Angelreturn.com er et internasjonalt datingside for et moderne mobilpublikum

16 februar 2019

Kortversjonen: Smartphone-teknologi har koblet om i verden, og dagens singler trenger ikke lenger å holde seg til sine egne nabolag når søker en dato. En internasjonal datingside, som AngelReturn.com kan hjelpe single finne romantikk over landegrensene med sine gratis chat, video og nettverksfunksjoner. Datingside og dens følgesvenn app skryte over 1,5 millioner medlemmer som kommer fra hele verden på jakt etter vennskap og kjærlighet.

I det siste tiåret, har smarttelefon teknologi fundamentalt endret hvordan folk surfe på nettet. Kun 0,07% av web-trafikk kom fra mobiltelefoner i 2009. I dag er over 50% av verdens nettrafikk generert gjennom smarttelefoner. Denne dramatiske endringen har påvirket alle på Internett, og dens innvirkning har vært spesielt merkbar i dating industrien.

load...

Dating apps har økt i popularitet og bli den går til løsning for alle som søker en date. Singles har nå muligheten til å få tilgang til sine dating nettverk uansett hvor de går, og de har kommet til å stole på online dating plass til å introdusere dem til kompatible dato prospekter i byen deres valg.

AngelReturn.com har over 1,5 millioner medlemmer i sin dating nettverk.

AngelReturn.com har tilpasset seg denne dreining mot mobile teknologien ved å bli en mobil-første dating plattform med tonnevis av gratis funksjoner for brukere å nyte. Denne internasjonale datingside og app henvender seg til menn og kvinner som søker kjærlighet på tvers av landegrenser, så det har behov for å holde seg på toppen av sitt spill til å konkurrere på et verdensscenen.

load...

Du kan registrere en konto på AngelReturn nettside, eller du kan laste ned appen i Google Play for å se hva plattformen har å tilby. Det er gratis å delta og gratis å bruke.

Nylig AngelReturn og dets søstersider, ErisDating og MeetSouls , har sett en økende etterspørsel blant brukerne for en mobil-vennlig interface.According å AngelReturn interne statistikk, 70% av medlemmene bruke plattformen Android applikasjon mens 20% tilgang til nettstedet fra mobiltelefoner , og bare 10% av brukerne surfe på nettstedet på en stasjonær.

Som mobil bruk fortsetter å dominere nettet, akter AngelReturn team for å ligge i forkant av kurven ved å utvikle egenskaper som ser flott ut og er enkle å bruke på mobile skjermer.

AngelReturn har satt seg ut fra sine konkurrenter ved å omfavne den mobile verden og gir brukere tilgang til sine dating nettverk på go.Mehmet Ali Kara, grunnleggeren av AngelReturn, ErisDating og MeetSouls, sa at uansett hva fremtiden bringer, han og hans team vil gjøre alt for å forene singler og bidra til å bringe mer kjærlighet i verden.

load...

Ingen skjulte Payment System: Alle funksjoner er gratis å bruke

Siden lanseringen har AngelReturn tilrettelagt utallige langdistanseforbindelser og tverrkulturell relationships.AngelReturn.com har over 1,5 millioner medlemmer mingling på plattformen, og sin Android søknad har over 100.000 aktive medlemmer. Selv om plattformen er basert i Ukraina , medlemmene kommer fra land rundt om i verden, men et flertall bor i USA, Tyrkia, Russland, India og Frankrike. Programmet er nå tilgjengelig på 16 språk.

AngelReturn er rent grensesnitt gjør chatting og surfing profiler til en lek.

AngelReturn internasjonale publikum presenterer teamet med en utfordring fordi utviklerne må tilby verktøy som fungerer på tvers av kulturer og koble singler over store avstander. Dater plattform svar på disse utfordringene med en rekke kommunikasjon og matchende funksjoner. Området har også en real-time overs å støtte par som møter en språkbarrieren.

