8 måter å møte enslige kvinner

26 juli 2019

Jada, det er nok av attraktive kvinner som kan holde en noe interessant samtale, men det er ingen enkel oppgave å finne en kvinne du ønsker å ta med hjem til mor.

På DatingAdvice.com, forstår vi prøvelsene forbundet med dating. Med det sagt, har vi konstruert en liste over de åtte måter å møte single kvinner.

Så sparke opp føttene og slappe av. Vi har gjort mye av jobben for deg.

load...

1. Online dating.

Online dating-nettsteder er raskt blitt normen for å finne din fremtid sjelefrende. Det er derfor vår side velger online dating for nummer én.

Tallene lyver ikke, så sjekk ut vår gjennomgang av 2013 sin beste dating nettsteder.

load...

2. Gjør hva kvinner gjør.

Hvis du ønsker å møte en kvinne, så gå der kvinner går.

Dette kan være alt fra skjønnhetssalongen (eneste virkelige menn får pedikyr), en romantisk komedie på din lokale kino eller bare ta en yogatime hvor hann-til-kvinne-forholdet vil mest sannsynlig være i din favør.

“Mange kvinner elsker en mann som er

load...

sensitive til verden rundt ham.”

3.Involve menneskene i livet ditt.

Dette kalles “den sosiale nærhet effekten”, og det betyr at sjansene for to personer møtet er direkte koblet til hvor mange kontakter de deler.

4. Vær aktiv.

Trening stimulerer hjernen til å frigjøre endorfiner, som gir en euforisk følelse og gjør at folk føler seg lykkelig. Dette er bare en av mange grunner til at å være aktiv kan hjelpe deg å møte Miss Right.

5. Hit baren.

Det virker som en arkaisk råd, men kvinnen fortsatt gå til barer ønsker å møte menn.

6. Hit gym.

Dette virker som et råd som burde ha blitt igjen på 1980-tallet, men gym er fortsatt et levedyktig sted å møte kvinner. Bare ikke opptre som en total meathead. Legg igjen din tank top og neon korte shorts hjemme.

Hit tredemølle og blikk rundt noen få minutter til å sjekke ut scenen.

7. Involver dine venninner.

Ved venninner, mener vi ikke de fem kvinnene du nå sjonglerer. Vi mener venner som faktisk er kvinne. Forhåpentligvis har du noen fordi de bevise en stor ressurs når det gjelder å møte single kvinner.

La dine venninner vet at du leter etter et seriøst forhold, og de vil begynne å oversvømt innboksen din med mulige sammenhenger.

8. Frivillig.

Det er ingenting søtere eller søtere enn en mann som gir opp ledig tid til å hjelpe et annet menneske eller furry venn. En 2008 studie publisert i British Journal of Psychology viste kvinner anser altruisme viktigere i en kompis enn menn gjør.

Enten du leter etter en kone eller bare en nydelig dame til å dra på ferie med, har Vår side tatt gjetting ut av hvordan du kan møte single kvinner.

For å begynne å følge den gule murstein veien til kjærlighet, gi våre vurderinger av de beste dating sites et blikk over.

Foto kilde: stylerug.net.