8 første date dos and donts

8 juni 2019

Vi får bare én sjanse til en første date , så vær forberedt og holde øye med prisen hele tiden. Den første datoen kan ikke avgjøre om det skal være en sammenheng, men det avgjøre om det vil være en annen dato. Dette er tiden for å være en kjærlig Prince Charming, så sørg for at du er klar for oppgaven.

Disse gjøre og ikke gjøre kan hjelpe:

1. Må rydde opp.

Vis henne at du tar denne datoen alvor. Dusj, barbering, sjampo og skopuss. Rydde opp og kle seg i friske antrekk som passer for datoen. Din reneste skitten skjorte fra skapet gulvet vil ikke klippe det. Pent kjemmet hår og bare et snev av cologne vil fullføre bildet.

load...

Hun vil trolig tilbringe et par timer å få klar for deg, så vis henne at du er verdt oppstyret. Selv om du møte for kaffe etter jobb, hun trolig brakt en ren bluse og et par av casual slacks å endre til, og hun vil fortsatt bruke 20 minutter foran speilet på dametoalettet på kontoret hennes. Kommer frisk og ren barbert, med tørre, luktfri armhulene, i det minste.

2. Ikke kom for sent.

Hvis noen har til å vente på den andre til å komme eller å bli klar, bør det være deg. Første datoene er spent nok. Du trenger ikke å ha din nye potensielle kjæreste lurer på om hun skal sto opp - og på første date, vil hun lure på det ganske raskt.

load...

3. Gjør en gentleman.

Fortell henne hvor vakker hun ser ut, og være oppriktig. En gentleman vil gjøre det første øyeblikk av møtet handler om damen. Gjør litt av et oppstyr, og sørg for å plukke ut en bestemt element for kompliment - øynene hennes, kjolen, hennes øredobber, håret.

Tilby henne armen, åpne dører , trekke ut stolen. Spør henne om hennes dag, og dele opp stemningen med henne. La henne vite at du er virkelig glad for å være sammen med henne akkurat nå.

“Et Kiss kan meget vel være hensiktsmessig og verd

på riktig tid, men gjør det rimelig

kort før noen blir borte i øyeblikket.”

4. Ikke la din oppmerksomhet streif.

Gi damen din fulle oppmerksomhet. Se henne i øynene når du snakker, og la henne se at du er helt uvitende om resten av verden akkurat nå. Hun har fascinert deg og du vet ikke sexy servitør i miniskjørt enda eksisterer. Lag din egen stengt lille verden for mye av tiden, og stenge ute folk og distraksjoner rundt deg.

5. Må sette henne rolig.

Første datoer kan være vanskelig og fylt med nervøs spenning, så gjør ditt beste for å skape en avslappende stemning. Hvis du er avslappet, vil hun være mer avslappet og behagelig, også. Humor er stor, når det fungerer, og det er mye oppmerksomhet, et smil og en rolig oppførsel.

load...

Vær avslappet og conversational når du gjør dine gentlemanslovnader gjerninger, heller enn formelle og stive. Når du trekker ut stolen, prøv “Her, la meg få det for deg,” i stedet for pinlig stillhet.

6. Ikke bli full.

Et glass vin kan være en stor “sosialt smøremiddel” for å bosette jitters for dere begge, men for mye av en god ting er definitivt en dårlig ting. Dette er en tid for å vise henne at du er en mann av beherskelse og karakter, hvis du forventer denne jenta til stadig vurdere deg som hennes pålitelig beskytter og tårn av styrke.

7. La henne vite at du liker henne.

Du ønsker ikke å virke som en over-ivrig valp som alltid spretter, bjeffer, slikker ansiktet hennes, og Humping hennes ben. Men hvis ting går bra, vil du se henne i øynene og bare si “jeg liker deg.”

Du kan fortelle henne at du hadde en flott tid, det var morsomt, eller du er glad du endelig gjorde dette, men disse tingene kan alle være sant hvis du ikke finner noen gnist i det hele tatt. Hvis du liker henne, la henne vite - bare sørg for at du ikke sette henne på stedet for å svare. Hvis hun er så rørt, kan hun andre som følelser, men en dame har en rett til å være litt mer reservert.

8. Ikke få spretten.

Ja, du har vært rett ved siden av en vakker feminin gudinne i flere timer nå, og du ønsker å svelge sin helhet. Igjen, må du være en gentleman av beherskelse og karakter. La den seksuelle spenningen bygge for dere begge, og det vil trekke deg tilbake sammen snart for en annen dato.

Et kyss kan godt være hensiktsmessig og verdsatt i rett tid, men gjør det rimelig kort før noen blir borte i øyeblikket. La henne bestemme om hun ønsker å trekke hodet tilbake i for litt mer som du tilbake langsomt. Hvis du ikke er i det hele tatt sikker på at hun ønsker et kyss, minst omfavne henne, og når du er øye til øye i den intime sonen, bare si: “Jeg skulle ønske jeg kunne lese tankene dine.” Hodet hennes vil trolig falle litt hvis hun ikke er klar for et kyss, eller hun kan bevege seg aldri så litt fremover. Grip øyeblikket.

Disse tipsene bør gjøre for en jevn første date. Det betyr ikke at forholdet var ment å være - det kan fortsatt gå sørover. Noen endelige elementer: Unngå å snakke om ex-kjærester , og ikke snakke for mye om deg selv. Engasjere henne som en likeverdig deltaker i samtalen, og være en god lytter. Resten er opp til deg.