Atlantis-arrangementer arrangerer cruise med alle homofile og ferier på ferier for 20 000+ singler og par i året

2 februar 2019

Kortversjonen: Siden 1991 Atlantis Hendelser har organisert utrolig gay-vennlige ferier til Karibien, Middelhavet, og andre eksotiske reisemål. Reise Selskapet arbeider med luksus cruise linjer og feriesteder for å gi LGBTQ samfunnet en dynamisk og trygg reiseopplevelse. Når du gjør en reservasjon for disse cruise, vil du bli med tusenvis av homofile menn som er om bord for å ha det gøy og møte nye mennesker. Noen dukke opp med sine venner eller romantiske partnere, mens andre reiser solo og bygge forbindelser på dansefester, cocktail timer og gruppemiddager. Blåst opp av begeistring av publikum, kan gjester som reiser med Atlantis føler deg komfortabel å være seg selv og la ned sine vegger i dette unikt akseptere og unektelig romantisk setting.

Atlantis Hendelser kjører spesielle cruise og ferier å oppfordre medlemmer av LGBTQ samfunnet til å komme sammen og feire sin differences.Jim Cone, Vice President of Marketing for Atlantis, sa han stadig overrasket av mangfold, entusiasme og vennlighet av cruise goers.

Jim har gjort mange varige vennskap ute på det åpne havet i løpet av disse ferie hendelser. Samtalen kommer lett, sa han, på grunn av den vennlige, inkluderende vibe av alle på turene.

load...

Atlantis Hendelser vert Europas største all-gay cruise, tar over 3000 menn til Italia og de greske øyer.

En kveld under middagen på et cruiseskip, Jim møtte en eldre par som sa de hadde vært sammen i 60 år. De hadde vokst opp med å leve ved siden av hverandre, og whenthey kom ut som et homofilt par i 1960, mennene møtte betydelig forfølgelse. De sa noen av sine homofobe naboer ville kaste stein gjennom vinduene for å skremme dem.

Høre deres historie, Jim kunne ikke hjelpe, men føler seg berørt av motgang paret møtt. “Jeg takket dem for hva de gikk gjennom,” sa han. “De sto ved hvem de var som mennesker, de var trygge, og de aldri la noen slå dem ned. På grunn av dem, tror jeg vi som samfunn har kommet enormt.”

load...

I 1991 Atlantis organisert en all-homofil overtakelse av Club Med Resort i Playa Blanca, Mexico. Over 300 homofile menn tilbrakte en uke kjærlig livet på stranden, og de gikk bort garvet, ler og lurer på når de kunne gå tilbake. Atlantis har siden blitt den største selskap dedikert til å skape ferier for homofile menn og lesbiske kvinner.

I dag, tusenvis av voksne i alle aldre, bakgrunner og orientering fest sammen i løpet av disse all-homofile ferier. Det er ingen typisk Atlantis gjest - de kommer fra hele verden, som representerer 80 land, for å nyte en ukes lang ferie i en fargerik, open-minded atmosfære.

Ifølge Jim, “Vi skaper et miljø der det er veldig lett for folk å sosialisere med hverandre og møter hverandre og utvikle vennskap og relasjoner som varer livet ut.”

Kom ombord: An All-Inclusive Getaway for LGBTQ samfunnet

Hvert år Atlantis planlegger åtte til ti ferier og hjelper over 20.000 gjester har en god tid. De tar over en hel feriested eller cruiseskip, slik at de kan føle seg trygge og godkjent av et homovennlig mengden. Vanligvis, over 90% av deltakerne er homofile menn. All programmering er skreddersydd til LGBTQ samfunnet, og Atlantis bringer i kjente artister og verdensklasse DJs å opphisse gjester.

load...

Atlantis har planlagt turer i Karibien, Middelhavet, Sør-Amerika, Australia og Asia. I sommer seiler Atlantis Celebrity Constellation tar 2000 gjester til den vakre kysten av Italia, Frankrike og Spania. Gjestene vil oppleve topp homofile og lesbiske underholdning, spennende å opprørende parter, og slappe av ved svømmebassenget ombord den nydelige Celebrity Constellation.

Enten du planlegger en romantisk ferie eller reiser alene, er Atlantis klar til å ta imot og underholde deg med på en ferie som ingen andre.

“Du vil se hver type person du kunne tenke deg. Når du har 5000 mennesker på et skip, får du en god blanding av mange forskjellige mennesker,”sier Jim. “Mangfoldet er fantastisk, og det er en vakker ting i verden, og jeg elsker at vi hjelper videre ideen om at forskjellene er store.”

