Brooklyn-museet: et av de eldste og største museene i u.s. tilbyr en datakveld med høyt kaliber

11 mars 2019

Kortversjonen: I hjertet av New York, Brooklyn Museum fungerer som et viktig mål for fancy folk på jakt etter en tankevekkende måte å tilbringe en ettermiddag. Museet er New York'sthird største museum (i form av fysisk størrelse), så det er mye å utforske. Hvis du ønsker å virkelig imponere daten din og få samtalen i gang, Brooklyn Museum er en morsom og engasjerende sted å vise kunst, delta på spesielle arrangementer, og selv spise på deres kulinariske mesterverk, den Norm Restaurant. Enfolded i den rolige og intime atmosfæren i Brooklyn Museum, kan to personer blikket, undring, og koble på meningsfulle måter for en rimelig pris.

Fem år etter at de møttes på en datingside, Sarit og Michael var klar til å knytte knute. De var både innfødte New Yorkere og ønsket en særegen, romantisk settingto si “jeg gjør.”

I 2015 Sarit og Michael holdt vielsen og mottak på Brooklyn Museum.

load...

“Vårt bryllup fant sted på Brooklyn Museum, som var både spesielt og unikt,” Sarit forklart i et blogginnlegg. “Det var eksepsjonell ekspansiv Beaux Arts Court som virkelig trakk oss i, og som fungerte som en dramatisk bakgrunn for våre bryllup mottak.”

Fra sitt forslag i løpet av et par Jordan joggesko til deres decisionto leie en magiker for mottak, er Sarit og Michael forening ingenting hvis ikke er unik, så Brooklyn Museum gitt den perfekte kreativ atmosfære for dem. Fantastisk kunstverk omgitt paret i løpet av sine løfter, som Sarit sa var den mest minneverdige delen av dagen.

load...

Siden 1823 har Brooklyn Museum imot besøkende i søk ofinspiration og tilkobling. Museet har omtrent 1,5 millioner verk - fra egyptiske mesterverk til moderne kunstverk - så anendless antall samtale startere kan bli funnet rundt hvert hjørne.

Etter at du har sekvensen av 560 000 kvadratmeter Beaux Arts-bygning, kan du ta turen til museets acclaimedrestaurant: normen på Brooklyn Museum. Denne nye installasjonen er en oppsiktsvekkende godbit for øynene samt smaksløkene - og det er en intimatewayto ende noen dato.

I løpet av det siste århundret, har Brooklyn Museum gått gjennom mange designendringer kontinuerlig craftan uforglemmelig experiencealong hver korridoren. Romantikere som Sarit og Michaelhave lykkelig stolt på theBrooklyn Museum ikoniske miljø å inspirere manymemorable øyeblikk i New York City.

“Fra begynnelsen, ønsket vi å sikre våre bryllup var morsom, vakker, og ulikt noe annet noen av oss hadde vært i,” sier Sarit. Brooklyn Museum var et naturlig førstevalg.

load...

Betal-hva-du-Ønskeliste Entre avgifter for lavkost Fun

Brooklyn Museum gir folk en rimelig avledning fem dager i uken, fra onsdag til søndag. Entre er alltid gratis for besøkende under 19 år eller yngre, og hver torsdag fra 6 til 10 pm er det gratis for alle. På andre dager, foreslo bidrag varierer fra $ 10 for studenter til $ 16 for voksne. Besøkende canpay hva de vil, imidlertid, og inngangsprisen inkluderer tilgang til Brooklyn Museum faste samlingen, spesielle utstillingsgallerier, guidede turer, og andre programmer.

Kunstinteresserte kan også se til å kjøpe billetter til enkelte utstillinger, filmer og forestillinger toplan en spesiell dato natt.

Hvis du ønsker å spare penger på turen museum, du bare må ha god timing.On den første lørdagen i hver måned, Brooklyn Museum lykkelig kaster sine dører åpne for publikum gratis, og tiltrekker et yrende mengden av museumsgjengere. Tilgjengelig og rimelig, bringer museet kultur for alle nysgjerrige nok til å våge og utforske kunstverk med noen spesielle.

Brooklyn Museum er en fremragende og longstandingarts attraksjon i NYC.

Medlemskap planer tilbyr hyppige museumsgjengere fordeler for eksempel invitasjoner til kurator-ledede turer. Du kan også få en dobbel medlemskap plan for deg og din betydelige andre.

I løpet av museets åpningstider, gjestene står fritt til å vandre på sin fritid eller planlegge en guidet tur, avhengig av deres preferanser. Men du og din date ønsker å forme din erfaring, er du sikker på å finne mye å snakke om i hallene av Brooklyn Museum.

