Bør du bo hos en juksemaker?

20 april 2019

“Delusion avskyr fokusere og romantikk gir sløret.” ВЂ • Suzanne Finnamore

Har du noen gang velger å bo med en partner som fusker ?

Det er lett å si at du ville forlate et forhold uten engang et blikk bakover hvis noen du var involvert med utro mot deg. Men valget er ikke alltid så entydig eller opplagt i det virkelige liv.

load...

Når livet er sammenvevd med en annen person og en følelsesmessig eller fysisk obligasjon er på plass, kan det faktisk være en uutholdelig og komplisert avgjørelse.

Hvis du har blitt lurt på, har du sannsynligvis føle deg såret, sønderknuste og forrådt. Du er sannsynligvis reeling med sinne eller hevntanker.

Før du smelle døren til ditt hjerte på som god for-ingenting juks sjarlatan, kan det være lurt å ta litt tid å kjøle seg ned lenge nok til å nøye vurdere dagens “tingenes tilstand.”

Det er noen viktige hensyn som du prøver å navigere denne forvirrende labyrinten.

1. Var du både på samme side om forholdet?

Først av alt, spør deg selv om en tidligere forståelse om forholdet var på plass før juks hendelsen eller affære.

load...

Mange par aldri definere hva slags forhold de begge ønsker, eller bestemme graden av forpliktelse til hverandre, selv om de kan være seksuelt eller følelsesmessig involvert.

Mange par aldri definere hva slags forhold de vil, selv om de er seksuelt eller følelsesmessig involvert.

En eller begge parter kan gjøre falske forutsetninger om status for forholdet. Mens en partner tror forholdet er eksklusiv, kan den andre tror de er fortsatt fri til å utforske andre muligheter.

Denne mangelen på kommunikasjon og forventningene som følger er ofte forløpere til alvorlige misforståelser.

2. Er det håp for å redde forholdet?

I denne situasjonen kan det være en åpning for å avklare hvorvidt begge folks behov og forventninger kan oppfylles eller på hvilke vilkår forholdet kan fortsette.

Mens det kan ikke være lett, kan det fortsatt være en sjanse for å flytte fremover med et dypere nivå av forståelse.

load...

Hvis det var en definisjon av eksklusivitet eller en forpliktelse på plass før juks hendelse eller sak, ting kan bli enda mer komplisert. Du har opplevd det ultimate svik og kan tro din evne til å noensinne stole på partneren din igjen har blitt fullstendig ødelagt.

Selv om det kan være umulig å se utover smerte og hjertesorg i øyeblikket, kan det være verdt innsatsen for å prøve å gjøre det.

Mens det kan ikke være lett, kan det fortsatt være en sjanse for å flytte fremover med et dypere nivå av forståelse.

Har forholdet allerede forvitret noen stormer eller stått testen av tid? Er du villig til å tilgi ? Er juks partiet er villig til å erkjenne feil, gjøre opp og søke å gjenvinne din tillit? I så fall kan det være noe håp.

Husk dette kommer til å være en reise, og det vil ta litt tid. Forståelse og medfølelse vil være nødvendig på begge sider.

3. Er det andre underliggende problemer?

Selv om du er den som har blitt lurt på, er det ofte “grunner” en person forsøkt å få sine behov oppfylt utenfor forholdet. Dette rettferdiggjør ikke juks, du skal heller ikke ta ansvar for villfaren handlingene til en annen.

Imidlertid kan det bety det er andre viktige saker thatneed å være formulert og løses for at forholdet skal overleve. Begge parter må ønske å redde forholdet og være villig til å se ting gjennom.

Det er viktig å se etter mønstre i ethvert forhold. Hvis du er klar over den personen du er involvert med har jukset i tidligere forhold eller har jukset på deg før, så kan du anser dette for å være en rød advarsel flagg ! Hvis cheater er uomvendt eller fortsetter å lyve om saken, må du kanskje gå bort for å opprettholde noen følelse av selvrespekt eller verdighet.

Begge parter må ønske å redde forholdet og være villig til å se ting gjennom.

Ingen er perfekt, og virkelige mennesker gjør feil, men en kronisk juksemaker er ikke sannsynlig kommer til å alltid være tilbøyelig til å være trofast mot én person. Det er best å redusere tap og forlate.

Uansett hva du velger, en knipe som dette er en anledning for introspeksjon. Vær forsiktig og snill med deg selv og gi tid og plass til å vurdere situasjonen klart. Men når du har funnet ut hva som er riktig for deg, eier avgjørelsen og gå videre med overbevisning.

Det vil sikkert ta litt tid å stole på partneren din på nytt eller å åpne ditt hjerte til noen nye, men ikke gi opp å tro på andre mennesker eller bli altfor kynisk om kjærlighet. En dårlig eple eller en dypt knust hjerte kan gjøre at du føler for å gi opp, men utover ettervirkninger, er det fortsatt håp.

Bilde kilder: fansshare.com, huffpost.com, xp-protect-2008.com