Mange programmer invitere folk til Mix & Mingle

Atlantis gir mange muligheter for single å møte mennesker, så folk kan dukke opp av seg selv, og komme unna med en ny gruppe av BFFs. Selskapets signatur T-danser, holdt i ettermiddag på cruising dager, gir gjestene en automatisk isbryter fordi alle bærer farget klistremerker for å indikere deres forhold statuser. Grønt betyr enkelt. Rødt betyr tatt. Gult betyr sorta singel. Du kan danse med mennesker i et lavtrykk miljø og vet på forhånd hvem som er singel og som ikke er.

“Våre gjester er eventyrlystne og de liker å prøve nye ting,” Jim sa, “slik at vi ofte bruker de største og beste og nyeste skip som vi kan.”

Under cruise, fanger Atlantis folks oppmerksomhet med et program fullt av hendelser. Enten du liker hele dagen dansefester, cocktail, eller sent på kvelden komedie show, er kalenderen full av muligheter til å komme ut av skallet og dele en latter med de andre cruisere.

Ansatte møter opp til hvert arrangement og middag for å sikre at gjestene har en fantastisk tid til alle tider. Du kan se Atlantis gruppemedlemmer viser folk til sine plasser, innføre vennegrupper til hverandre, og gi hands-on personlig kundeservice som gjør reise selskap skiller seg ut i LGBTQ samfunnet.

Du trenger ikke å se veldig vanskelig å finne fellestrekk ved en event.You kan delta møter for single, par, foreldre og andre typer mennesker som ønsker å bånd med likesinnede individer.

“Det spiller ingen rolle om du er en introvert eller utadvendt,” sier Jim. “Folks vegger komme ned i dette miljøet, og det blir svært enkelt å mikse og blande.”

Ekstremt lojale gjester Gi Cruise Fem-Star

Mennene som melder Atlantis har en tendens til å ha utrolig høye standarder om underholdning og opplevelsen de ønsker - og mange av dem kommer bort helt fornøyd med nivået på tjenesten Atlantis gir. Et flertall av menn som går på disse Cruise er faste kunder. De kommer tilbake år etter år og går på cruise etter cruise fordi de føler seg hjemme i denne atmosfæren.

Jim A. Sa på Yelp at han og hans partner har gått på over 10 Atlantis cruise gjennom årene, og møtt folk fra alle samfunnslag. “Vi har hatt fantastiske ferier over hele verden,” sa han i et fem-stjerners gjennomgang av Atlantis. “De fleste av oss kommer med en super positiv holdning, og jeg tror du får tilbake den energien som du er villig til å sette inn tingene. Vi elsker disse cruise.”

“God følelse av fellesskap. Du føler at du kan være deg selv 24/7,”sier Michael L. I 2016. Han og hans mann har gått på tre Atlantis cruise, og han sa det var en lik blanding av enslige og par ombord. “Folk virkelig la ned sine hemninger og snobberi, mens om bord,” sa han. “Turen kan bli mye moro for single mennesker... Men også for begått par.”

“Folket på Atlantis Hendelser gå ut av deres måte å få deg til å føle deg hjemme om du er gammel, ung, kombinert, single -. Hva” - Sean O., en Atlantis hendelse kunde

“Det vi gjør her er noe helt spesielt fordi vi skape dette miljøet, dette fellesskapet, der folk kan være seg selv”, sa Jim. “Det spiller ingen rolle hvem du er, vil du være komfortabel på turen fordi hver type person er der, og vi feirer disse forskjellene.”

“Turen er hva du gjør det til å være,” sa ES i en frie anmeldelse. “Vi har alltid finne likesinnede mennesker. Gå ut, ha en god tid, og nyte.”

“I så kort tid, fordi folk virkelig føler seg fri til å være seg selv, folk virkelig bli kjent med hverandre,” Jim forklarte, “og det er en veldig autentisk opplevelse.”

Utforske verden sammen med Atlantis Hendelser

I de siste tiårene har det LGBTQ samfunnet virkelig kommer til sin rett. Homofile talsmenn er endret hjerter og sinn over hele verden ved å vise at uansett hvem du er, er kjærlighet kjærlighet.

Likevel er det noen homofile enslige og par ikke føler deg komfortabel å være ute og stolt i sitt daglige liv. Kanskje de føler selvbevisst fordi de lever i et konservativt område. Uansett grunnen til at de holder tilbake, kan de gi slipp på sine bekymringer og føle seg fri til å være seg selv på en Atlantis Hendelser cruise.

Atlantis Hendelser tar imot folk fra alle bakgrunner på ferier kjent for sin flørtende og morsom atmosfære. Når du bestiller en reservasjon med Atlantis, vil du bli med en levende homovennlig samfunnet på en ferie som ingen andre.

“Jeg elsker det faktum at vi spesielt fokusere på den homofile befolkningen”, sier Jim. “Vi skaper dette fantastiske miljøet og følelse av fellesskap der vi alle kan feire, ha det gøy, lære, utforske og utvikle et livslangt forhold.”