Spesial Art & Film Utstillinger Challenge of Hotels InviteDiscussion

Brooklyn Museum bringer ofte Indisk jockeyer, danseinstruktører, berømte kunstnere, og kunnskapsrike forelesere til å engasjere seg med publikum. Ved spesielle arrangementer, merket på museets kalender , single og par er velkomne towatch uavhengige filmer, vise en tankevekkende kunstutstilling, eller være kreativ med en hands-on kunstprosjekt.

Månedlig salsa klasser invitere Brooklyn daters å få aktiv i museets blomstrende fellesskap.

En gang i måneden, til museet setter på en gratis salsa klasse få folk beveger seg med en partner i en vennlig atmosfære. Disse lærerike leksjoner kan være en fin måte å bli kjent med noen bedre mens du lærer noe nytt. Faktisk er mange av de museum'sperformances, workshops og turer gir daters en rimelig mulighet til å nyte en aktivitet med noen spesielle.

TheMuseum også fungerer som vert for den årlige Brooklyn Artister Ball, som har blitt besøkt av mange kjendiser som Liv Tyler og Sarah Jessica Parker. Billetter til 2016 våren arrangementet utsolgt måneder i advanceas folk strømmet til å nyte en kveld med cocktails, middag og dans. Ifølge ballen arrangement side , “Denne hendelsen har blitt en av de mest engasjerende og unike måter å feire Brooklyn kunstnere og støtte våre mange programmer!”

Norm Restaurant & Bar tilbyr drinker, snacks og Godteri

Etter å ha tilbrakt timer vandre gjennom et museum, kan daters krever et sted å sitte og slappe av en stund. Sultne besøkende på Brooklyn Museum er på hell, fordi innsiden er en restaurant i motsetning til noen andre. Norm Restaurant er åpen fra torsdag til søndag for å friste dinerswith kulinariske mesterverk. Fra en plate av håndtverker oster og sesongens frukt og grønnsaker til en dekadent mørk sjokolademousse med ingefær-piggete pisket krem, restauranten tilbyr mange avlat - og massevis av hus-laget spesialitet drinker å gå sammen med måltidet.

“Normen er spesielt designet for å være en del av museet,” forklarte Chef Saul Bolton i et intervju med sideswipe Media. “Tenk om [museet] hadde en flott restaurant som matchet kunst og som matchet den praktfulle bygningen.”

Restaurantens variert meny er ment å gjenspeile et mangfold av kulturer og smaker med fet artisteri i hver bit.

Siden åpningen i 2016, har normen på Brooklyn Museum imponerte gjester med en enestående atmosfære og deilig mat.

Daters kan trekke seg tilbake til baren for å prate eller sitte ved et bord for to på museets uformell stil restaurant. Norm lover en god opplevelse å fengsle beskyttere. Hyllest til deres plassering, malerier og museums kasser dekorere plassen, og restaurantens utendørsterrasse med utsikt over museets skulpturhage samt Brooklyn botaniske hage. Fra forrett til dessert, alt visitorsenjoy unik mat i et pulserende miljø på Norm.

“Jeg definitivt ønsker å være en del av Brooklyn oppblomstringen som skjer”, sier den anerkjente kokken. “Jeg setter pris på det utrolige mangfoldet og farge og stil på Brooklyn. Du vet, Brooklyn er Amerika.”

Siden 1823 har Brooklyn Museum Glade sine gjester

Countlesscouples, som Sarit og Michael, har funnet Brooklyn Museum for å være et ideelt sted for romantikk. Enten det er på en første date eller bryllupet ditt dagen, legger denne plassen til rette for meningsfylte samspillet mellom mennesker trollbundet av prakten av sine omgivelser.

Åpent for publikum i nesten et århundre, museet evokeswonder, intriger, spenning, og kontemplasjon withtheirremarkable kunstsamlinger og gruppeorienterte arrangementer. Brooklyn Museum gjør kunst mer tilgjengelig throughtheir lavt priset opptak, turer, utstillinger og andre sosiale aktiviteter. I en dyr by som NYC, en økonomisk måte å tilbringe en kveld er en sjelden gave, og museet har en opplevelse rik på kvalitet, men ikke i prisen.

Hvis du går til denne Brooklyn favoritt med noen, kan du koble på et dypere nivå ved å snakke om hvordan grafikken gjør at du tenker og føler. Pluss, Norm Restaurant gir et bilde-perfekt sted for daters å fortsette sin samtale over drinker eller middag. IDen Brooklyn Museum, mange flotte severdigheter, engasjerende programmer, og artful erfaringer fosterhjem varige bånd mellom mennesker i alle aldre og bakgrunner.