Aussie-affære lar australier i parforhold utforske alternativene sine på et diskret datingside

8 februar 2019

Kortversjonen: Hvis du er i et forhold, kan online dating presentere mange utfordringer. Generelle dating sites ofte utilsiktet fremme uærlige dating profiler fordi de vanligvis ikke gir muligheter for andre enn “jeg er singel.” Samlivsstatuser I 2002 David Rees startet Gift affære, et britisk-baserte online dating merkevare, for å fjerne brukere parforhold fra den generelle dating pool og gi dem en konfidensiell miljø for å utforske sine alternativer. Nå australiere kan ordne hemmelige stevnemøte på AussieAffair.com, en gratis datingside for gifte og ugifte menn og kvinner. Det koster ikke noe å registrere seg, og nettstedets jernkledde sikkerhetsfunksjoner sikre at du ikke vil være harassedby Internett-svindlere. Aussie Departementets sikkerhetsteam skjermer hvert nytt medlem og sletter profiler med falske bilder eller spammy content.In det siste året, den internasjonale dating nettverk lagt over 100.000 virkelige mennesker til sitt medlemskap, og Aussie Affair teamet håper å bygge på at veksten ved å gjøre sin nisje dating sites helt trygt og lett tilgjengelig.

David Rees fortalte oss at han aldri forventet å jobbe i dating industrien; han snublet inn i det fordi han følte seg forstyrret av uærlighet av brukere på store dating sites. Gift enkeltpersoner ofte løy om deres forhold statuser på mainstream plattformer fordi det eneste alternativet var å si de var singel. Men under forutsetning av at alle som ønsker å date på nettet er singel er urealistisk. Noen mennesker ønsker å online date mens i parforhold, og de krever en trygg og fortrolig plass til å gjøre det.

load...

Så, avhengig av hans bakgrunn innen IT og markedsføring, David registrert sitt første datingside MarriedAndLooking.co.uk i desember 2002. Så glemte han om det og taklet andre prosjekter. Seks måneder senere, da han sjekket på nettstedet fremgang, han var forbløffet over å se at det allerede hadde noen tusen registreringer, og han hadde ikke engang vært markedsføring det ennå.

At utviklingen ansporet ham til å sette all sin energi på å forbedre nettstedet og voksende brukerbasen ytterligere. Over tid, skapte han flere nisje dating sites og etablerte Gift Affair merkevare i Storbritannia. I 2010 utvidet han sine produkter i Australia. En av hans første og mest suksessrike områdene i landet down under var AussieAffair.com.

load...

På AussieAffair.com kan gifte og ugifte kvinner og menn omgås i en privat dating plass.

Aussie Affair mat til australiere som ønsker å utforske dating feltet og finne noen som er villig til å ha en affære. Både kortsiktige og langsiktige relasjoner har sprunget fra medlemmene kun datingside. Du kan registrere deg gratis ved å taste inn ditt fornavn, kjønn, e-post og fødselsdato. Bare folk med IP-adresser i Australia kan registrere for området.

“Vår oppgave er å få folk i relasjoner ut fra generelle dating sites,” sa David, “og sette alle på et nivå spiller feltet.”

En rask registrering hjelper brukerne til saken og arrangere en Affair

Påmelding til Aussie Affair tar omtrent fem minutter, avhengig av hvor personlig du vil gjøre profilen din. Du trenger ikke å fullføre en psykologisk profil for å begynne å surfe for en dato på dette nettstedet. Du kan feste med det grunnleggende og bare fylle ut nødvendig informasjon (inkludert ekteskapelig status og alder), eller du kan skrive et mer beskrivende innføring i din personlige bio.

load...

Du må ha en gyldig e-postadresse og australsk IP-adresse for å melde seg til Aussie Affair.

“Vi oppfordrer folk til å gi flere detaljer og flere bilder,” sier David. “Det er alltid kommer til å være mer vellykket.”

Aussie Departementets enkelt grensesnitt hjelper brukerne kuttet rett på sak og finne en kompatibel dato. Kampen algoritmen vil bruke din aldersgruppe og interesser å anbefale kamper, men du kan også søke på egen hånd ved å filtrere profiler etter plassering, utseende og andre ønskede personlige egenskaper.

Fra start til slutt, gjør Aussie Affair online dating prosessen mye enklere å navigere. “Vi visste at vi ikke kunne konkurrere med noen av de større nettstedene i form av rekkevidde,” sa David, “men vi kunne gi en mindre bedrifts tjeneste der våre kunder ikke trenger å betale så mye.”

Faktisk, kvinner ikke trenger å betale i det hele tatt. Fordi Aussie Affair er en litt mer mannsdominert miljø, teamet tilbyr gratis fullt medlemskap til alle kvinner i Australia. Menn må betale en lav månedlig avgift for å oppgradere sitt medlemskap og sende meldinger på nettet.

