7 unnskyldninger menn bruker for å holde seg i et forhold

12 mai 2019

Det er mange ting som holder et forhold sammen. Kjærlighet og forpliktelse er vanligvis på toppen av listen, men ikke alltid. Menn har en hel rekke unnskyldninger for å bo i et forhold med deg - det meste løgn og rasjonaliseringer de forteller seg selv, men ikke deler med deg. Som et resultat, er mye død-end relasjoner aldri erklært død før de har vært på livet støtte for altfor lang.

Hvis forholdet ser ut til å mangle litt “noe”, kanskje en av disse unnskyldninger er å holde ham rundt, selv om hans hjerte er ikke i den.

1. “Hun er bedre enn ingenting.”

Menn ønsker ikke å tilbringe nettene alene, hvis det er mulig. Du må kanskje være med en mann som eier ditt hjerte for å ligge med ham hver kveld, lage mat til ham , gjøre sitt vaskeri noen ganger, og være hans eskorte til alle typer arrangementer du ikke engang liker. Men for en mann, noen ganger alt du trenger å være er kvinne.

load...

Jada, må du være i stand til å vekke hans seksuelle interesse i alle fall litt. Men utover det, han ville gå glipp av en masse øm kjærlig omsorg, og hans liv ville være mye vanskeligere, hvis han ikke ha deg rundt for emosjonell støtte og alle de housekeeping tjenester du leverer. Han ville være en tosk å gi det hele opp for livet på egen hånd.

2. “Jeg vil dumpe henne når noen bedre kommer sammen.”

Dette bringer oss direkte til punkt nummer to. Kanskje han bare venter på å finne Miss Right slik at han kan flytte rett fra armene til hennes. Menn er logiske vesener, så hvis de kan gjøre overgangen til en ny jente uten noen “nedetid”, som ville synes å gjøre fornuftig. Ikke sant?

load...

“Vær på utkikk etter tegn på at forholdet

har blitt mer av en dårlig vane enn et kjærlighetsforhold.”

3. “Hun lar meg slippe unna med mord.”

Kanskje du er en veldig tillitsfull, lite vedlikehold jente. Han kommer og går som han vil. Han kan kalle seg en date med en rask tekst og gå ut med gutta når han vil. Han kan være ute hele natten, og du aldri klager eller spør hva han har vært opp til. Du kan ta ham i en løgn eller med en annen kvinne, men du vil at han så dårlig at du lar det gå.

Han forteller selv at han har du trent. Han kan holde deg på sokkelen til han er i humør for litt romantikk eller et hjemmelaget måltid, og han vet at du vil være der for å tilfredsstille sine behov når han smekker fingrene. Det er det perfekte forholdet scenario for en mann - en kjæreste hjemme og alt han ønsker når han er ute og farter.

load...

4. “Jeg elsker å være en del av hennes familie.”

Han spiller golf eller fikser biler med faren din, og han spiller softball og drikke øl med dine brødre. Moren din rushes å klemme ham, rådyrkalver over ham, og kokker hans favoritt måltider når han kommer over. Det er et flott liv, og han er knyttet til den store følelsen av familien, som kan være langt mer kjærlig og givende enn sin egen familie. Han er ikke så gal etter deg som alltid elsker, men han er villig til å “slå”, fordi han liker livsstil eneste du kan tilby ham.

Dessuten bryr han for deg nok til at han ikke ønsker å såre følelsene dine og gjøre deg til å gråte, og han ønsker ikke å bryte hjerter hele familien og ha dem tror dårlig av ham heller.

5. “Jeg vil lære å elske henne.”

Han mener du er den perfekte kvinnen på mange måter, men han bare ikke føler at gnisten lenger. Han er villig til, for nå, å ofre kjærligheten for den praktiske siden av livet som du oppfylle så godt for ham. Før eller senere, er han sikker på at han vil forelske seg i en stor jente som deg. Kan være.

6. “Vi eier ting sammen.”

Kanskje du har kjøpt en bil sammen. Kanskje du fikk Super Mutt sammen når han var valp, og han også knyttet til å forlate ham. Kanskje du gikk nederlandsk på et soverom eller stue sett. Kanskje du eier et hus sammen, og en breakup kan føre ham til å miste massevis av penger. Eller kanskje du til og med har et barn sammen.

Bor sammen for enkelhets skyld eller for de barna har holdt mange par sammen i et kjærlighetsløst, ofte kjønnsløse, ekteskap, og det kan gjøre det samme for deg forholdet, selv om du ikke vet det (Vel, ville du sannsynligvis legge merke til kjønnsløs del.) Flytte ut er en problemfri, dyrt og krever å få noen nye møbler også, så det er en stor økonomisk konsekvens å vurdere. Du forstår.

7. “Jeg må få en jobb.”

Hvis du støtter en mann, er det som å støtte en kokain vane. Ingen god vil komme fra det, er det vanskelig å bli kvitt, og du vil ende opp blakk og i tårer. Hvis han er virkelig Mr. Mamma og spiller en viktig rolle i forholdet, det er annerledes. Men ikke lure deg selv. Du kan skape en lat, avhengig boms med for mye ledig tid på hendene som til slutt vil bite hånden som forer ham. Han har det gjort i skyggen med deg bringe hjem den bacon og gynge hans verden, også. Hvis du også gjør husarbeid, klesvask og oppvask, send meg nummeret ditt.

Jeg vet, damer: Ingen kvinne noensinne har inngått eller bodde i et forhold med en mann på grunn av livsstil og materielle fordeler han kan tilby. Kvinner aldri tro mannen de har vil endres til å bli den mannen de vil at han skal være. Og kvinner aldri bare bli lat og komfortabel i deres joggebukse og daglig kjærlighetsforhold med “The View” og “Ellen”. Men menn er ikke så perfekt som den rettferdige sex, så vær på utkikk etter tegn på at forholdet har blitt mer av en dårlig vane enn et kjærlighetsforhold.