Årsaken til at 1 lesbiske forhold ikke varer

21 februar 2019

De fleste første datoer ikke blir andre datoer. Da de fleste andre datoer ikke blir tredjedatoer Søby tiden du er på en tredje date, er du kanskje tro at dette kan være alvorlige.

Og hvis du har hatt sex allerede, tror du det er alvorlig. Ikke sant?

Ja, og det er en stor feil.

er det de 30, 60- og 90-dagers samlivsbrudd. Det skjer hele tiden. Det har skjedd med meg flere ganger, og det har skjedd med mine klienter.

load...

Så hva er det om likevel? Det hele virker så varmt og moro og perfekt i begynnelsen? Vel det er hva som skjer når du blir kjent med hverandre, og noen ganger det skjer fort, og noen ganger sakte.

Historien vanligvis går som dette...

Du møter en fantastisk og sexy lesbiske. Du faktisk slo den av. Du kontakten og dele tall og hun ønsker å se deg. Du kan ikke vente med å se henne igjen.

Så du sette opp en tid for å ta en kopp kaffe, en drink eller noe å spise. Det er moro og full av latter og du tenker, “Wow! Hvor heldig er jeg?”

Men du også ta hensyn til hva hun sier? Tror du virkelig lytter? Fordi alt hun sier har potensial til å være viktig informasjon om hvorvidt dette forholdet kan vare eller ikke.

load...

Du hører henne si: “Jeg er ikke veldig bra med forpliktelser. Jeg er alltid avbryter ut på mine venner.”

Hva? Er det viktig? Ja, det er det! Det betyr at hun vil sette opp ting med deg og avbryte, og hun vil avbryte ofte.

Da hun forteller deg at hun hater å trene. Hun har aldri gjort noe atletisk eller brutt en svette. Er det viktig? Bare hvis det er viktig for deg å trene med kjæresten din, fordi denne kvinnen fortalte deg at hun er ikke den typen jente. Så du er på egen hånd med treningsøktene.

Kanskje hun nevner hun er bare brutt av en to-års forhold for en uke siden. Er du betaler oppmerksomhet nå? Ikke blås av dette !!

Hun er rå og ensom og ønsker å fylle gapet skapt av at bruddet. Pluss, hvis det var en virkelig mener breakup og du sitter der å fortelle henne hvor sexy hun ser ut eller hvor morsomt hun er, er du definitivt gjøre henne føle seg mye bedre. Men hun er ikke dating materiale, min lesbiske venn. Kjør vekk !!

load...

Så hva du får er et rush av innledende kontakter og en leken, morsom forbindelse med denne kvinnen, men du vil også få henne å være ute av stand til å forplikte seg og være wishy-washy om hva hun vil.

Dette er den type kvinne whocould være tilbake i armene til sin eks i en dag eller uke eller måned. Trå varsomt med ditt hjerte.

Så, under en spesielt interessant samtale, hun forteller deg at hun er forferdelig med kommunikasjon, alle hennes ekser sier hun er forferdelig om å dele hva som egentlig skjer, hater dype samtaler og liker å holder ting på overflaten.

Er du betaler oppmerksomhet? Hun forteller deg hvem hun egentlig er, og hun forteller deg hvor hun er ikke veldig bra med relasjoner. Hun forteller deg hvor kampene har vært i fortiden hennes.

Hun kommer ikke til å plutselig være annerledes med deg! Du er ikke mirakel kvinne som kommer til å plutselig få henne inn i en annen slags lesbisk.

Dette er den feilen jeg ser kvinne gjør om og om igjen

Du er ikke lytter til hva en kvinne sier, og utover det, trenger du ikke tror henne. Du fantasere om at hun vil være annerledes med deg.

Feil! Feil! Feil!

Når du tar deg tid til å være til stede, lytte til hva en kvinne er å fortelle deg og ta hensyn til hennes handlinger, vil du begynne å kjenne igjen når et forhold skal være over før heller enn senere.

Jeg anbefaler at du ender det tidligere heller enn senere.

End ting før dere begge få ditt hjerte og ego så sammenvevd at det kommer til å gjøre vondt dårlig. Avslutte det før du får så hengt opp med sex at du ikke kan se rett. Avslutte det når hennes handlinger konsekvent vise deg at du er langt mer inn i henne enn hun er i deg.

Og hvis det ikke er tilfelle, og hun er mer i deg enn du er i henne, ender det. Du bare fører henne på, og det kommer til å bli en hel masse vondt for henne lenger du lar det gå på.

Til slutt, hvis det virker ting virkelig fungerer (dine verdier klikk, dine mål i livet klikk og dine livsstil klikk), og deretter holde på det og nyte det for alt det er verdt.

Forhåpentligvis 90 dager, vil det likevel være at gode (og ni år ut, også).

Når du slutter å spille spill med deg selv, vil du vite om et forhold behov for å avslutte tidlig og være modige til å gjøre det. Før er bedre enn senere!

Bilde kilder: thisisyourconscience.com, tumblr.com, gifsoup.com