Bør du avslutte det?

1 mars 2019

Det kommer en tid når du er på gjerdet om bor hos en kvinne. Du kan føle tankene Teeter-vaklende frem og tilbake på kanten av å bo eller gå.

Før du ta denne avgjørelsen, bør du vurdere noen av de følgende aspekter av ditt forhold:

1. Er dere begge på samme side?

Du ønsker å måle hvilke nivåer du er både på. For eksempel kan det være lurt å ha det gøy sentrum med gutta og flørte med kvinner på barer, mens kvinnen kan være lurt å bruke mer tid alene med deg, eller har mer engasjement.

load...

På den annen side, la oss si at dere begge ønsker engasjement eller begge av dere vil bare ha mer frihet. Uansett, du vil finne ut hvor dere begge er på og snakke om det.

Hvis hun ikke er OK med hva du ønsker å gjøre, så det er et tegn på at du kanskje må vurdere å forlate. Hvis hun kan passe deg inn i hennes liv med ønsker og mål du har for øyeblikket, så det er mer av en indikator du skal bo.

Er dere på samme side i forhold til mentalitet, økonomi og hygiene? Når du møtte henne, kan hun ha virket en bestemt måte, men nå er du finne ut om hennes vaner, slik hun driver seg selv og sine mentale evner.

La oss si at du er tiltrukket av henne i begynnelsen på grunn av sitt utseende, men så finner du ut at hun er uflidd hjemme, hverken hennes økonomi og tenker på en helt annen bølgelengde enn deg. Dette er tegn er det på tide å gå.

load...

På den annen side, finner du hun er fantastisk på alle disse tingene eller i det minste gjør innsats. Det er et tegn på at du bør bo.

Sørg for at hun kan holde tritt med deg og dine standarder for deg selv og ditt liv.

“Vurdere ting fra

det mest logiske perspektiv.”

2. Er det fysiske aspektet er det?

Når du først møtte henne, kan du ha blitt betatt av hennes utseende, men nå har du fortsatt finne henne fysisk attraktiv? Personlighet kommer inn i bildet, men du må minst føle en god mengde fysisk tiltrekning for å kunne bo.

Hvis du finner deg selv stadig forestille deg selv med andre kvinner eller en sterk trang til å være sammen med andre kvinner basert på deres utseende, så er det et tegn på at du bør gå. Hvis du finner din kvinne veldig attraktiv i øynene dine, så du bør bo.

Sex er også et viktig aspekt. Hvis kvinnen er å sette i god innsats for å gjøre det bra i senga , så det er et godt tegn at hun vil bli bedre med tiden. Selv om en kvinne kan være gjennomsnittlig eller mindre i sengen, kan innsats gjøre opp for det.

load...

På den annen side, hvis kvinnen ikke gjøre mye for å behage deg seksuelt, så er det på tide å gå videre. Det viktig gnist må være der og bli varmere over tid. Tenk på hvordan dette vil påvirke deg i fremtiden.

3. Føler du at du er deg selv?

Jeg synes dette å være en av de viktigste aspektene eller å være i et forhold. Dette er virkelig min top deal-breaker. Når jeg er sammen med en kvinne, jeg ønsker å føle frihet til å være meg.

Hvis du føler deg begrenset og kvalt, så er det et problem.

Relasjoner skal være to uavhengige selvforsynt folk kommer sammen og gjøre hverandre bedre enn de var fra hverandre. Det er svært viktig at du er i stand til å holde identiteten mens i et forhold.

Hvis kvinnen lar deg være hvem du ønsker å være, så det er bra. Hvis hun har du fanget eller begrenser for mange aspekter av livet ditt, så hun er ikke en for deg.

Uansett om du har sosialt press eller hun skyld turer du til å bo sammen med henne, bør du gå.

Til slutt, hvis du fortsatt føler på gjerdet om ting, bør du følge magefølelsen. Dypt nede alle av oss vet om et forhold skal fortsette eller ikke.

Hvis du har for mange tvil, så er det på tide å forlate. Hvis det er en stor gnist og potensial, så kanskje du skal bo.

Holde tankene klare og vurdere ting fra den mest logiske perspektiv. Noen ganger må du lære den harde måten som jeg har.

Uansett, bli klok og fokusere på livet ditt mål. Som vil gjøre din beslutning mye jevnere.

Foto kilde: s-msn.com.