9 ting kjæresten din aldri burde vite (i det minste for nå)

5 april 2019

Som “Amerikas Sivil Guru,” Jeg er alt om å hjelpe par til å bygge sterke og romantiske forbindelser. Det betyr at det må være tillit. Hvis det ikke er tillit i et ekteskap, så vil det bli misnøye nedover veien.

La din kone inn på din lille hemmeligheter er noe jeg tror er viktig for å bygge en sterk sammenheng, butwhen du fortsatt dating, er det noen ting jeg tror dere bør holde for seg selv, i hvert fall for en stund.

Det vil komme en tid når du er komfortabel nok med henne å la henne se “den siden” til deg, men når du dater, så må du holde henne rundt lenge nok til å komme til det punktet.

load...

Her er ni ting kjæresten din bør aldri vite:

9. Å se repriser av “The Golden Girls” på Hulu tenner deg.

8. Du kan ikke vokse en ekte skjegg, men ikke katt skjegg telle?

7. Du vet alle ordene til “Muskrat Love” utenat.

6. Din frykt for edderkopper gjør Ron Weasley se modig.

load...

5. “Toy Story 3” gjør deg stygg gråte.

4. Du bare se Super Bowl for reklame.

load...

3. Hillary Clinton seksuelt interesserer deg.

2. Du grave etter nesen gull når du tror ingen ser.

1. De eneste ekstra ark du har er “Star Wars” temaer.

Sannheten er hvis kjæresten din er en fri sjel, og er åpent sinn, kanskje hun er kult med “My Little Pony” samling. Men, er at åpen om deg selv umiddelbart kan skremme bort mange potensielle langsiktige partnere.

Jeg er ikke taler løgn, men du trenger ikke å gi opp noen av de ovennevnte ni på egen hånd. Trå varsomt. Sette tå i vannet og deretter din fot. Unngå cannonballing.

Ettersom vi blir kjent med hverandre, vokser vi å akseptere vår partners særegenheter. Noen ganger kan vi til og med vokse til å elske dem. Men før den tid, kanskje avstå fra å fortelle henne om de seks kattene du lar sove på sengen med deg hver natt. Bare nevner det'. Bilde kilder: bp.blogspot.com, lh4.googleusercontent.com, robpatey.wordpress.com, thebertshow.com, wikia.nocookie.net, pakistantoday.com, darrylharding.wordpress.com