Brennans: en ikonisk restaurant i nye orleans tilbyr daters i en romantisk setting sammenkoblet med et minneverdig måltid

14 april 2019

Kortversjonen: Brennans er en kjær dato spot for New Orleans innbyggere og besøkende i humør for et eksklusivt måltid. Landemerket restaurant som ligger på Royal Street i French Quarter, har et rykte for sine overdådige frokoster, overbærende desserter og high-samfunnet atmosfære. Owen Brennan grunnla sin første restaurant i 1946 og tok en innovativ tilnærming til klassiske kreolsk smaker. Brennans betatt gjester ved servering den første Bananas Foster, som var flambГ © ed tabell-side, på begynnelsen av 1950-tallet, og den prisbelønte kulinariske teamet har fortsatt å komme opp med kreative og imponerende retter til frokost, lunsj, middag og dessert.Gjennom årene har dette to-etasjers rosa bygningen vert utallige bryllup, bryllup seremonier, jubileer fester og andre store arrangementer i sin sjarmerende private rom og utendørs gårdsplass. Enten du skal på en date eller planlegger et bryllup, kan du sette stemningen ved å bestille et bord Brennan.

Over 40 år siden, mine foreldre tilbrakte sin bryllupsreise i New Orleans drikker orkaner og nyter krydret sjømat. De elsket byens unike smaken og har returnert mange ganger for å gjenskape de spesielle minner, og kanskje få en LSU fotballkamp mens de er i byen.

I 1950 Brennans tilbød den aller første Bananas Foster flambГ © ed ved bordet.

load...

Under ett besøk, mine foreldre hadde middag på en klassisk New Orleans restaurant som heter Brennan. De satt ved et bord for to og samplede rik mat dripping med kremete sauser. Til dessert, bestemte de seg for å prøve noe nytt og bestilt bananer Foster, en rum-tilført iskrem fatet oppfunnet av restaurantens kjøkkensjef i 1951. De ble overrasket da achef kom ved bordet deres til flambГ © fatet før deres øyne, og karamelliserte bananer bading i iskrem og en søt rum saus hadde dem snart på cloud nine.

Brennans tilbyr mye mer enn et måltid - det gir en uforglemmelig opplevelse i Paris i sør. Den eksklusive restauranten er ment å se ut som en gammeldags Southern hjem med fargerik bakgrunn, hvite duker og store pittoreske vinduer som vender ut på Royal Street. Itsimpressive menyen er forankret i kreolsk tradisjoner og servert i en moderne stil.

load...

Kjøkkensjef Slade Rushing, en James Beard Award finalist, er ved roret av kjøkkenet og setter en høy standard for kulinariske fortreffelighet. Han gir klassiske New Orleans retter en moderne vri ved hjelp av innovative teknikker og sesongens ferske råvarer. Enten du er fristet for en sjømat gumbo eller et rack av lam, kan du tilfredsstille smaksløkene på denne elegante restauranten i hjertet av New Orleans.

Brennan har en kleskode, så du vil ikke finne noen i shorts, cut-off jeans, eller flip-flops her. De fleste gjestene sette på sine beste søndags når du stopper ved Brennan til frokost, lunsj eller middag. Du vil se en blanding av turister og lokalbefolkningen sitter på innsiden og utsiden. Noen feirer bryllup, bursdager eller jubileer, og noen er bare der for å nyte en enestående service og førsteklasses mat.

Ifølge pressetalsmann Meaghan Donohoe Regan, “Brennans er et nydelig sted for en dato på grunn av sin gammeldags-inspirert spiserom og omgjengelige, oppmerksom service som skaper en unik og romantisk matopplevelse.”

load...

The Historic Pink Building Ble fødestedet til Bananas Foster

Du kan ikke gå glipp av Brennans når du går nedover Royal Street i French Quarter. Det er en to-etasjers rosa bygning som opprinnelig ble bygget i 1795. Dette landemerket bygningen er en del av byens historie. Før det ble en av de mest kjente restauranter i New Orleans, det ligger den første banken etablert i Louisiana Purchase territorium.

