Applikasjonen på 1 sekund oppfordrer par til å lage en videodagbok om deres liv sammen

26 april 2019

Kortversjonen: Inspirasjonen til den en andre Everyday app kom mens Cesar Kuriyama var nyter en virvelvind friår fra jobb. På sin 30-årsdag, Cesar begynte innspillingen daglig ett sekunds videoer av sine opplevelser på reise, lesing, bar hopping, og tilbringe tid med familie og venner. I 2013 skapte han en innovativ app for å hjelpe enslige, par og familier til å dokumentere sitt eget liv og kapsle gleden av hverdagslige opplevelser.

I en alder av 28, Cesar Kuriyama jobbet 100 timer i uken i gjennomsnitt for sin reklame jobb. Men han virket ikke de lange timene fordi han elsket det han gjorde. Hans jobb fortært sin tid og har ikke gitt ham med en følelse av tilfredshet.

load...

I 2011, Cesar Kuriyama forlot sin annonsering jobb slik at han kunne bruke tid på å gjøre det han elsket, og han har aldri sett seg tilbake.

Han var på utkikk etter en exit-strategi når avideo kalt “ The Power of Time Off ” forandret livet hans. “Etter å ha sett, innså jeg at jeg ikke kommer til å finne ut min hensikt mens all min tid og energi ble fokusert på arbeid,” sa han. “Jeg trengte å kjøpe meg litt fri.”

Så, Cesar knaste tallene og begynte å spare opp nok penger til å ta et år fri start på sin 30-årsdag. To år med nøysom levende betalte seg, og etter februar 2011 Cesar var i stand til å forlate sin jobb og forfølge sine lidenskaper.

load...

Cesar ønsket å dokumentere at utrolig år, så han vil alltid huske det, men han visste at han ikke har disiplin til å holde en tradisjonell dagbok (han hadde prøvd og feilet å gjøre det før) - så han holdt en utradisjonell video diary.Every dag, Cesar ville raskt ta opp ett sekund av latter, mat, vennskap, skjønnhet, eller hva satte fancy.

Den endelige seks minutters samling video kondensert hans år i øyeblikk verdt å redde, og ga ham en mulighet til å reflektere over hvordan han tilbrakte sine dager, og hva som betydde noe for ham.

Cesar forandret livet hans ved å ta tid til å nyte hver dag med de menneskene han elsker.

Som skjebnen ville ha det, TED lanserte sin aller første TED talk auditions i løpet av sin livsforvandlende år, og Cesar grep øyeblikket og anvendt. Han leverte inn sin audition video bare minutter før fristen. Hans opprinnelige og inspirerende budskap skaffet ham en ettertraktet plass blant foredragsholderne på TED 2012 i Long Beach, California.

load...

Den neste fasen av sin reise var i ferd med å dele det han hadde lært og myndiggjøre andre til å følge i hans fotspor. I 2013 Cesargathered et team av kreative utviklere å slå sin visjon til en app. De begynte å arbeide på en andre Everyday app for å støtte videodagbøker laget av mennesker over hele verden.

De skapte en kickstarter kampanje for å finansiere prosjektet, og det viste hoder ved å få flest støttespillere noensinne for en app. Over 11 000 mennesker støttet kampanjen og gjort en Second Everyday en realitet.

Videoer Vis dine relasjoner, familier og opplevelser

Cesar gikk tilbake til en bedrifts reklame jobb for en dag før du pakker opp og bestemmer seg for å leve livet mer adventurously og ambisiøst. Han har brukt nesten åtte år av sitt liv spiller inn en video hver dag, og han sa at erfaringen har endret hvordan han ser på sitt liv og tar avgjørelser for fremtiden.

Når du ser ditt liv pakket inn i små øyeblikk, innser du hvor viktig det er å gjøre hvert øyeblikk teller. Og det er Cesar endelige mål både personlig og profesjonelt.

1 Second Everyday app støtter denne visjonen ved å gjøre det enkelt å ta opp, lagre, se og rewatch ett sekunds videoer av livet ditt. Programmet organiserer videoer på en kalender og automatisk samler dem inn i et år-i-gjennomgang video for brukerne.

Programmet appellerer til brukere i alle aldre - fra tenåringer til besteforeldre - og kan spare hundrevis av minneverdige opplevelser i en praktisk, high-tech måte.

