8 online datingprofileksempler for “eldre” (fra tekst til bilder)

30 juni 2019

Seniorsoften nøl med å prøve online dating fordi de ikke føler seg komfortabel på thePlatform. Det er også forkortet. Etter å ha bodd et fullverdig liv - reiser verden, å ha en karriere, oppdra barn - en liten tekstboks merket Min historie kan virke latterlig utilstrekkelig for singler over 50. Hvordan kan du stappe livet historie i ett eller to avsnitt? Hva sier du til å introdusere deg oppdatert prospekter du ikke har møtt i person?

Mens det er ikke lett å oppsummere en historie og personlighet i et par hundre tegn, vil gjøre det gjøre deg mer attraktiv for romantiske utsikter online.

Dating nettsteder lette å møte nye kjærlighet interesser, men det er opp til deg å gjøre et godt førsteinntrykk i profile.To hjelp, har vi kommet opp witheight Online Dating tips (med eksempler) for modne daters som trenger veiledning.

load...

1. Hold Bio Short & La et lite mysterium

Jeg vet det er fristende å gi hele livshistorien onyour dating profil. Du vil at alle skal forstå hvem du er og hvor du kommer fra -., Men du trenger å tøyle det i Ingen ønsker en dato som går på og om seg selv før de har selv gått ut sammen. Det er for mye for tidlig.

Dating profiler bør gi korte glimt inn i en persons hobbyer og bakgrunn.

Ja, du absolutt må beskrive deg selv, men ikke ned til minste detalj. La noe å bli oppdaget i samtalen. Zoosk medlem NotYoungStillRestless gjør en god jobb med å summere seg opp og sa: “Jeg er 52, og jeg fortsatt elsker å gå ut, trene, kjøre bilen min for fort, og spille min rock n' roll for høyt.”

load...

Det handler om slående en god balanse mellom ikke nok informasjon og altfor mye informasjon. Datoer trenger ikke å vite at du har vunnet en stavekonkurranse i tredje klasse. De trenger å vite om du har barn eller barnebarna. I stedet for å skrive en selvbiografi eller notering kvaliteter, gi nettdatere høydepunktene i din bakgrunn, hobbyer og mål. Husk at du ønsker å vekke noens interesse, ikke overvelde dem med et fullstendig psykologisk profil.

2. Bruk Stavekontroll for å sikre din Grammatikk er på Point

Lissen, dårlig grammatikk gjøre u ser dum to en dato. Du er alle voksne. Det er viktig å handle som om det ved å skrive riktig og sjekke stavemåten. Det høres kanskje dumt, men et feilstavet ord på profilen din kan være forskjellen mellom en innboks full av flørtende meldinger og tilbringe en lørdag kveld alene.

Dataene sikkerhets meg opp på dette. I en studie utført av eHarmony og Grammarly, fant forskerne menn med to stavefeil i sine dating profiler var 14% mindre sannsynlighet enn menn med feilfrie profiler for å få et positivt svar fra den gjennomsnittlige kvinnen.

load...

Hvis du ønsker å opp dine sjanser for å tiltrekke en dato online, korrekturlesing profilen din er en fantastisk måte å starte. Minst da daten din potensielle kunder vil forstå hva du prøver å si.

3. Gi detaljene som gjør profilen din skiller seg ut

Dating profiler med vage lister og generisk språket er rett og slett lat. Masse folk kan (og gjør) sier de liker å se filmer eller lese bøker. Og hvis jeg hører en mer fyr beskrive seg selv som “laid-back og moro-elskende,” Jeg kommer til å miste it.Instead for å ty til slike clich Г © s, vellykkede nettdatere snakke om hvilke filmer er deres favoritter, hva de ser etter i en god bok, og eksempler på ganger de har elsket det gøy.

Dårlig eksempel: “Jeg er en utendørs person.”

Godt eksempel: “Jeg liker å sykle gjennom ulendt terreng, fiske på det åpne hav, og nipper til vin under stjernene.”

Ved å skrive om spesifikke preferanser eller attributter, må du selv skiller seg ut i nettdatere som vanligvis har lest så mange av disse tingene som de begynner å dimme sammen.

4. Klipp til Chase & State hva du vil

Senior daters har ikke tid å kaste bort på folk som ikke ønsker de samme tingene de gjør. Det fine med online dating er at du kan være åpen om dine intensjoner (uten å være for seksuelt eksplisitt). Enten du leter etter en langsiktig partner eller en tilfeldig dato, bør du gjøre det klart i profilen din slik at du tiltrekke den typen mennesker som er riktig for deg.

Noen ganger den raskeste måten å få det du ønsker er å fortelle folk hva du vil. Ifølge Time ord analyse av online dating , “Kvinner som fant sammenhenger brukes ordet 'forholdet' 16% oftere enn de som fortsatt er singel.” Enda mer subtile språk, som “hjerte”, “romantisk” og “barn, ”kan også indicateyour alvorlige intensjoner og føre til mer engasjerte svar fra engasjement rettet nettdatere.

