9 lesbiske datingtips på nettet - (fra profilen din til første date)

19 mars 2019

Vår side er et gratis online ressurs som tilbyr verdifullt innhold og sammenligning tjenester til brukerne. For å holde denne ressursen 100% gratis, får vi kompensasjon fra mange av de som er oppført på stedet tilbyr. Sammen med viktige gjennomgang faktorer, kan denne kompensasjonen påvirke hvordan og hvor produktene vises på tvers av området (inkludert, for eksempel i hvilken rekkefølge de vises). Vår side omfatter ikke hele universet av tilgjengelige tilbud. Redaksjonelle meninger uttrykt på nettstedet er strengt vår egen og er ikke gitt, støttet eller godkjent av annonsører.

Annonsør Disclosure

9 Lesbian Online Dating tips (fra profilen din til First Date)

Nett og mobil dating er ganske mye den raskeste måten å møte lesbiske singler i ditt område. I en nisje miljø, trenger du ikke å spille gjetteleker eller kaste bort tid chatter opp utilgjengelige kvinner. Som Zara Barrie sa i en artikkel om Elite Daily , “Med stor mangel på skeive mellomrom, hvis du ønsker å få lagt, må du svelge din stolthet og sveip til høyre og venstre.”

load...

2. Vær spesifikk i dine Bio

Et generisk dating profil vil raskt og konsekvent synke dating prospekter. Øynene kvinners glasur over vanlige adjektiver som “morsom” og “generøse”. Det er bare filler og ikke veldig personlig. Vi alle elsker moro, OK? Hva lesbiske daters leter etter er detaljene - viser, ikke fortelle.

I stedet for å si at du som moro, for eksempel, beskriver de morsomme tingene du liker. “Jeg lyser opp dansegulvet i klubben og i mitt kjøkken” er mye mer interessant enn en kjedelig liste over egenskaper.

3. Varier opp dine bilder

I online dating, bilder er viktig. De bare er. Like det eller ikke, har studier vist at dating profiler med bilder er ni ganger større sannsynlighet for å motta meldinger , noe som betyr flere dato alternativer. Det er altfor lett for kvinner å gjøre antagelser om deg basert på bildene dine. Som i “OOF, en annen bad selfie, er denne dama så generisk.”

load...

“Uansett hvor mye tid du bruker polering profil, honing din IM småerte, og perfeksjonere dine meldings introduksjoner, er det bildet som teller mest.” - OkCupid i 2009 studie om profilbilder

For å gjøre din dating profil skiller seg ut ved å velge en rekke flatterende bilder (nøye unngå fjerne skudd ) som viser en haug med forskjellige sider til deg. For eksempel kan du vise din morsom side med en selfie av dere goofing av eller vise din eventyrlystne side ved å legge ut et bilde av dine reiser. Vanligvis vil du at profilbilder for å markere hvem du er og hva du har opplevd så kvinnene som leser profilen din får en full følelse av alt som gjør deg deg.

4. Avsette tid til Online Dating hver uke

Det er ingen vei utenom - dating tar innsats. Selv online dating krever litt input. Beklager, ingen har kommet opp med en måte å magisk transportere en varm jente til dørstokken. Du må gå ut og finne henne selv. En datingside gir deg muligheten til å gjøre mye av datoer i løpet av kort tid, men du får ut av det hva du putter i.

load...

Hvis du aldri er online, ikke svarer, og generelt lat om det, er du sannsynligvis ikke kommer til å ha en god opplevelse, uavhengig av hva datingside eller appen du har en profil på. Dating betyr hustling, så anbefaler vi at du setter av tid til regelmessig å oppdatere profilen din, søke etter kampene, og chatte opp alle som fanger øyet.

På en datingside, har du makt. Du kan bruke søkefiltre og meldingsverktøy for å finne kvinner som er din type, og starte en samtale. Jada, det tar tid, men romantikk er en investering vel verdt å gjøre.

5. Fortell nettsted Hvis du mottar Mann fyrstikker (det kan skje!)

Noen ganger kan en fyr kan skli under radaren og ender opp i listen over mulige treff. Gross, jeg vet. Algoritmen prøver sitt hardeste, men, hei, ting skjer. Noen mainstream dating nettsteder kan ikke ha filtrering systemet ned pat, slik at tilbakemelding er viktig motivasjon for laget å få opptre sammen for lesbiske singler.

Hver nå og da, kan du finne en fyr som lurer på en lesbisk datingside. Bare rapportere ham og gå videre med livet ditt.

Dette er et problem i lesbiske dating plattformer også. I 2013 HER grunnlegger Robyn Exton anslått at ca 10% av medlemmene på hennes lesbiske-bare app var faktisk menn.

Det er sjelden, men hvis du ser en mannlig profil på en all-jente datingside eller app, bør du definitivt rapportere det slik at administratorer kan undersøke og iverksette nødvendige tiltak (dvs. Fortelle dude å gå seg vill). Lesbisk kun dating nettsteder tar den slags ting ganske alvorlig fordi de ønsker tomaintain en positivedating atmosfære - du vet, hvor skumle gutta ikke prøve å overbevise deg til å bli en trekant eller at lesbiske er like forvirret og har ikke møtt den rette mannen (Fun faktum: Noen gjør det argumentet er definitivt ikke den rette mannen!).

Poenget er hvis du ser en mann i innboksen, kampene dine, eller søkene dine, gi dating plattform en heads up så teamet kan ta seg av problemet og gjøre det mer lesbiske-vennlig for alle.

