9 vanlige eldre feil (online og offline)

31 mai 2019

Hvis du spør, vil de fleste senior singler fortelle deg at leter etter kjærlighet er svært annerledes i dag enn det var da de var i 20-årene og 30-årene. Ikke bare er det ulike prosesser, men online dating har kastet en masse mennesker en curveball.

For å hjelpe deg med å navigere denne nye dating scene, har jeg samlet en liste over ni vanligste feilene midlife singler bør prøve å unngå.

1. Forsømmes å tappe inn i Online Dating

Mens online dating begynte å bli mer mainstream hele veien tilbake når Meg Ryan møtte Tom Hanks i “ Du har m @ il ”, er det folk som fortsatt ikke er å hanke inn denne ressursen, særlig de mellom over 55 befolkningen.

load...

Hvis du er en av dem, har tiden aldri vært bedre å melde seg på en datingside eller app. Vi har skrevet et tonn av artikler og anmeldelser spesielt for seniorer for å finne den beste plattformen for dem.

Online dating er den beste måten å møte mange mennesker raskt.

Jeg anbefaler at du starter med ett sted å få sjø ben, og deretter legge til en annen side eller to for å maksimere sjansene for å finne en moden livspartner.

load...

2. Du har en gammel Dating

Hvis du bruker bilder fra mer enn 10 år siden, er du skyldig i å ha en gammel dating profil. Jeg har sett altfor mange midlife singler satt opp en profil på en datingside, og så bare la den være der i flere måneder uten å jevnlig oppdatere den.

Oppdatere profilen din med noen måneder eller så vil sette deg på toppen av resultater.

Hvis det har gått fire til seks måneder, og du fortsatt bruker de samme bilder og informasjon, er det på tide å bytte ting opp. Tenk på hobbyer du liker å gjøre , og deretter sette opp et nyere bilde av deg å gjøre det. Eller kanskje du har sett en ny film eller lese en ny bok - det er verdt å nevne!

load...

3. Stole på Hva venner sier om deg

For mange modne singler bruker fraser som “Mine venner forteller meg at jeg er...” i sine dating profiler. Nå bør du vet hva dine beste egenskaper og egenskaper er.

Sokrates sa “Kjenn deg selv.” Potensielle datoer - og du selv - forventer folk på dating nettsteder for å kunne autoritativt skildre hvem de er.

Prøv å beskrive deg selv på nettet uten å si ting som “Mine venner forteller meg at jeg er...”

Les noen artikler om hvordan du skriver en dating profil , eller leie en profesjonell til å gjøre det for deg. Ikke falle tilbake på clichГ © s, eller du risikere å bli rappet på.

Påminnelse: Hvis du er en fersk enke eller enkemann over 80, vil jeg si at du har lov til å si ting som “Barnebarna mine forteller meg at jeg er...” i din dating profil. Fra deg, kan det være sjarmerende.

4. Du er for passive Online

Ofte vil senior singler poste en dating profil og prøver å skjørt å måtte betale medlemskontingenten ved å vente til noen nærmer seg. Og så, bare fordi de må, vil de skall ut noen penger. Online dating ikke optimalt fungerer på den måten. Hvis hver senior singel er passiv, hvordan vil noen av dere noen gang møtes for en date?

Hvis alle var passiv online, ingen ville få en date.

Online dating fungerer best hvis du er proaktiv. Først nærmer potensielle datoer med en god åpning linje. Deretter følge opp med dem regelmessig og målet er å komme til første date innenfor en kort tidsramme.

5. Bruk Too mange filtre

Online dating er ikke det samme som å jobbe med en matchmaker som blir kjent med deg og har en Rolodex av singler i din aldersgruppe. Faktisk er matchmakers vanligvis mer utfordret til å holde det stabilt full av kvalitet senior menn og kvinner.

Ikke overdriv med profil filtre på dating sites.

Målet med online dating er å få til den første datoen. Målet er ikke å bruke hver profil filteret du kan for å møte “The One”. Ja, bør du satse på kvalitet datoer, men ikke kast bort tid og energi ved å filtrere profiler så mye at du aldri selv få til en første dato. Hvis du har vært på mindre enn en dato i måneden, så du kan være skyldig i å gjøre dette.

