9 lesbiske stjernetegn -kompatibilitetstester - (pluss tegn til dags dato og unngå)

14 februar 2019

Som tenåring, jeg likte å se opp zodiacs av ​​mine knuser til gåte ut sine personligheter. Reading horoskop hjalp meg å forstå mine relasjoner. Min første kjæreste var en Fiskene, som faren min, og vi hadde en unektelig følelsesmessig tilknytning. Da jeg snakket med ham, følte jeg i mitt element - kanskje fordi vi var en god lytter, eller kanskje fordi vi ble begge født under vann skilt.

Det er noe medfødt tiltalende om en thoroughhoroscope. Det blir til kjernen av personlighet, utstillingsvindu en persons ønsker, lidenskaper, styrker og svakheter basert på elementer i naturen. For datere, spør “Hva er ditt tegn?” Kan være forkortelse for assessingcompatibility og starter en dyp samtale med noen nye.

load...

Tar en dyretest er gøy, og resultscan fortelle deg hva slags mennesker utfylle din sign.Below, vi har dekket de fire beste dyrekretsen kompatibilitet tester på nettet og samlet fem praktiske tips for lesbisk daterstrying å lese skiltene og lage en god kamp. Du trenger ikke å være en astrologisk ekspert for å nyte disse engasjerende personlighet profiler. Ha det gøy!

Tester | Tegn

Lesbisk Zodiac Kompatibilitet Tester for å ta (# 1-4)

Enten du leter etter veiledning i ditt kjærlighetsliv eller bare noe morsomt å tenke på, er følgende lesbisk dyrekretsen kompatibilitet diagrammer gi interessante innblikk for alle daters. Ved å lese skiltene, kan du begrense personlighetstrekk du ønsker i en partner, og du kan selv spare tid forfølge relasjoner som bare ikke er ment å være.

load...

1. Sjekk ut Astrology.com kjærlighet Kompatibilitetsoversikt

Astrology.com satt sammen en grundig Kjærlighet kompatibilitetsoversikt hvor daters kan slå opp et hvilket som helst dyre sammenkobling. Dette kan tilfredsstille nysgjerrigheten til noen enda litt astrologisk tilbøyelig.

Astrology.com beskriver hvilke gummibåter er sjelefrender og som er totalt motsetninger.

Hvis du vet at knuse fødselsdag, kan du slå opp en detaljert forklaring på hvordan kompatible dyrekretsen skiltene er. Er hun yin til yang, eller er du to erter i en pod? Svarene venter deg på Astrology.com.

Denne guiden gir en lang oppsummering for hver dyrekretsen sammenkobling, og daters i alle retninger kan ha nytte av en slik knowledgeableresource.

load...

Hver side har en innsiktsfull titt på par kompatibilitet. For eksempel, de chartdepicts Virgo-Skytten som en godt avrundet par fordi “Skytten er en oppdagelsesreisende som elsker å sosialisere, mens Virgo foretrekker å analysere Sag oppdagelser.”

2. Buzzfeed forteller deg din type Basert på din Sign

Det er mye detaljert og uforståelige informasjon om dyrekretsen skiltene der ute. Hvis du ønsker å hoppe over alt som lesing og klippe til forfølgelse, anbefaler vi å ta Buzzfeed er en-spørsmålet dyre quiz. Det er super rask og super gøy. Du bare plukke tegn, og området vil fortelle deg hva slags person utfyller din dyrekretsen.

Resultatene for denne muntre Buzzfeed quiz inkluderer brainiacs, kunstneriske typer, drømmere, og go-getters.

3. Hva Zodiac Sign Er YouMost kompatibel med?

Hvis du ønsker å vite hva dyrekretsen passer best med din personlighet, ta “ Hva Zodiac Sign Er du mest forenlig med? ”Quiz.In åtte spørsmål, kan PlayBuzz fortelle deg hva din perfekte dyre kampen er, uten å vite din egen dyrekretsen.

Basert på svarene dine på spørsmål som: “Har du lyst til å bli matchet eller utfordret i dine relasjoner?” De quizfigures ut hva personlighetstyper utfyller deg med hensyn til uavhengighet, kjærlighet, seksualitet, og andre faktorer i et forhold.

4. The Ultimate Guide To Love motstandere - Basert på AstrologicalSigns

Enten du er interessert i et bestemt dyrekretsen sammenkobling eller ønsker å se hvordan du matche opp med alle 12 tegn, kan en astrologi diagram hjelpe deg out.We tur til Buzzfeed Ultimate Kjærlighet Compatibility Test for en omfattende titt på hvordan hver match-up mellom stjernetegn fungerer (eller ikke fungerer). Du kan bla gjennom hundrevis av alternativer og plukke paringen du er nysgjerrig på.