6. Spør Women mange spørsmål

Viser interesse for noen er smigrende, spesielt hvis fokus er på hvem daten din er som person og ikke hvordan hun ser ut. Hvordan gjør du det? Stille henne spørsmål. Hvis du er online dating, vil de første stadier av frieri være gjennom nettstedet meldingssystem. At samtalen vil hjelpe henne å bestemme om hun ønsker å høre mer fra deg og møtes i person.

“Spør henne om seg selv. Når hun svarer, spør oppfølgingsspørsmål som viser din intensjon å lytte og det faktum at du har en baseline IQ “. - tips om frierføtter en lesbisk bySara H.

Så du bedre arbeide på conversational spillet før han kom til en datingside. Å stille spørsmål er en fin måte å få ballen rullende og holde knuse oppmerksomhet ved å gi henne mye å si. Ifølge vitenskapelig forskning, kvinner er naturlig mer pratsom enn menn. De enjoysharing sine erfaringer, ideer, innsikt og synspunkter, så når du spør spørsmål du gi henne en sjanse til å få kontakt med deg.

Du kan finne våre forslag forsome gode online dating spørsmål her. Uansett legning, vil disse spørsmålene få daten din å tenke og snakke på et blunk.

7. Ikke rush ting

Den raskeste måten å gjøre en kvinne forsvinner på deg er ved å jage henne for hardt, for fort. Husk, før du møter henne, er du en fremmed på internett. Og selv etter at du har møtt i person, kan du likevel gå fra kategorien “Denne personen virker hyggelig” til “Omg, jeg er i kontakt med en stalker - Abort” kategori i spenn på en klengete tekstmelding.

Når du nettopp har startet dating noen - spesielt hvis du møtte på nettet - ta det sakte.

Jeg vet at noen ganger er det lett å falle pladask for noen og bli convinvcd at du må bruke hver våkne time i kontakt med den nye knuse, men den slags entusiasme for tidlig på er 100% kommer til å frike henne ut. Så, bare slappe av. Kanskje ikke kalle henne det øyeblikket hun gir deg telefonnummeret hennes. Kanskje ikke tekst henne god morgen noen timer etter texting god natt. Gi henne litt plass til å bli kjent med deg før kvalte henne med så mye oppmerksomhet.

Online dating er i ferd med å sjekke ut alternativene, så ikke vær redd for å spille feltet og vente å se om noen skiller seg ut.

8. Ikke slå rundt busken - Bare be henne ut

Bli hos meg på dette. Jeg vet at jeg fortalte deg å ta det sakte, men det er en fare i å ta det altfor slow.While du definitivt ikke ønsker å jag inn i et forhold, er det ikke godt å somle før en date heller. Alt som online kjemi du føler bare kunne være i tankene dine. Du vet ikke sikkert før du tar skrittet fullt ut og be henne ut i person.

Noen lesbiske bekymre deg som person bør gjøre forlangende og hva etikette er. Her er hva vi tror: Hvis du ønsker å gå på en date med henne, må du spørre henne. Ingen spill. Bare spør. Etter et par dager med chatting, bør du vite om du ønsker å se mer av henne, så lage en plan og gjøre en dato.

En dating forslag høflighet av ButchWonders bloggen : “Ikke tenkt lange første datoer. Uansett hvor fantastisk noen synes, eller hvor velformulert hennes e-post er, du kjenner henne ikke !”

9. Plan for å møte på Dato Sted

Når du gjør en date med noen på nettet, bør du alltid planlegge å møte på en kafé, restaurant, bokhandel, diktopplesning, politisk rally, eller hva-har-du. Ikke noen gang noensinne komme i en bil med noen du nettopp har møtt. Eller invitere en tilfeldig person i bilen på en første date. Ikke kult.

Enten du er ute og kjører, turgåing, taksing, busing, eller båt, må du ha din egen transport til en første date.

Ikke bare er å dele en tur ikke det tryggeste første date plan, men det reduserer også offescape ruten. Hvis datoen går dårlig, kan du ikke hoppe ut umiddelbart. I stedet må du lide gjennom en vanskelig tur hjem. Forutsatt at du ikke kidnappet.

Det gjør bare fornuftig å ankomme og forlate separat. Du trenger ikke å gjøre en stor deal ut av det - afteryou og din date hammer ut wheres og whens, bare si Hun vil forstå “Flott, jeg skal møte deg der.”.

Husk også hvor du velger å møte er også viktig. Offentlige steder er bra. Skyggefulle steder er dårlig. Innstillingen for datespeaks til nivået av interesse du har. Kaffe eller drikke er mer casual, mens middag eller en aktivitet er mer alvorlig. Ifølge en lesbisk blogger på WTF Bitches , “Dinner vanligvis er reservert for de [kvinner] Jeg tror jeg trenger å imponere med mine foodie ferdigheter.”

Nå du vet “reglene” for lesbisk Dating-Go Date!

For noen singler, bli en datingside er som stuper inn i unknown.They vet ikke hva du kan forvente eller hva reglene er. Hvis du er i behov av en liten retning, kan våre enkle tips for single lesbiske hjelpe deg å navigere online dating og finne en dato som mye raskere.

Enten du er butch, femme, eller noen annen form for lesbisk dater, kan du bruke en datingside for å møte tusenvis av single kvinner i ditt område.

En lesbisk enkelt heter Mary Belge sa hun gikk på 12 datoer i året med kvinnene hun møtte på nettet og anbefaler sterkt å gå på nettet for å finne en dato. “Ikke noe veldig tragisk har skjedd,” sa hun, “og jeg har selv gjort noen venner, hadde litt romantikk, og fått noen gode historier å fortelle.”