8 måter å unngå tafatt på en date

26 mars 2019

Datoen gikk bra, men så snublet over morderen av alle store datoer: den pinlige stillheten.

Det er det øyeblikket når en plutselig stillhet faller på middagsbordet. Ingen av dere vet hva jeg skal si, og nå stillheten vokser dypere og dypere.

Det føles som hele tabellen vil bli fortært. Jo lenger stillheten fortsetter, jo mindre sjanse har du for å få se denne datoen igjen.

load...

Ikke vær en pinlig stillhet offer! For mange potensielle par har møtt denne fryktelig skjebne, og se hvor deres relasjoner er nå: ikke-eksisterende.

Nøkkelen til å bryte en pinlig stillhet er å ikke la en skje i første omgang! Her er åtte do 's and dont er å stoppe en pinlig stillhet fra å ødelegge din første date.

1. Gi henne komplimenter

Den beste måten å fylle noen form for stillhet er å kaste ut et kompliment. Pust dypt, slappe av, skifte selv frem og si “Du har vakre øyne” eller “Du ser veldig fin kveld.”

Et kompliment er en sikker måte å gjøre dato smil mens løse noen awkwardness.

load...

2. Smil, nikk og få øyekontakt

Smiling, nikker og gjør øyekontakt er tre viktige kroppsspråk bevegelser som oppfordrer daten din til å fortsette å snakke. Disse trekkene la dem vite at du nyter det de sier og du vil høre mer.

Hvis du ser bort eller handle distrahert, vil daten din anta at du ikke er interessert, og dermed pinlige stillheten kan begynne.

3. Unngå TMI emner

Ikke ta opp eventuelle TMI emner (for mye informasjon). Ingen ønsker å høre om dine rare vaner eller merkelige turn-ons. Når du blir kjent med hverandre, er det bedre å være på Ps og Qs.

På en lignende måte, bringe opp din ex eller stille spørsmål om hennes ex er utenfor grensene på første date. Ikke bare rehash det siste, men det gjør bare for vanskelig conversation.Leave fortiden i det siste, og bare tenke på i dag.

load...

Snakk med din date som om hun var dronningen, med så mye respekt og at mye høflighet.

4. Egentlig lytte til henne og genuint svare

I motsetning til The Dude, du må ta hensyn til hva hun sier.

Folk elsker å snakke om seg selv. Hvis du er nervøs i begynnelsen, oppfordrer daten din til å stå for snakkingen til du har roet deg down.Every gang hun sier noe, gjør en uttalelse som bekrefter det. Deretter kan du stille et spørsmål.

For eksempel, hvis hun sier “Jeg fikk min hund fra veterinær.” Du kan svare “Oh jeg elsker hunder. Hva slags hund har du?”Og så samtalen fortsetter.

5. Ikke intervjue henne

En dato er ikke et intervju! Det siste du ønsker etter en hard dag på jobben er å gå på en date, og skal bores.

Unngå spørsmål som “Hvor ser du deg selv om fem år?” “Hva synes du om ekteskap?” (For tidlig) eller “Hva er din største svakhet?” Disse spørsmålene er en sikker måte å gjøre daten din gå kjører i motsatt retning.

På første date, bør du casually bli kjent med hverandre, ikke tilgang hvis hun er ultimate ekteskap materialet. På dette punktet, er det mer om bare se om dere to klikk.

6. Gjør noe aktivt

Jeg oppfordrer alltid klienter å gå på aktive datoer for å unngå sit-down middag dato.

Enten du går fjellklatring, bowling eller bare rett og slett gå i parken, å være i et nytt miljø alltid oppfordrer til samtale.

Disse aktivitetene kan du slappe av og åpne opp om deg selv mer og ikke føler seg presset til å holde samtalen gående.

7. Velg trygge emner

Bli kjent med din date betyr at det er trygt å spørre de liker og misliker spørsmål. Du ønsker å se hvor mye du har til felles!

Spør om filmer, favoritt mat, god drikke, musikk og andre hobbyer og talenter. Disse spørsmålene er viktige for å se om du har samme smak.

8. Ikke tving det

Noen ganger er det ikke spiller noen rolle hva du gjør eller sier - du har nettopp landet en kjedelig date. Hvis daten din er kjedelig og vanskelig, ikke stress deg selv. Det er nok mer fisk i havet.

Tvinge samtalen er ikke noe moro. Det er helt greit å være ærlig med daten din (bare hvis de ber om en ny dato) og si at du ikke føler at du hadde en tilkobling.