9 beste nisje datingsider

1 april 2019

Uansett hva du liker, er det noen der ute for alle. Det er derfor disse kule dating sites ble valgt. De tilbyr en konsentrert måte å være likesinnede mennesker sammen - uansett nisje.

Deres innhold er på punkt og deres lokalsamfunn er blomstrende. Pluss alle synes å få innsiden vitser!

Ånde Singles

BESTE AV

Bragging rettigheter: tilrettelegge bevisste tilkoblinger og forene kjære

load...

Ånde Singles er en virkelig unik datingside som er dedikert til personer med “åpne sinn og åpne hjerter.” Grunnlagt i 1998, ånde Singles har vært en pioner i nisje dating bransjen i flere tiår og fortsetter å legge innovative funksjoner for å forbedre opplevelsen for single - inkludert i dybden essay spørsmål, medlems videoer og fotoalbum, og astrologiske rapporter.

URL: http://www.spiritualsingles.com/

AltScene.com

BESTE AV

Bragging rettigheter: Den 100% gratis alternativ datingside

Alternative interesser har bare fått mer populært med årene, og nå alternative singlene har et sted bare for dem hvor de kan gjøre varige, kompatible tilkoblinger. Enten du er goth, punk eller emo, AltScene ønsker deg velkommen og din individualitet. Det er helt gratis å registrere seg, opprette en profil, bla gjennom og sende ubegrenset antall meldinger.

load...

URL: http://www.altscene.com/

BBWAdmire.com

BESTE AV

Bragging rettigheter: En topp datingside for større damer og menn som elsker dem

Enten du er en litt lubben eller mer av en SSBBW, BBWAdmire imot kvinner med alle typer kurver så vel som de som beundrer dem. Og når BBWAdmire sier de er 100% gratis, de mener det. De tillater medlemmer å registrere, laste opp bilder, søke gjennom profiler samt sende og motta meldinger - alt uten å be om noen betalingsinformasjon. Gratis, morsom, trygg og sikker, har BBWAdmire alt du leter etter.

URL: http://www.bbwadmire.com/

Helahel.com

BESTE AV

Bragging rettigheter: Et skritt mot et bedre liv

load...

Helahel.com mener “når en mann gifter seg, har han oppfylt halvparten av sin religion”, og de er her for å hjelpe deg å oppnå det. Dette er den eneste spesialisten islamske ekteskaps dating nettsted som fokuserer på å finne deg at livslang partner for ingen kostnader. Så, fylle ut en profil, søke etter kamper, og kommunisere med de som er likesinnede - du vil ikke angre!

URL: http://www.helahel.com/

Bare bønder

BESTE AV

Bragging rettigheter: byen folk bare ikke få det

Bønder Bare og tilhørende blogg er ikke bare bra for bøndene. Det tilbyr også Gård, utendørs typer og dyrevenner en vennlig forumet til å møtes og med dele hagetips. Jerry Miller lanserte sitt nettsted i 2005 bare for å hjelpe en enke venn. Nå øker det mange suksesshistorier og et stykke oppdrett humor.

Sosial innflytelse: 17,758+ liker, 844+ følgere

URL: http://farmersonly.com/

Sea Captain Dato

BESTE AV

Bragging rettigheter: finne styrmann

Dating kan være en stormfull sjø, men med klare retningslinjer og en innbydende samfunnet, søket finne kjærligheten kan være mye mindre hakkete. Sea Captain Dato grunnlegger Bill Kay velkommen alle til å surfe på forumet, og forberede seg til å kaste seg. En følelse av dristig eventyr driver personlighet her.

Sosial innflytelse: 467+ følgere

URL: http://www.seacaptaindate.com/

Trek Passions

BESTE AV

Bragging rettigheter: sci-fi dating og sosiale nettverk

Still dine phasers på spenningen på Trek Passions, hvor elskere av den legendariske serien kan virkelig tankene meld! Science fiction selv er omfavnet, samt tegneserier og romaner, gjennom individuelle (og søkbare) grupper. Medlemmer kan koble til andre Tolkien-fans, “The X-Files” hotties eller die-hard Isaac Asimov entusiaster.

URL: http://trekpassions.com/

Darwin Dating

BESTE AV

Bragging rettigheter: online dating minus stygge mennesker

På Darwin Dating, naturlig utvalg er kremen samles for å flørte med sine egne. Strengt regulert slik at bare fantastisk medlemmer, de har utestengt nerdete briller og lomme beskyttere. Bla medlemsprofiler av de som gjorde kuttet og få kontakt med noen du virkelig kan passere på disse gener med.

URL: http: //www.darwindating.com/

Geek to Geek

BESTE AV

Bragging rettigheter: den beste plassen på nettet for å møte geeks

Geeks er et økende kraft, og de ser ut til å trives med hverandre. Geek kjærlighet er en mektig ting og geek to Geek omfavner som flokk og kobler sine medlemmer. Uansett individuelle merkevare av geek, Teknologikyndige og eggheads av alle slag kan enkelt knytte seg til noen som får det.

URL: http://www.gk2gk.com/

Foto kilde: media4.onsugar.com