppsummering av dine mål, liker og ikke liker, og skisserte en skisse av din ideelle fyr. Det var ikke vanskelig var det?

Egentlig, det tar tid og prøving og feiling for å få noe som passer, men tilbringe tid til å få det riktig er verdt sin vekt i fantastiske og inspirerende datoer og din mulige liv partner.

Bare lansere profilen din når du tror du har fått det riktig, og har en venn sjekk den ut og gi tilbakemelding på hvordan det høres ut før du starter den. Du har bare én gang for å gjøre et godt førsteinntrykk.

load...

Med hver ny profil, vil du være ferskt kjøtt til gutta på nettstedet, og nysgjerrighet vil bringe en rekke menn for deg som bier til honning.

“Marvelous!” Jeg hører si din mening. Ja, det er (men noen kan være mindre salt enn andre). Dette er tiden da gutta vil bli flinging deg meldinger å si “Hei”.

Men hva sier du og gjøre? Her er de punktene for å se på når vi samhandler med gutta på nettet.

1. Avslag.

Hvis du er helt slått av med en fyr, ikke vær frekk. Bare si, “Takk for meldingen. Dine kommentarer er virkelig verdsatt, men jeg tror ikke vi er en kamp.”

Ikke komme inn i hvorfor eller grunner. La den på og lagre energi for gutta du er interessert i.

load...

2. For entusiastisk.

Du får en melding fra en fyr utlandet, erklære sin udødelige kjærlighet og tiltrekning mot deg. Han mener at bare ved å lese profilen din, kan du ha et liv sammen og overvinne avstanden og språkbarrieren.

Hold klar av disse typer menn, og refererer til børste-off kommentarer i punkt en.

3. Du vet ikke hva jeg skal si?

Du føler deg frossen og stakk for dialog. Ikke stress, dette er ikke en bar chat-up der behovet for et vittig svar er nødvendig umiddelbart. Du kan gå bort, ta en kaffe, se litt på TV, og deretter svare med svaret ditt.

Dette er online liv, ikke sanntid, så det er ingen stor haster. Hvis de ikke svarer igjen, ikke bekymre deg. Det var ikke for å være, og du kan gå videre til neste. Det vil være nok av andre menn der ute. Det er som å skyte fisk i en tønne.

Dette er menn på jakt etter en mann, så hold småerte skummende og nåværende og holde et øye på ferske nyheter å diskutere. Eller snakke om været, eller hva som skjer i TV-programmer du både følge. Gå ned profil listen sin og få et inntrykk av hvordan han er.

load...

“Online dating tar umiddelbar press

off nærmer seg en fyr i en sosial setting.”

4. Ikke lyv.

Hvis du har lagt ut bilder av deg lent mot en Ferrari, ikke gjør ut som om den er din (med mindre det er). Du må heller ikke legge ut bilder av deg på jakt varmt i dine snau shorts da du var 20, og du er nå 20 år eldre, og det samme i pounds tyngre.

Du vil bli å basere et forhold på en usannhet, og til slutt, vil det ikke ende positivt.

5. Ordne noe mer.

Etter at du har pratet i noen dager, planlegger å chatte på telefonen eller møte opp for en kaffe. Hvis personen er motvillige til å gjøre det, gå videre. Hvis du ønsker en brevvenn, så ville du ikke gå på en dating nettside.

6. Dele bilder.

Hvis du er ute etter en uformell hookup, så gjerne begynne å svinge din favoritt voksen-rated bilder av deg selv. Men hvis du er ute etter et forhold, lagre disse bildene før du begynner å få intim personlig.

7. Chatting på webcam / Skype er greit i grunn.

Det er en tid når du kan se din potensielle dato i sanntid, og høre hvordan han lyder og samtaler. Noen gutter har glitrende vidd og sjarm på nettet og er så kjedelig som grøft vann i det virkelige liv.

Du vil ha noen som direkte korrelerer i det virkelige livet til deres online persona. Tillate en liten buffer av forskjell for nerver på det første møtet eller chat. Unngå stryking av og viser hverandre din “kjøtt og to veg” til kameraet.

Først er det noen svindlere der ute hvor gutta filme webcam produksjon og legge den på en rekke X-rated nettsteder. Dette kan ha store konsekvenser og være vesentlig pinlig for deg.

Vær på vakt og være forsiktig med å bruke dette mediet. Unngå å drikke alkohol og tar andre stoffer ved chatting på nettet, og ved bruk av webkamera.

8. Bruk åpne spørsmål.

Start med “hva, hvor, når, hvordan eller hvorfor?” Lukkede spørsmål stenge samtalen og gjøre ting oppstyltet.

Her er noen gode åpnings spørsmål å stille. “Jeg har sett på profilen din og jeg ser du er interessert i å reise. Hvor har du vært i det siste?”

Tilby litt informasjon om deg selv i hver melding, for eksempel “jeg nylig gikk til Paris. Det var alt jeg forventet og mer.”Hvis noen er interessert i deg, vil de automatisk spørre:‘Hva gjorde du forventer?’

La hver melding åpen til å ha spørsmål om det, så dette holder dialogen frisk, stimulerende og interessant.

9. Dating kan virke som et jobbintervju.

På mange måter er dating som et jobbintervju. Men la din personlighet komme gjennom. Å være altfor formelle er en turn-off for noen, som søker for mye oppmerksomhet med opprørende kommentarer.

Igjen, dette er prøving og feiling, så vil du finne din egen balanse i tid. Ikke vær bekymret fordi du alltid kan trykke på sletteknappen.

10. Still møte nye mennesker.

Dette er online dating, ikke en unnskyldning for å hole deg opp på egen hånd i hjemmet, skriver febrilsk bort på datamaskinen måneder på slutten.

Online dating er en innretning for å møte mennesker, ikke erstatte denne aktiviteten med en online karakter som har mer moro enn du gjør, slik at du kan leve et solo liv på egen hånd. Det er en tjeneste, og sørg for at du bruker den på riktig måte.

Til syvende og sist, tar online dating umiddelbar trykket av nærmer seg en fyr i en bar , på jobb eller i en sosial setting. Men vil du fortsatt ha angst når møtet for første gang, men minst du har etablert et felles grunnlag av interesser.

Dateringen starter fra det første møtet, og det er derfor det er viktig å møte tidligere heller enn senere, så jo lenger du chatte på nettet, jo mer press det er å slå den inn i et fysisk forhold på et tidligere stadium enn du opprinnelig ønsket.