Du kan nyte de små øyeblikkene som betyr mest ved å ta opp og se på korte videoer på en Second Everyday. Det er en sjanse å ta et skritt tilbake fra kaoset i familielivet, kravene til arbeid, og den generelle stress som kan sky vårt syn på det store bildet.

De sekunder av refleksjon tillater par å sette pris på deres forhold og all lykke som følger med det. Mange foreldre bruker den til å holde styr på sine stadig voksende barn og deres milepæler. Du kan bruke programmet til å spare de dyrebare øyeblikkene med betydelige andre og lage en video som vil bety noe for dere begge.

Om ikke annet, gir programmet deg en grunn til å ta et øyeblikk minst en gang hver eneste dag for å sette pris på verden og menneskene rundt deg.

“Jeg har alltid likestille ved hjelp av en Second Everyday å gå på treningsstudio,” sa Cesar. “Du kan ikke se resultater tidlig. Du må forplikte seg til en vane, men når du ser et par måneder av livet ditt spille i noen minutter, endrer det hvordan du ser livet.”

Making tid å sette pris på og huske det som teller

1 Second Everyday kalender av personlige videoer får folk til å tenke på hvordan de bruker sine minutter, timer og dager. Applikasjonen tilbyr en sjelden mulighet for refleksjon i midten av et hektisk liv uten å være for påtrengende eller tidkrevende. Det tar bare et sekund en dag for å gjøre videoene, og den endelige sammenstilling av et år vil kjøre litt over seks minutter (365 sekunder) lang.

Sluttresultatet kan være veldig kraftig. Du får et overordnet utseende av livet ditt, og du kan gjenoppleve de store og små øyeblikkene som formet din erfaring. Du kan se et barn vokse opp foran øynene dine, eller ta i et år igjen av solnedganger i løpet av minutter. Du kan lage video til hva du vil, noe som er viktig for deg, og den endelige videoen er unikt personlig av den grunn.

“Bare du kan fullt ut forstå hva hvert skudd betyr for deg”, sa Cesar. “Noen ganger det mest kjedelig, ingenting utseende dag kan bety mest for deg, fordi det minner deg om en god samtale eller et øyeblikk du ikke vil glemme.”

1 Second Everyday utdanner folk til å ta opp og minnes de viktige øyeblikkene i livet.

Enten du tar opp en fantastisk utsikt, en familiesammenkomst, eller en oppdatering av tapet, kan du fange følelser bak experiencesin en video og bevare dem i en tidskapsel kalles en Second Everyday.

Applikasjonen kan skilte med en imponerende 4,9-stjerners rating på iTunes. App Store redaktører kalt app “fengslende” og roste sin “nydelig design.” Titusener av brukere har tatt seg tid til å skrive en positiv vurdering av en Second Everyday og takke teamet for å skape en unik og brukervennlig verktøy.

“Jeg elsker dette programmet,” sa Thomas i en fire-stjerners gjennomgang på Google Play. “Jeg har brukt den hver dag for det første året av mine døtre liv og virkelig nyte det.”

1 sekund Hverdags Records Din personlige historie

Cesar hadde ikke satt ut for å lage en app eller forandre verden. Han ønsket bare en flukt fra reklamebransjen, men hans erfaring ble om mye mer enn å komme bort fra work.Creating en videodagbok hjalp ham reflektere over sine valg, styrke hans personlige relasjoner, og gjøre hver dag mer minneverdig.

Etter en livsforvandlende år, Cesar realisert et slikt prosjekt kunne gjøre en verden av god for andre, så han begynte å spre ordet, første i sitt TED Talk og i dag via en raskt voksende app.

1 Second Everyday tillater folk å fange de ordinære og ekstraordinære øyeblikkene som utgjør et fullverdig liv. Par kan bruke dette verktøyet til å holde på den romantiske gester og små vitser som gjør deres forhold stor. Du kan lagre påminnelser om de tingene som er viktige for deg ved å holde en videodagbok på telefonen eller nettbrettet.

“Det hjelper virkelig du får perspektiv på dag-til-dag liv,” sier Cesar. “Jeg er så glad for å se folk bruker en Second Everyday og elsker det, men jeg ønsker å fortsette å utvikle app for å gjøre det enda bedre og gi verdi for folk å menings reflektere over livet.”