“Du fikk: Libra-Taurus. Du er så romantisk som de får, og din første kamp ser ut til å balansere bo hjemme og gå ut “. - Buzzfeed Ultimate Kjærlighet Compatibility Test

Du og din partner kan bruke denne testen for å finne ut hva dine horoskoper kan fortelle deg om dine styrker og svakheter som couple.Regarding Væren-Fiskene relasjoner, Buzzfeed sa: “Verden ser ut til å stoppe opp når du er rundt hver andre, og din naturlige kjemi er intet mindre enn imponerende.”

Zodiac Signs to Date & Unngå (# 5-9)

Quiz er moro, men hva daters egentlig ønsker er svar. Så vi har brutt ned noen av de beste og verste dyrekretsen motstandere for lesbiske daters. Du kan bruke disse raske tips for å finne en partner som astrologiske tegn er enig med deg. Eller du kan ta på seg utfordringen å date noen uforenlig med dyrekretsen, men ikke si vi ikke advarte deg!

5. Kreft bør unngå Væren, Steinbukken og Vekten Partners

Dyret assosiert med kreft er krabbe, og det er mer enn litt stahet i denne dyrekretsen. Kreft ofte ikke spiller godt sammen med andre sterke vilje tegn, inkludert Væren og Steinbukken. “Det er ingen tvil om at Kreft og Steinbukken betyr en vanskelig forhold ”, ifølge Dazzling News.

Som kjærester, Cancer lesbiske er stabile, varme, og pleie. Photo Credit: astrograf.

I tillegg Kreft og Libras maystruggle å finne en felles plattform i sine holdninger og forventninger. Vekten er et lufttegn, tending mot intellektualisme og et aktivt sosialt liv, mens kreft er mer følelsesmessig samstemt og mindre utgående.

Kreft er stabile homebodies og oppmerksomme partnere. Vi generallydo best med sensitive partnere. Kreft skiltene er kompatible med andre vann skilt, inkludert Fiskene og Scorpio.According til Autostraddle: “Det er en umiddelbar følelse av intimitet når kreft og Fiskene krysse baner. Kreft kan ikke unngå å falle hardt for Fiskene sympatisk natur, og Fiskene elsker at kreft har en sjelfull side.”

Lesbisk Kreft jenter ikke skjule sin seksuelle legning ”, ifølge toRomeCentral. “De er fantasifull og veldig kreativ, men det er alltid rutine i livet.”

Hvem oppdatert hvis du er en kreft: Fiskene, Skorpionen og kreft

Hvem som skal unngås: Væren, Steinbukken og Vekten

6. Leo Lesbiske Er Minst Kompatibel med Taurus-Scorpio Signs

Løven er kjent som kongen av jungelen, og Leo definitivt dominerer hver innstilling med lidenskap og sjarm. Som kan gni litt på dyrekretsen kartlegge feil way.The pålitelig Taurus, for eksempel islow drama og har en tendens til å mislike den typiske Leos ustyrlige påfunn. Leos bør tenke to ganger før du dater en Taurus.According til Elle.com, “ Denne dynamiske koblingen er like stabil som en gruppe med hjemmelagde eksplosiver.” Jøss.

Tilsvarende brennbare selskaper har Leo-Scorpio og Leo-Capricorn. De fleste horoskoper agreethat arelationship mellom aScorpio med Leo er en maktkamp som venter på å skje. Vanligvis gjør brann elementer (som Leo) ikke tendens til å blande godt med vann elementer (som Scorpio), men noen ganger motsetninger tiltrekker hverandre.

“Leo kan gjøre mye for å hjelpe Cancer komme ut av skallet sitt, og kreft kan bidra til å holde Leos ekstravagant liv i orden.” - Buzzfeed Ultimate Kjærlighet Compatibility Test

AstroReveal anbefaler Leo datere styre klar av hverandre : “Fordi vi ikke pleier å like våre dårlige poeng når vi ser dem gjenspeiles i noen andre, vil det også være ting om Leo mennesker - mest sannsynlig sin oppmerksomhetssøkende og bossiness - som du positivt hate!”

Leo damene trenger noen som ikke tankene deler rampelyset, som kreft eller Skytten. Min søster-i-loven er en Leo og lykkelig gift med en kreft. De utfordrer hverandre noen ganger, men forskjellene virkelig få ut det beste i hverandre.

