9 beste terapeuter

7 april 2019

Enten du trenger forholdet tips, ekteskapelig råd eller soverom pekere, det er en hel rekke eksperter som har tilbrakt sine liv dedikert til å finne ut akkurat hvordan du lager din og din betydelige andre klokker tick.

Disse ni terapeuter og lærere vil ta din kjærlighet kunnskap til neste nivå.

Fawn Weaver

BESTE AV

Fawn Weaver handler om å være en kone - men på en måte hun mener ikke er portrettert i mainstream media. Hun er en vellykket careerwoman og setter pris på hennes ekteskap som en del av hele hennes verden og livet. Hun skapte Happy Wives Club som en ressurs for kvinner som ser ekteskapet i samme lys hun gjør. About.com og overveldende ekteskap begge kalt det en topmarriage nettstedet.

load...

Sosial innflytelse: 878,000+ Facebook liker; 19,500+ Twitter etterfølgere

Twitter Håndtak: @happywivesclub

URL: happywivesclub.com

Tracy McMillan

BESTE AV

Tracy McMillan har vært til forholdet helvete og tilbake igjen, detaljering hennes erfaringer i kolonner og i bøker om kjærlighet. Hun er fantastisk sløv og er godt respektert for å fortelle det som det er. Hun skrev en artikkel med tittelen “Hvorfor er ikke gift”, som er Huffington Post mest-sett artikkelen noensinne, og ble kåret til en topp ti Opinion Piece of 2011 av Time magazine. Hvis du leter etter en ikke-sugarcoated syn på livet, se til Tracy for å gi deg et forhold reality check.

load...

Sosial innflytelse: 88,900+ Twitter etterfølgere

Twitter Håndtak: @TracyMcMillan

URL: tracymcmillan.com

Logan Levkoff

BESTE AV

Berømte sexolog og forholdet ekspert Logan Levkoff har viet sitt liv til å gjøre forholdet og sex samtaler behagelig og naturlig. Hennes tilnærming begynner som lærer og respektere ditt individuelle vesen, og deretter videresending som til din personlige relasjoner. Levkoff holder seminarer for organisasjoner og skoler og skriver en kolonne for Huffington Post. For en mer inngående titt på hennes filosofier, sjekk ut hennes hennes utvalg av sex-sentrert bøker.

Sosial innflytelse: 18.600 + Twitter etterfølgere

Twitter Håndtak: @LoganLevkoff

load...

URL: loganlevkoff.com

Dr. Ava

BESTE AV

Denne selverklærte “Loveologist” er en sertifisert sex rådgiver og forfatter. Dr. Ava grunnla “Loveology University,” en online ressurs for kjærlighet coaching. Dette LA-baserte kjærlighet mentor tilbyr en rekke tjenester du kan bruke selv utenfor California. Det finnes lydbøker, ebøker og lysbilde kurs. Hun tilbyr også private rådgivning og snakker på seminarer.

Sosial innflytelse: 15000 Facebook liker; 13,200+ Twitter etterfølgere

Twitter Håndtak: @dravacadell

URL: avacadell.com

Lauren Streicher

BESTE AV

Lauren Streicher handler om seksualundervisning. Hun er førsteamanuensis klinisk professor i obstetrikk og gynekologi ved Northwestern University, har detaljerte sine funn på TV, og blir jevnlig sitert i nasjonale tidsskrifter. Hennes perspektiv som gynekolog har fungert som bakgrunn i hennes bøker om kjærlighet og sex. Hun har også en klinisk praksis i Chicago, samt en blogg dedikert til lignende kompetanse.

Twitter Håndtak: @ DrStreicher

URL: drstreicher.com

Diane Spear

BESTE AV

NYC-baserte Diane Spear tilbyr rådgivning og psykoterapi tjenester for å hjelpe kunder med å finne glede og bestemme deres gode liv. Hun tilbyr en rekke tjenester, inkludert ekteskapsrådgivning og par terapi. Spear har tilgjengelighet i person og over Skype eller telefon.

URL: dianespeartherapy.com

Jean Fitzpatrick

BESTE AV

Jean Fitzpatrick har spesialisert seg på alle ting relasjoner, fra ekteskap til utroskap å ha babyer. Hennes mål er å bringe en frisk, stabil perspektiv til din individuelle situasjon. Hun setter pris på hvordan ingen enkelt person nærmer kjærlighet og relasjoner på samme måte, og er ikke redd for å prøve kreative tilnærminger og løsninger.

Twitter Håndtak: @ therapistnyc35

URL: therapistnyc.com

Evelyn og Paul Moschetta

BESTE AV

Mann og kone Paul og Evelyn Moschetta er NYC-baserte ekteskap rådgivere og terapeuter med en rekke par og familie tjenester. De har vært gift i 30 år, slik at deres tilnærminger er forankret i erfaring. Enten du trenger hjelp til å skape tillit eller finne at bryllupsreise fasen vil Moschettas hjelpe deg å finne stabilitet igjen.

Twitter Håndtak: @ DrsMoschetta

URL: marriagehelp-newyork.com

Irina Firstein

BESTE AV

Irina Firstein er en lisensiert individuell og par terapeut som tar store bildet ser inn i personlige relasjoner, erkjenner hvor viktig fysisk og psykisk helse kan være for å skape stabile obligasjoner.

Twitter Håndtak: @ TherapistNYC

URL: nyccouplestherapists.com

Bilde kilder: usatoday.net