8 grunner til at du ikke fikk andre date

23 juli 2019

Du gikk på nettet, slo den av og fikk fyr eller jente å gå ut med deg. Rått! Hva du ikke ønsker er å la alle dine hardt arbeid i å møte at noen fizzle.

Her er noen vanlige årsaker til nettdatere ikke får til den ettertraktede andre date. Bruk disse ledetråder for å opprettholde momentum med ditt neste online første date.

1. Det tar sju sekunder for å danne en første mening.

Det tar mye lengre tid å endre det.Dette er en sann og fryktelig statistikk. Din første inntrykk saker.

load...

Den gode nyheten er at hvis du er klar over det kommer til å bli dannet i syv sekunder, kan du gjøre en innsats for å gjøre et godt førsteinntrykk som varer. Verbale signaler står for fire ganger inntrykk du gjør på noen enn dine ord.

Måter å gjøre et godt førsteinntrykk inkluderer leter satt sammen og ren, å være på gang, smilende, ved hjelp av et fast håndtrykk eller varm klem, gjør øyekontakt, praktisere god holdning og være i stand til å starte en samtale.

Vær oppmerksom på din totale kroppsspråk. Sørg for at kroppsspråk er åpent og behagelig. Se etter armene krysset over brystet eller lage din generelle kropps plass mindre ved hunching.

load...

Noen ganger du ikke vet hva temperaturen kommer til å bli, så alltid ta med en jakke. Ikke la temperaturen ødelegge kroppen din tillit!

Har en vennlig holdning! Gå inn fornøyd, selv om det var trafikk eller parkeringsproblemer. Gjør deg lykkelig før du går inn døren.

Lean i når noen snakker - det viser at du er interessert, som er en annen viktig nonverbal kø.

2. Du ser ikke ut som hvordan personen forventet.

Bilder male en tusen ord, men det betyr ikke at det alltid er en nøyaktig prediktor for hvordan noen vil se ut i person.

Ta spesielt vare for at bildene gjenspeiler hvordan du ser ut i det virkelige liv i dette øyeblikk. Dette kan bety å få profesjonelle eller semi-profesjonelle skudd (tror din venn med en kunstnerisk øye som forstår belysning) for å vise deg på ditt beste, men realistisk.

Det trenger ikke gjøre deg noe godt å prøve å gjøre deg selv ser betydelig bedre eller annerledes i bildene dine. Når datoene møte deg, vil de vite forskjellen, og vil ikke sette pris på det. Du vil være rett tilbake der du startet, og vil ha kastet bort alles tid.

load...

3. De er en online dating stoffmisbruker.

Noen mennesker har slått online dating til en ego-fôring spillet. De er ikke interessert i en varig forbindelse. De er avhengige av kortsiktig rush av noen nye.

Dette er ikke ditt problem. La dem være og finne en som er.

“Hvis du var deg selv og de

så ikke ut til å jibbe, føler meg ikke dårlig.”

4. Du ikke la dem vite at du ville være interessert igjen.

Jeg hører fra mange datere når de kommer tilbake fra dato, “jeg bare ikke får følelsen av at han / hun var så inn i det.”

Dette er det tristeste grunnen for en dating utsiktene til å dø. Det er så unødvendig og forebygges.

Sørg for at du verbalt si: “Jeg har en flott tid!” Eller noe nær det som “Dette var moro” eller “Du er virkelig interessant å snakke med.”

Ingen er tankeleser. De ønsker å være sammen med noen som de føler vil være sammen med dem, også.

5. Tilby å være sjenerøse.

Kjønnsroller side, alltid tilby å betale, dele regningen, etc. Tilby å få dem noe hvis du bestiller på en teller og til forskjellige tider, fordi de allerede har kommet.

"Kan jeg gi deg noe? En sitron bar? De er virkelig deilig!”Du kan tilby parkering,“Visste du valet? La meg betale billetten din.”

Tilbud er alltid hyggelig. Det viser du ikke er egoistisk eller forventningsfull - to ting som gjør uønskede partnere.

6. Du ville ikke prøve å lage nye planer.

Dette er en av de mest oversett årsakene til en savnet neste date.

Still spørsmål som hjelper etablere fremtidsplaner. “Jeg så du elsker komedie. Har du vært på Ler Bucket sentrum? (Vent på svar) Vi bør gå en gang.”Easy som det!

Det fungerer for fotturer, restauranter, museer, kafeer, etc.

Prøv å gjøre dette når du har god fart i dato og har en god tid. Du vil være mer sannsynlig å få et ja, pluss det tar trykket av følelsen som du har til å gjøre noe skje på slutten.

Hvis du ikke uttrykkelig be om å se dem igjen, ikke anta det er over. Ikke forvent den andre personen til å levere en dato tilbud til deg. Noen ganger får du bare det du ber om.

7. Din date varte for lenge.

Ting kan ha gått veldig bra, men du ønsker ikke å eksos ditt første møte. Holde den frisk, morsom og daten din ønsker å komme sammen igjen for å lære mer.

La dem knytte morsomt og enkelt tid med deg i begynnelsen stadier av dating. Du kan brenne for fort for tidlig.

8. T hey var bare ikke inn i deg.

Hei, det skjer. Hvis du var deg selv og gjorde ditt beste, og de hadde ikke synes å jibbe med det, føler meg ikke dårlig.

Tydeligvis ikke alle passer alle andre. Hvis de vet at de ikke er riktig for deg , føler takknemlig de ikke kaste bort tiden din. Hold deg i bevegelse for å finne den neste personen verdt det.

Har du gjort noen av disse tingene, og mistet sjansen på en annen dato?

Foto kilde: rccblog.com