Områdets mest populære funksjoner inkluderer sanntids chatting, videomeldinger, og webkamera samtaler. Brukere kan også livestream en video og vise frem sine personligheter ved hjelp av ulike filtre.

Enten du chatter med en gruppe i et diskusjonsforum eller forlate en privat telefonsvarer for noen, kan du delta med folk på nettet på en rekke måter på nettstedet.

Alle funksjoner på AngelReturn er gratis å bruke. Nettstedet bruker ikke en betal-to-chat eller en freemium-modell som du finner på andre internasjonale dating sites. Medlemmer trenger ikke å abonnere, oppgradere eller kjøpe mynter for å få tilgang AngelReturn funksjoner. De er gratis for alle. Du kan registrere deg gratis, chatte gratis, og møte noen spesielle gratis.

I ordene til nettstedet,”AngelReturn.com er en 100% gratis online datingside. Den har ikke noen skjulte betalingssystem.”

En 20-manns lag utvikler Mobile vennlige verktøy

Syv år siden, Mehmet jobbet i en bank som en software arkitekt da han bestemte seg for å bygge en datingside for å koble singler i Ukraina med singler i utlandet. Det startet som en hobby, bare noe å jobbe med i sin fritid, men hans arbeid snart tiltrakk interesse i det internasjonale dating samfunnet.

Lokasjonsbaserte søk kan hjelpe AngelReturn medlemmer finne datoer hvor de går.

Når Mehmet lanserte sin første datingside, så han medlemmer fra hele verden melde seg på og møte hverandre, og det gikk opp for ham at han kunne gjøre mer for å hjelpe dem å koble. Han begynte å utvikle flere verktøy og flere plattformer for å hjelpe single som søker kjærlighet utlandet. Etter hvert forlot han jobben og ble en fulltids datingside eier.

I 2017, Mehmet grunnla sitt dating selskapet i Kiev og begynte å rekruttere et team av utviklere å jobbe på datingside og søknad.

I dag driver han en internasjonal dating nettverk fra tre domener med støtte av en tett sammensveiset team. Det er et lite selskap med global rekkevidde.

På spørsmål om hva som er i butikken for AngelReturn i de neste månedene, Mehmet sa han planlegger å sikre dating plattformen er helt mobil-vennlig og kan romme brukere fra hele verden.

Mehmet la til at han utvikler for tiden en diamant modell som vil stimulere brukerne til å se og skape Livestream sendinger på AngelReturn. Seerne vil tjene diamanter for å se på disse videoene, og de diamantene kan bli omdannet til virtuelle mynter eller kontanter. I hovedsak kan AngelReturn medlemmer tjene penger bare ved å være aktivt engasjert på nettstedet.

AngelReturn Tar Online Dating til neste nivå

Det er ingen hemmelighet at vi alle er knyttet til våre smarttelefoner i disse dager. Vi er avhengige av dem for alt fra å finne veien til å få datoer, og som har skapt en verden av muligheter for fremtidsrettede dating selskaper som kan tilpasse mobilteknologi for å betjene den moderne dater.

AngelReturn og dets søstersider har utnyttet kraften av elektronisk kommunikasjon for å hjelpe millioner av singler chat, bånd, og bygge relasjoner uavhengig av deres nasjon av opprinnelse. Basert i Ukraina, har gratis dating plattform tilrettelagt internasjonale romanser mellom brukere kunnskapsrike nok til å melde seg på nettstedet eller laste ned programmet.

En AngelReturn bruker ved navn av Takara Jane ga plattformen et tre-stjerners gjennomgang og sa: “Jeg tror det er en god app. Masse folk med mye mangfold. Nesten alt er lett å navigere gjennom.”

“Vi har hatt en rekke takke e-poster fra folk fra forskjellige land,” sier Mehmet. “Jeg tror vi har forandret livet til hundrevis av mennesker så langt. De blir gift med mennesker fra andre land og flytte dit.”