Hvem oppdatert hvis du er en Leo: Væren, Tvillingene, Vekten, Skytten, og kreft

Hvem som skal unngås: Tyren, Steinbukken og Skorpionen

7. Gemini parene godt med Libra, Aquarius og Væren

Hvis du ble født mellom 21 mai og 20 juni, er du sannsynligvis en svak sjel, hengiven og tilpasningsdyktig. Gemini er kjent for å være flørt, nervøs, og ubesluttsom.

Gemini kommunisere godt og kan tilpasse seg nesten enhver situasjon. Photo Credit: astrograf.

Gemini lesbiske på jakt etter en partner kan være lurt å gi en fair-minded Libra en try.Astrology Companion skriver at Gemini og Libra “ forstår hverandre perfekt når det kommer til deres sexliv, og verken skiltet har et problem med sjalusi.” Høres ut som en perfekt match for meg!

Gemini trenger vanligvis aktive partnere som ikke tankene å blande den opp nå og da. Væren energisk natur og Aquarius' innovative ånd er kompatible med denne type dater.

Uforutsigbarhet er nøkkelordet for denne forvirrende og nådeløse tegn ”, ifølge Pride.com. “Hvis du venter henne til å plukke en film i kveld, vil jeg bosette seg i for en lang ventetid.”

Hvem oppdatert hvis du er en Gemini: Væren, Vekten og Vannmannen

Hvem som skal unngås: Skytten, Jomfruen og Fiskene.

8. Skytten damene er ikke imponert over Taurus & Virgo Datoer

Skytten er en brann tegn, så det er ganske mye temperaments energi og spenning i denne type personlighet. “ Seduction av en Skytten lesbisk begynner når du først møter henne,” LesInTheCity forklarte i sin blogg. “Du enten imponere henne med en gang, eller glemme sakse dans. Prøv en blanding av følgende: mystisk luft, rask vidd og stil “.

På slutten av dagen, er den typiske “Sag les” på jakt etter en frisinnet sidekick, til noen lidenskapelig og impulsiv gå med henne på hennes eventyr. Hun vil baken hoder med Jomfruen, Tyren og Fiskene kvinner, men koble umiddelbart med Gemini og Væren.

Du er både uavhengige oppdagere ,” Elle.com skrev om Skytten og Væren par “drevet av begjær, joie de vivre, og en fantastisk Moxie.”

Hvem oppdatert hvis du er en Skytten: Gemini og Væren

Hvem som skal unngås: Jomfruen, Tyren og Fiskene

9. Steinbukken bør ikke Dato En annen

Stridslystne Steinbukken ikke gjør relasjoner lett, men deres lidenskap og lojalitet mer enn gjør opp for disse anfall av capriciousness. Denne type personlighet ikke spiller godt sammen med andre forsettlige dyrekrets, inkludert Væren og Vekten.

To Steinbukken paret sammen staver problemer. Det er som to værer butting hoder. Ifølge Astrology-Signs-Zodiac.com, “Det er en merkelig behov for en konkurranse mellom disse partnerne, og dette vil ikke akkurat hjelpe dem til å tro hverandre eller stole på sin fremtid.”

Omgjengelig Fiskene og praktiske Jomfruer gjøre store partnere for Steinbukken fordi de gir en god balanse i forholdet. Astrology.com peker på Capricorn-Fiskene personlighet differencesas deres største aktivum : ‘Deres forskjell i temperament gjør deres en svært kompatibel forhold.’

Hvem oppdatert hvis du er en Steinbukken: Tyren, Jomfruen, Fiskene

Hvem som skal unngås: Væren, Vekten og Steinbukken

Hva er tegnet ditt? Finn Kompatibilitet skrevet i stjernene

Noen ganger du bare får en følelse av slektskap med noen. Min første kjæreste og jeg hadde en umiddelbar og uforklarlig tilkobling som varte i mange år. Kanskje det var alle tenårings kjemikalier skyter som gale, eller kanskje astrologiske skiltene hadde noe å gjøre med det.

Lesbisk daters kan finpusse sin dating intuitionsby studerer horoskop og dyrekretsen kompatibilitet profiler. Dessuten er det egentlig fun.Our fire lesbiske zodiac quizer kan hjelpe deg å finne ut hvor du står i dating verden og hva du bør se etter i en partner.

Zodiac skiltene generalisere grunnleggende personlighetstrekk, og de er alltid kommer til å variere fra person til person, så ta quizer og råd artikler med en klype salt. Det finnes unntak for hver regel, og noen ganger tilsynelatende uforenlige par kan lære å justere og dempe hverandre over tid. Lykke til!