I midten av det 19. Århundre, en velstående sjakk heter Paul Morphy tok bolig her i 40 år. Familien hans solgte herskapshus i 1891. Det endret hender noen ganger før han ble leid av Owen Brennan i 1954.

Brennan ligger i en historisk to-etasjers herskapshus med høye vinduer ut mot Royal Street.

Owen Brennan var innehaver av den berømte gamle Absinthe huset bar på hjørnet av Rue Bourbon og Rue Bienville. Han hadde bestemt seg for å utvide for å åpne sin første restaurant i 1946 etter å ha vært teasedby Count Arnaud Cazenave (eier av Arnaud) at alle irer visste hvordan å lage mat ble kokt poteter. Brennan følte fast bestemt på å bevise ham feil.

Hans første restaurant, Owen Brennans Vieux Carre Restaurant på Bourbon Street, var en bemerkelsesverdig suksess. Restauranten ble kjent for sin dekadent frokost på Brennans buffeer og klassisk kreolsk mat. Når Brennan flyttet til den historiske rosa bygningen på Royal Street, lojale kunder spiste på den gamle restauranten før paraderte nedover gaten til sitt nye hjem.

Chanteclair rommet, som åpnes i gårdsplassen, er den største spisesalen på Brennan.

I 1951, Owen utfordret hodet kokk for å komme opp med en dessert som innlemmet bananer for å hjelpe sin yngre bror, som eide en produsere selskap, avtale med et overskudd av frukten. Chef Paul BlangГ © og Ella Brennan (Owen søster) sette hodene sammen og kom opp med en iskrem fatet svømming i et brunt sukker og rum saus med bananer flambГ © ed i en spektakulær måte. Owen oppkalt fatet etter sin venn og lagt Bananas Foster til menyen. Det er nå den mest bestilte retter i restauranten.

Gjennom flere tiår har eierskap til Brennan bodde i family.In 2013, tredje generasjons restauranteur Ralph Brennan (Owen nevø) overtok Brennan på Royal Street. Han og hans partner Terry Hvit deretter tilbrakte $ 20 millioner å renovere den gamle bygningen for å gå tilbake til sin fordums prakt. I dag er denne historiske og moderne restaurant minner New Orleans besøkende og beboere i tradisjonen av fine dining som gjorde byen stor.

Nyt en festlig frokost eller en overbærende Middag

Du trenger ikke å vente til dinner å ha en morsom date på Brennan. Restauranten har gjort et navn for seg selv på grunn av sin ubegrenset buffé-stil frokost servert daglig.Ansatte menyen inneholder søte og velsmakende retter som representerer det beste av kreolsk smaker. Du kan grave i en bakt eple med et brunt sukker glasur eller en kreps og sopp omelett med hummersaus med en Cajun Bloody Mary eller New-Orleans stil kaffe å vaske den ned.

“Frokost på Brennans †<a elskede institusjon,” sa Meaghan. “Det er en feiring, en tradisjon, og et uttrykk som turer av tungen. ВЂ <Gjestene elsker the†<†<oppleve †<fordi det er en lang og festlig morgen parade.”

Restaurantens Turtle Soup inkluderer baby spinat, hakket egg, og alderen sherry.

Middag på Brennans er også en godbit. Serverne er kjent for å presentere visuelt imponerende retter, hvorav noen er flambГ © ed foran gjester. Restaurantens signaturretter er Louisiana Seafood FilГ © Gumbo, Turtle suppe, svertet Uer, og røkt Amish Andebryst.

Og, selvfølgelig, kan du ikke gå glipp av den legendariske Bananas Foster, en perfekt dessert for par med en søt tann. Denne morsomme dessert er en god samtale forrett, og vil ha mange diners eyeing bordet med misunnelse.

Før eller etter måltidet, kan du ta turen til Roost Bar hvor smilende bartendere serverer fizzing champagne cocktails fra ni om morgenen til 22:00 mandag til fredag, og fra åtte om morgenen til 22:00 i helgen. Brennan er kreditert med inventing Bloody Bull cocktail, som er utgangspunktet en Bloody Mary beriket av buljong, så du kan forvente sine drinker for å være på topp. I tillegg har restaurantens to-etasjers vinkjeller enn 1,4000 valg, inkludert over 100 champagner og musserende viner å pare med måltidet.

