Bør du leie en pi hvis kjæresten din jukser?

9 juli 2019

La oss si noen uker / måneder siden du møtte kvinnen i drømmene dine.

Dere to får sammen som muslinger, har score til ting til felles, er den fysiske kjemien gjennom taket, du synes å være følelsesmessig godt tilkoblet og har tanker om et liv sammen.

Du er på cloud nine. Ting er tenning på alle sylindere. Alle timer med tankeløse TV og spise kinesiske rester på natten vil snart være et fjernt minne.

load...

Du tror jakten på Mrs. Right er ferdig

Det er... Inntil den lille stemmen inni sier noe bare ikke er helt riktig, og det kan være en annen part som er involvert her.

Alle disse episodene av “Cheaters” du har lo gjennom årene plutselig er ikke alle som morsomt.

Med mindre du har bodd på månen hele voksne liv, har de fleste i rette med mulighet for å ha en utro kjæreste eller kone.

Ved å jukse, jeg er ikke bare snakker om den fysiske kind.It også kan bety det er en følelsesmessig forbindelse med en annen.

load...

Det er en forferdelig følelse å tenke gjenstand for følelser blir delt. Tilfeldig dating er en ting. Hver av dere har rett til å gjøre hva du vil med hvem du vil.

Men hvis du er klar til å gjøre en innsats og de dvelende tvil er der, ikke ønsker du å vite sikkert, derfor ivareta ditt hjerte, fremtid og lommebok?

Tross alt, er dette ditt liv vi snakker om. Du har rett til å beskytte den.

De fleste kvinner sier at deres nummer én klage om menn er deres lurer øyet. Det er sant - menn er menn og mange gjør jukse.

Men ikke la deg lure, folkens. La den rette komme sammen og hun er ikke over fristelsen heller. Tross alt, vi er alle mennesker.

Hvis du er i denne posisjonen, hva er moralsk berettiget?

Ansette en privat etterforsker? Gjemmer seg i buskene etter mørke og gjøre litt rekognosering selv? Utføre en uventet innsjekking inat henne hjem eller jobb?

Mange vil si ikke å gjøre noe - bør du bare stole på magefølelsen og gå bort hvis ting er så ille.

load...

Men hva om du tar feil? Hva om du la paranoia får det beste av deg, og hun har vist seg som ekte blå som kunne være?

År siden, da jeg var yngre, dummere og veldig naiv, jeg kom nær til å gifte seg med en jente jeg var gal. Vi datert noen måneder, og alt virket rett om henne, før jeg snublet over en overraskelse.

Av personvernhensyn vil jeg ikke avsløre detaljene, men det definitivt fanget meg av vakt og ting stoppet legge opp.

Store blokker av hennes plan var uforklart. Hun ble fjernt til tider, noen ganger også diskutere hennes tidligere kjæreste. Det gnagende følelse startet gjennomgangen over meg at hennes hjerte fremdeles tilhørte en annen.

Lang historie kort, jeg hadde en nær venn gjør noen undersøker og mine instinkter ble raskt realisert, sparer meg tonnevis av uønsket hjertesorg, penger og bortkastet tid. En del av meg ønsket å bli værende og kjempe det ut.

Kjærlighet skal ikke utsettes for konkurranse

Men dette er bare min mening. Enten elsker verdsettes og gjensidig eller det er på tide å gå videre.

Innenfor de siste årene, jeg hadde også en venn leie en privat etterforsker for å sjekke om hans kone, som han mistenkt for å ha en affære. Det viser seg at han hadde rett. Skilsmisse fulgte og dessverre barn var involvert.

Men han var ung nok til å starte på nytt. Best av alt, oppdaget han sannheten i stedet for å leve i en atmosfære av løgner og bedrag.

I begge tilfeller, hans og mine, ingen av oss ønsket å engasjere seg i kappe-og-dolk alternativet. Mange vil si at det er et brudd på den personlige plass av en annen.

Men vi oppdaget sannheten, holdt så mye egg av våre ansikter som vi kunne, og lært av erfaringer, noe som gjorde oss sterkere.

Dessverre kan vi ikke lenger lever i 50- og 60-tallet.

Dagene med “The Brady Bunch” og “Overlat det til Beaver” er over når, selv om det fortsatt skjedde, moral relasjoner ble praktisert mer utbredt.

Men sosial endring er overalt nå, og med det kommer en mindre verdi på ærlighet, moral og monogami.

Men ikke la det skremme deg bort fra å finne din drømme jenta. Hun er fremdeles der ute, og det er nok av kvalitet kvinner på jakt etter kjærlighet.

Bare skriv inn i relasjoner med vidåpne øyne åpnet og en uvilje mot å betale for mindre enn du fortjener.

Føler du sjekke opp på en mistenkt cheater er berettiget? La oss her fra deg nedenfor!

Bilde kilder: ricecracker.net, gurl.com, tumblr.com