Vetting medlemmer for å sikre anonymitet og sikkerhet

Aussie Affair henvender primært til personer som er gift eller i parforhold, og et flertall av medlemmene er middelaldrende voksne. Ifølge nettstedet interne data, ca 30% av medlemsbase er mellom 36 og 45 år old.Maybe de har samlivsproblemer, eller kanskje de vil huske hvordan det føltes å være ung og singel.

Uansett motiv fører noen til å melde seg, Aussie Affair gir en trygg plass å revurdere sine valg og gjenvinne tillit. “Vi ser en liten endring til våre demografi,” David bemerket, “som folk blir mer åpne for slike ordninger. Nå vår side blir sett på som en mer akseptabel og mindre kontroversielle service enn det pleide å være.”

Aussie Affair partnere med Online Dating Protector, en høyt respektert anti-svindel team, til veterinæren, moderat, og rapportere brukeraktivitet.

Tusenvis av mennesker fra Sydney til Perth har sluttet Aussie Affair på jakt etter romantikk og spenning, og mye går til å holde dem trygt fra svindel, utpressing og annen kriminell aktivitet. For det første, skjermer Aussie Affair alle nye brukernes IP-adresser for å sikre at de er i Australia, og ingen dating profil går live før et gruppemedlem har personlig anmeldt det og bestemt at det skal være lovlig.

Støttet byOnline Dating Protector, Aussie Affair også automatisk flagger enkelte bilder hyppig brukt av Internett-svindlere og sletter profiler som bruker lager bilder. Sikkerheten til brukerne på nettstedet er av avgjørende betydning for laget, og de har lag med sikkerhet på plass for å luke ut de løgnere og forfalskninger.

“Folket på vår side er ekte og ønsker å gjøre virkelige tilkoblinger,” David hevdet. “Vi sørger alltid for at svindlere blir behandlet med en gang.”

Den problemfri Network Lagd 100.000 Registreringer Siste år

AussieAffair.com lansert i 2010 for å tilby australiere en konfidensiell og autentisk sted å søke en affair.So langt, har området tiltrukket seg mye oppmerksomhet. I 2017, gift affære lagt 100.000 registreringer til sin voksende internasjonalt nettverk.

Selvfølgelig er skjønn viktig på AussieAffair.com, så du vil ikke finne noen attester eller suksesshistorier lagt ut på nettstedet. Det betyr ikke at de ikke har dem - David sa han fått mange e-poster i løpet av årene fra folk som sa at siden hjalp dem med å finne kjærligheten eller bekrefte sin forpliktelse til sine ekteskap. Men han er følsomme for personvern av sine medlemmer, slik at han aldri vil publisere sine hemmelige kjærlighetshistorier.

“Alle her vet hva området er, og hva innsatsen er.” - David Rees, grunnlegger av Aussie Affair

Det har ikke vært lett å kjøre en affære orientert datingside og tiltrekke seg dyktige medarbeidere som forstår og støtter gift affære misjon, men David sa at han er veldig fornøyd med hva hans lille team har vært i stand til å oppnå i løpet av de siste tiårene.

“Heldigvis, vi endte opp med de riktige medarbeidere som er åpen og munter,” sa han. “Vi har et godt lag nå, og vi er alle fokusert på det samme.”

David sa hans nettsted faktisk bidrar til mindre bedrag i online dating verden fordi det gir en dom fritt plattform hvor daters kan være ærlige om hva de vil og hvem de er. “Det er et nivå spiller feltet,” sa han. “Alle her vet hva området er, og hva innsatsen er.”

AussieAffair.com: der du kan være ærlig om hvem du er

I slutten av 2002, David innså mange nettdatere, både enkle og festet, kjempet for å få det de ønsket på generelle dating sites. Gift Affair nisje miljø ga folk en trygg og grei alternativ hvor alle kan finne romantikk uten å være uærlig i sin dating profiles.Today, gir Aussie Affair en åpen og flørt samfunnet for australiere som er interessert i en diskret affære.

Gift Affair kjører dusinvis av dating nettsteder i Storbritannia, Australia, New Zealand og Sør-Afrika - og teamet er ute etter å utvide til ikke-engelsktalende land, inkludert India og Japan. David sa han har også hans øye på det amerikanske dating markedet. I årene som kommer, planlegger han å vokse en internasjonal base av nettdatere ved å opprette flere nisje merkevarer for eldre, enslige forsørgere og andre typer mennesker.

David fortalte oss at han mener dating bør være morsomt og stress-fri, og så han stadig utvikler verktøy for å gjøre det lettere å møte folk som ønsker lignende ting i livet. “Vi har vært i dette markedet i ca 15 år nå, så vi vite litt om hvordan det fungerer,”sa han med en latter. “Vi er veldig fornøyd med virksomheten, og vi gleder oss til å rulle den ut videre.”