6. Du Møt til middag for første date

I min coaching praksis, ser jeg at noen senior singler føler seg presset til å gå ut på middag på en første date. Etter min mening, en middag dato bare legger økonomisk press til spenningen som allerede er der.

Det er en betydelig investering av deg og daten din tid da egentlig du bare trenger å møtes for å veterinær for i-person kjemi og god samtale. La middag datoer og alvorlig samtale for en andre eller tredje date. Mitt råd for en første date er å møte for kaffe i tidlig kveld på en vakker kafé eller restaurant med utsikt.

Kaffe datoer vil legge mindre press på dere begge.

Ved å senke bar for den første datoen, er det mer sannsynlig å gå på flere datoer, møte flere mennesker, og bygge din dating tillit.

7. Å si “Nei” Too Much

Dette er et mønster som mange mennesker faller inn i, spesielt enker og enkemenn. De har en idé i deres sinn av en perfekt kompis som skal se ut og oppføre seg som sin tidligere partner, slik at de sier nei til en rekke datoer eller ikke-romantiske gruppeaktiviteter.

Å si ja til så mange ting i livet som du kan vil åpne mange dører.

Det er bedre å si ja til livet og komme tilbake der ute, slik at du kan øve på sosiale og flørting ferdigheter. Gjør noen kvalitet sorgarbeid , og deretter tar sikte på å date igjen. Prøv å ha noen forskjellige ambisjoner om hva slags liv følges du søke nå. Kanskje du ikke ønsker å gifte seg på nytt, men å dele livet og intimitet med noen ville være flott ville det ikke?

8. Du la skinn falle av veikant

Ja, mine damer og herrer, er du ikke lenger 20, en alder da du sannsynligvis ikke trenger å gjøre mye med hår, sminke eller klær. Det er OK ikke å være så inn i kamper, men prøver å gjøre noe før hver dato.

Selv en liten gest, som å sette på mascara eller trimming skjegget, vil signalisere til folk at du bryr deg om å ta vare på deg selv. Som Joan Rivers brukes til å skjevt minne oss , “Ta på litt leppestift. Det ville ikke drepe deg for å ha et par hæler.”

Du trenger ikke å ha bånd eller hæler på første daten, men satt i noen innsats.

Noen single menn og kvinner over 50 har tilstått til meg: “April, jeg er lat nå. Jeg ønsker ikke å måtte bære et slips (eller hæler) på en dato lenger.”Jeg har skrevet om dette i det siste, men nå som Casual Friday er svært vanlig i bedriftens liv , mange menn og kvinner er ikke lenger for vane iført slips eller hæler daglig, enn si for en dato.

De som don uavgjort eller hæler for en dato er folk etter mitt eget hjerte, men ærlig du ikke lenger å bære disse elementene. Men du fortsatt trenger å spiff opp litt. Men, kanskje bære en blazer eller en sport frakk. Kvinner, kan du bruke noen fine leiligheter. I utgangspunktet er poenget å vise daten din at du er der for å imponere ham eller henne.

9. Gjør en bøtte-listepunkt for en første date

En første date er ikke tiden for å gå fallskjermhopping som par gjør på noen TV-programmer. I stedet tar sikte på å sette hverandre på brukervennlighet. Selv om du bor en mer eventyrlystne livsstil og søker en moden kompis som ville dele noen av det med deg, vil du ha en sjanse til å dele disse interessene på et annet tidspunkt.

Ikke bruk første datoer som en mulighet til å sjekke ting av bøtte-listen.

Jeg tror en annen dato kan være et godt tidspunkt å vise frem din vitalitet for livet. Du kan leie sykler og ha en fin tur i sentrum, og så kan du ha et godt måltid på en midprice toner restaurant.

Når du er proaktiv og åpent sinn, kan du enkelt finne Love You Want

Tiår siden, senior singler ble avbildet av samfunnet og Hollywood som blir kjærester pensjonert, men det er ikke sant. Midlifers forventer og aktivt søke en romantisk liv - bare på et annet tempo enn sine yngre kolleger.

Uansett forhold du leter etter på midlife, når du er proaktiv og holde et åpent sinn og åpent hjerte, du virkelig kan finne den kjærligheten du søker.