Avenues dating: det lengstvarende datingsbyrået som serverer britiske singler over 50 år

3 mars 2019

Kortversjonen: Basert i London, Avenues Dating tilbyr senior singler en annen vei å elske. Den skreddersydde dating byrå fyller medlemmenes sosiale kalendere med personlige introduksjoner og dynamiske singler hendelser. Enten du bor i Yorkshire eller Skottland, kan du bli en Avenues Dating medlem for å møte autentiske og kompatible dato prospekter nær deg. Det er et unikt sikker og diskret måte for eldre å date hverandre. Et team av profesjonelle dating konsulenter veterinærer grundig hvert medlem for å sørge for at nettverket fortsatt eksklusivt til relasjonsorientert singler over en alder av 50. Hvis du er singel og tenker på å få tilbake der ute, kan du verve Avenues Dating er matchmakers å hjelpe deg finne den rette som vil få deg til å føle deg som en tenåring igjen.

Online dating kan føles som å legge inn farlig fremmed territorium for single som aldri har navigert dating nettsteder og apps før. Alle de prangende funksjoner og merkelige profiler kan være overveldende, og mye av arbeider fagfolk ikke føler deg komfortabel å utsette deres personlige liv på en felles plattform.

load...

Eldre er spesielt utsatt for nettsvindel, fordi de ofte ikke vet hva varselsignaler å se etter og kan bli målrettet av identitetstyver eller andre kriminelle. I 2016 rapporterte BBC at online dating-svindel nådde et rekordhøyt og påvirket mer enn 3889 ofre i Storbritannia. Så du ikke bare trenger å bekymre deg for noen stjeler hjertet ditt på en datingside, du trenger å bekymre deg noen stjeler dine hardt opptjente penger.

Bli med i en datingside kan være en risikabel virksomhet for eldre. Heldigvis finnes det en annen vei tilgjengelig. Avenues Dating er en pålitelig dating byrå for UKsingles av en viss alder. En hands-on team av dating konsulenter arrangere en-til-en møter og organisere private arrangementer for medlemmer som er ute etter en annen skutt på kjærlighet.

load...

Avenues Dating har arrangert hundrevis av kvalitet datoer for senior singler.

Grunnlagt i 1993, er Avenues Dating den eldste dating byrå for relasjonsorientert singler over 50. Det har en tradisjonell matchmaking-format med skreddersydd introduksjon, headhunting, og dating coaching tjenester for kunder som ønsker å oppgradere sine dating experiences.They har tatt på klienter i Stor-London, Skottland, Wales, Yorkshire, og andre deler av England.

Profesjonelt forhold Advisor Trelawney Kerrigan sier laget tar en genuin interesse i å hjelpe hver klient finne sin vei til en lykkelig sammen. Disse godhjertede folk tror ikke alder bør være en barriere å elske, slik at de gjør alt for å koble senior singler i varige relasjoner.

“Det er ikke noe trykkende om eldre dating”, sier Trelawney. “Våre medlemmer er dynamiske, spennende mennesker som virkelig verdi relasjoner og forstå hva det betyr å dele livet med noen.”

load...

Bli med i en 12-måneders dating Plan og motta personlig Kamper

Avenues Dating opprettholder et aktivt dating nettverk eksklusivt for Storbritannias ledende singler. De matchmakers og dating trenere bistå et bredt spekter av mennesker, fra arbeider fagfolk som verdsetter deres privatliv til pensjonister som ikke føler seg komfortabel med online dating.The byrå yngste klienten er 50 og den eldste klienten er 86.

Hver potensiell klient må gå gjennom et intervju prosess og bakgrunnssjekk før de blir medlem av Avenues Dating. I motsetning til en datingside hvor alle kan opprette en profil og forfalske personlige opplysninger, bekrefter dating byrå som alle er som de sier de er og ikke har en kriminell historie. Som holder medlemmene trygge som de møter fremmede i nettverket.

Avenues Dating er medlem av Dating Agency Association, en uavhengig vaktbikkje gruppe.

De matchmakers også samle noen biografiske detaljene (deres liker, misliker, og forholdet mål) fra nye medlemmer også. De holde denne informasjonen konfidensiell og bruke det rent for matchmaking formål. Nye medlemmer kan forvente sin første kamp i løpet av tre-fire uker etter signering opp.

Under innledningen prosessen, matchmakers viser medlemmer profiler av potensielle kamper og bare gi ut kontaktinformasjon om både enkeltpersoner uttrykker interesse for å gå på en date. Når matchmaker har gjort en kamp, ​​vil hun gi gentleman et telefonnummer, og be ham om å ordne dato, helst i løpet av de neste par dagene.

Avenues Dating garanterer et minimum antall introduksjoner i løpet av en 12-måneders medlemskap, men laget arrangerer ofte mer enn det, avhengig av kundens preferanser og tidsplan. “Når du arbeider med mennesker, er det ikke en fabrikk,” sa Trelawney. “Vi har et minimum for å gi folk trygghet, men vi skal prøve våre vanskeligste å finne så mange kamper som vi kan.”