“Brennans er hvor du kan spise som en lokal på high-end fransk kreolsk mat,” sa Meaghan. “Chef Slade Rushing en moderne tilnærming til klassisk tradisjonelle New Orleans fare.”

Alt på menyen på Brennans er nøye gjennomtenkt av kulinariske mestere på oppdrag for å markere krydret og sjelfulle smaker på en måte som aldri har blitt gjort before.The nettside selv innlegg oppskrifter for sine retter, inkludert sin Artisanal egg Benedict, slik at du kan ta en smak av New Orleans med deg hjem.

En prisbelønnet Spot for privat arrangement eller bryllup

Brennan tilbyr en overdådig setting for en klassisk New Orleans måltid eller et problemfritt privat party.the ikoniske rosa bygningen, som ligger i det franske kvarteret i byen, fungerer som en fin arena for øving middager, bryllup seremonier, mottakelser, brude partiet lunsjer , bachelor eller bachelorette partene, og farvel frokost. Du kan bestille et privat arrangement på nettet , og noen medlemmer av hendelsene team vil være i kontakt for å gjøre alle de nødvendige avtaler.

Restaurantens åtte kantiner kan romme opptil 350 gjester om gangen. Du kan velge å bli sittende i første etasje i den elegante Chanteclair rommet, eller du kan ha en intim mottak i en av de fire rommene i andre etasje, som kan romme 200 gjester mottak style.The Courtyard er et populært sted for bryllup seremonier på grunn av sin sjarmerende åpen atmosfære (restauranten tilbyr et telt i tilfelle regn).

“Vår seremoni på gårdsplassen kunne ikke ha vært mer vakker,” sa Lyndsey E., som hadde både henne øving middag og vielsen på Brennans. “De ansatte på Brennans trukket ut alle de stopper for å sikre at det var alt vi håpet på.”

“Gorgeous plass, ut-av-denne-verden mat, og fantastisk service.” - Alice L, en brud som hadde hennes resepsjonen på Brennans

“Brennan er det perfekte sted for et bryllup,” Meaghan fortalt oss. “Brennan tilpasser hver hendelse, basert på individuelle ønsker og behov, og vil bidra til å skape en minneverdig anledning, hvert steg på veien.” Brennans partnere med blomsterbutikker, musikere, fotografer og andre leverandører for å sikre at alt går greit.

“Hva var virkelig fantastisk var nivået av oppmerksomhet og service som teamet på Brennans gitt,” sa Alice L. Om henne mottak. “Vi har aldri bekymret for en ting, og har alltid hatt en drink i hånden... Dekoren på Brennans er også nydelig og følte meg så typiske franske kvartal.”

Brennan har gledet Par i over 70 år

Mine foreldre er ikke de eneste par å vandre inn Brennan og nyte en romantisk måltid på et bord for to. Den langvarige restaurant har vert utallige datoer, bryllup, familie feiringer og andre spesielle arrangementer gjennom flere tiår. Siden det åpnet sine dører over 70 år siden, har Brennans vært en spesiell stift i hjertet av French Quarter.

Brennan kan være gamle, men det er fortsatt sterk. Restauranten ble kåret blant New Orleans Restauranter topp ti i 2017 og 2018 ved Times-Picayune avis. Brennan selv publiserte sin første barnebok “ En Topsy, Turvy History of New Orleans og Ten Tiny Turtles ” i januar 2018 for å anerkjenne byens fargerike 300-årige historie.

Brennan tilbyr datere en minnerik opplevelse i hjertet av French Quarter.

Enten de kommer table å sette desserter flammer eller rulle ut den røde løperen for nygifte, restaurantens ansatte gå den ekstra mile å gi diners med minnene de vil verne om lifetime.What overraskelser gjør Brennan har i vente neste? Antar du må besøke New Orleans restaurant og se selv.

“Ralph Brennan mener det er viktig å videreføre tradisjonen og historien til den ikoniske franske kvarteret restaurant,” Meaghan sa, “og bringe den tilbake til sin opprinnelige prakt som et sted for feiring og god mat.”