5. Post 4 eller flere klare bilder av deg selv

På en datingside, og legger bare ett bilde ikke klippe det lenger. Singles se en opplastet bilde og lurer på hvorfor du prøver å skjule hvordan du ser ut. Ifølge eHarmony interne brukerdata, er fire det magiske tallet for online dating bilder. Medlemmer med fire eller flere bilder får flest kommunikasjon på datingside. Dette er fornuftig fordi nettdatere ofte føler seg mer trygg messaging noen som ikke holde tilbake informasjon.

Madeleine25has seks bilder på hennes dating profil, og hun valgte en smilende hode skudd som hennes viktigste pic.

Det er best å blande opp bildene dine også, slik at du ikke ser det samme i hvert bilde. Nettdatere bør satse på en haug av god kvalitet bilder av seg selv engasjere seg i en morsom aktivitet, besøker et interessant sted, eller iført en fantastisk antrekk. Hvis du har et bilde av deg selv gjør alt ovenfor, desto bedre.

Dine bilder ofte gjennomgå mest gransking fra nettdatere ivrige for noen ansikt tid. Det er veldig viktig at du legger til bilder som viser deg i det beste lyset. Hvis du er en fyr, OkCupid funnet ut at å se bort fra kameraet og ikke smilende ga de beste resultatene (betydning, de fleste meldinger). Vi har skrevet en grundig artikkel om hvordan du får de beste online dating bilder hvis du er interessert i å lære mer.

6. Lette stemningen ved Telling en vits

Online dating er ikke seriøst arbeid. Det er ikke en jobb. Det er ikke hjernekirurgi. Du flørte med fremmede på internett. Tonen skal være conversational og pepret med god humor. Hvis du kan lage din date utsiktene til å le mens du leser profilen din, vil de ønsker å høre mer fra deg.

Det skjer bare så jeg skrev nylig en artikkel fremhever de morsomste dating profiler (de fleste av dem med vilje morsomt) slik at du kan lese gjennom det for å få en idé om hva slags vitser gå over bra på en datingside. Spoiler alert: mord vitser kommer ikke til å vinne mange poeng.

7. Vis Tillit - Selv Overdreven - for å tiltrekke oppmerksomhet

Min sjette klasse engelsklærer ville forankre punkter fra studenter som sa noe negativt om hans eller hennes arbeid. Hun pleide å fortelle oss, “Aldri innrømme presentasjonen er ikke noe bra. Stå opp høye og si: 'Få en last av dette!'”Ved å bo positiv, følte vi bedre om vårt arbeid og fikk bedre karakterer også. Det samme prinsippet gjelder for dating.

Selv om å opprette en dating profil gjør deg nervøs, bør du prøve å komme seg så trygg som mulig. Snakke deg opp og fokusere på dine sterke sider. Tillit er attraktive; apologizingbecause du ikke vet hvordan du skal skrive en profil er, vel, ikke.

Cityman_1 appellerer til intellektuelt tilbøyelig datere med sin morsomme og braggadocious overskrift.

I yourprofile, er det bedre å holde din usikkerhet til deg selv, og i stedet, synes overmodig om dating prospekter. Ifølge forskning presentert av Huffington Post , “Overdreven gjør faktisk øke en persons sjansene for romantiske suksess i et konkurransepreget miljø.” Online dating er absolutt et konkurranseutsatt miljø.

Selvfølgelig trenger du ikke ønsker å gå over med denne ego-boosting tips. Harvard psykolog Dr. Craig Malkin advarer datere : “Hvis din tillit tar form av å være nedlatende og ubehagelig, er du sannsynligvis ikke å ha mye nytte i romantikk.”

8. Avslutt med en oppfordring til handling

Til slutt bør siste setning eller to av profilen din spursingles å komme i kontakt med deg. Det er ikke nok å bare være morsom og original hele - din dating profil bør ende med et smell og forsterke at du er seriøs om å møte noen på nettet. En enkel oppfordring til handling kan bedre sjansene dine for å lage en forbindelse på nettet.

Dårlig eksempel: “Hvis du er interessert, kanskje jeg skal høre fra deg en gang.”

Godt eksempel: “Hvis du leter etter noen å gjøre deg den beste cheesy pizza du noen gang har hatt, send meg en melding.”

Hold tone flørtende som du male et bilde av hva dating du ville være. Jeg har alltid liker de som sier, “Ikke vær sjenert” eller “jeg ikke bite” fordi det er en leken og oppmuntrende avskjeds. Men du vil setning det, er poenget å dytte den personen leser profilen din i sendinga melding (eller like din profil) fordi du er litt for uimotståelig søt til å passere up.And, husk, det skader aldri å avslutte med en smiley ansikt рџ ™,

Det er aldri for sent å gjøre et godt inntrykk Online

Ikke la online dating skremme deg. Når du forstår hva som gjør en datingprofil vellykket (f.eks være konkret, morsom, og kort), er det veldig lett å fylle de tomme tekstbokser med personlige detaljer og morsomme anekdoter. Forhåpentligvis har våre ekspertråd og real-life eksempler avklart hva senior datere er ute etter når de skanner profilen din - og har gitt deg massevis av ideer for din egen overskrift, bio, og pictures.Good lykke til!