Noen ganger matchmakers få det riktig på første farten. For eksempel, Lynne, en 63 år gammel dater i Glasgow, slo den av med Peter, som var hennes første introduksjon, og tre uker senere ble hun setter henne Avenues medlemskap på vent for å se ham eksklusivt.

High-End Hendelser Unite en fellesskaps av modne Daters

Ikke alle føler seg komfortabel møte en fremmed én mot én og slående opp en samtale. Det er mye press for å gå på date og oppsummere livet erfaringer (som for senior daters, inneholder ganske mye) i løpet av en middag. Noen daters ikke gjøre det bra i intervju stil datoer og foretrekker den mer åpen og fri-wheeling atmosfæren av en fest å møte dato prospekter.

Avenues Dating henvender til disse sosiale individer ved hosting hyppige medlemmer kun hendelser i og rundt London. Du kan blande med en moden publikum og holde mulighetene åpne når du chatte folk opp gjennom evening.About 50 eller 60 mennesker vanligvis vise seg å high-end hendelser, så det er en fruktbar dating bakken for singler.

“Mitt sosiale liv har vært utmerket siden jeg sluttet. Jeg går til så mange sosiale arrangementer “. - Norman, en 73-åring som fikk i et forhold, takket være Avenues Dating

Akkurat nå, Avenues Dating arrangementer finner sted en gang i måneden, men laget har planer om å øke frekvensen av disse hendelsene for å gi medlemmene flere muligheter til å sosialisere og falle i kjærlighet.

Trelawney fortalte oss Avenues Dating hendelser innpode en følelse av fellesskap i medlemmer fra alle samfunnslag. “Vi ønsker at våre arrangementer for å vokse, slik at folk føler en del av noe,” sa hun, “og denne frykten av isolasjon forsvinner.”

Uttalelser fra kunder som Found Love Again

Dating eksperter på Avenues Dating har gjort det til sin oppgave å sikre at ingen bruker sine gyldne år alene - og de har vært effektive så langt. I løpet av de siste 15 årene har matchmakers vært ansvarlig for mange suksesshistorier av eldre par finne kjærlighet og gifte.

Don møtte Stella på sin fjerde innledning med Avenues Dating, og han kalte teamet med en gang for å si Stella var perfekt for ham. De har vært sammen siden 2011, og har tenkt å tilbringe resten av livet sammen.

Ray følte hans laveste lavt når kona hadde en affære og forlot ham alene på 60. “Gjennom Avenues, har jeg nå blitt matchet med suksess på 11 anledninger, og har hatt tre virkelig fantastiske langsiktige relasjoner”, skrev han i en vurdering. “Dette er en grundig verdig og helt fin opplevelse for meg.”

“Vi er takknemlige for alt arbeidet du utført i å hjelpe oss med å finne hverandre.” - Et par som møttes gjennom Avenues Dating

“Dette har vært en strålende måte å møte folk for meg,” en klient sagt om Avenues Dating. Han fikk i et forhold etter dating konsulenter introduserte ham til en spesiell kvinne som heter Eva. “Jeg føler meg veldig fornøyd med mitt medlemskap.”

“Jeg gikk tapt da jeg først kom til Avenues,” sa Lynne, en 52-åring fra Windsor, Berkshire. Hun hadde fått ut av et voldelig ekteskap og var på utkikk etter en måte å åpne sitt hjerte igjen og bygge tillit i dating scene. Hun sa at dating byrå støttesystem og sosial medlemskap har vært akkurat det hun trengte. “De siste 18 månedene med Avenues har vært så gøy. Jeg har hatt mange datoer og møtt noen veldig hyggelige mennesker.”

Dater konsulenter arbeider tett med singler å ikke bare få dem i gode relasjoner, men også for å få dem føler seg godt om seg selv igjen.

“Våre kunder virkelig verdi relasjoner og forstå hva det betyr å dele sine lives.We're lærer mye av dem også,” Trelawney reflektert. “Det er en reality check om hva som er virkelig viktig i livet.”

Avenues Dating: A Safe & Exclusive Alternativ til Online Dating

Online dating er ikke for alle. Mange diskret daters foretrekker å unngå en slik farlig dating miljø og gå for sikrere og mer personlige alternativer. Hvis du er ivrig etter å få offline og møte ekte mennesker med forholdet potensial, Avenues Dating tilbyr en pålitelig og risikofri service - uten swiping nødvendig.

Du kan holde ditt privatliv og likevel oppfylle kvalifiserte menn og kvinner i din aldersgruppe ved å bli med denne støttende matchende byrå. High-end hendelser og håndplukkede introduksjoner hjelpe datere nyte dating opplevelse.

Enten du er 50 og skilt eller 75 og enker, Avenues Dating gir deg sjansen til å starte på nytt og gjøre meningsfulle vennskap og relasjoner med høy kaliber enkeltpersoner i Storbritannia.

“Generelt sett, er alder ingen hindring for våre kunder,” sier hun. “De er veldig ungdommelig. De har hobbyer, de reiser, de har dynamiske liv, og hva de ønsker er å finne noen med den samme ånd. De ønsker å bli forelsket igjen.”