7 røde flagg som advarer deg om at hun ikke har det bra

29 mars 2019

Selv naturens mest perfekte skapelse - kvinner - kan ta deg til dypet av helvete hvis du klinke til en dårlig en. Psycho kvinner, gullgravere og opportunister er blant djevelens disipler at menn må se opp for.

Heldigvis, de har alle sine “forteller” og røde flagg, hvis vi kan se dem gjennom deres maske av skjønnhet, sjarm og jordiske herligheter.

1. Hun hater kvinner.

Hvorfor skulle en kvinne hater og mistro andre kvinner? Kanskje hun hater og distrusts selv. Kanskje hun påtar seg andre kvinner vil prøve å stjele hennes mann fordi hun prøver alltid å stjele deres. Kanskje hun mener de er smålig og grunne fordi hun er.

load...

Hvis hver kvinne på planeten er en trussel mot henne, så kanskje hun ser verden bare gjennom spekteret av sex. Det er mange søte, fantastiske kvinner i verden, så hvis hun ikke kan komme overens med noen av dem, så er det en god sjanse for at problemet ligger hos henne. Beware.

2. Du fange henne i en løgn.

Hvis hun sier at hun var med Jane og Sally sist lørdag, men de vet ikke hva du snakker om når du kjører inn i dem på kjøpesenteret, har du et problem. Det er alltid en hensikt bak svik.

Det er én ting for henne å fortelle deg føttene stinker ikke når de åpenbart gjør, men å lyve om hvor hun var eller hva hun gjorde kan sjelden har en uskyldig oppside. Hva annet er hun lyver om? Hva er hun prøver å dekke opp? Vær redd.

load...

3. Hennes sjalusi er irrasjonell.

Betyr røyk kommer ut av ørene når du sier at Megan Fox ser varmt i en film ? Bryr hun hvis du tror Pippa Middleton har en søt rumpe? Når du oppriktig fortelle henne at hun ser hot og sexy i den kjolen, vil hun si: “Ja, men ikke så sexy som Pippa” tre måneder etter at du nevnte henne en gang?

Hvis du bare satte seg ned for å svare på hennes samtale på kontoret , og du puster litt høyt, hun tror du var bare å ha sex, og hadde kontortelefonen videresendt til et motell? Velkommen til helvete.

“Etter et par datoer, oppdaterer hun sin status til

'I et forhold', og vil at du skal gjøre det samme.”

4. Hun tror hun eier deg.

Har hun føler seg forlatt, forrådt eller mistenkelig når du ønsker å tilbringe en kveld med gutta? Hun kunne være kontrollerende, manipulerende eller bare trengende. I alle fall, trenger en kvinne hennes tid med jentene, og du må nok selvstendighet til å ha en guttekveld ute.

load...

Langt fra å være en trussel for forholdet , litt tid med folk vi har kjent og limt med lenge før denne kvinnen kom inn i våre liv er en god og sunn ting. Hvis hun respekterer deg, bør hun respektere dine vennskap, også.

5. Hun spretter piller.

Hvis hun kommer inn i vesken hennes og trekker ut noen “slankepiller” et par ganger om dagen, kan hun ha et problem med amfetamin. Det kan ikke være noe som en hardcore avhengighet, men det gjør bøye en persons følelser, prioriteringer og følelser.

Vær forsiktig med kvinner med vanedannende personligheter. De kan ha humørsvingninger langt utover det normale månedlige utvalg, og de kan ikke være i stand til å utvikle reelle og varige vedlegg med menn.

Deres virkelige bånd er med lys narkotika for å gjøre opp for sine oppfattet mangler, som de vil overføre til deg som utilstrekkelige. Da vil de hate deg i stedet for å hate seg selv. Bare vær forsiktig.

6. Hun har en samling av tidligere forhold.

Det finnes flere typer gullgravere, men dette er unikt. Hvert element du ser på henne har en historie bak det, og hun ønsker å fortelle deg hver eneste en. “Dette diamant anheng er fra Jack. Han var en eldre fyr som sa han skulle til å forlate sin kone for meg, men han aldri gjorde. Denne sommerfuglen tatovering på skulderen min var på denne tatovør på en butikk i landsbyen. Jeg bodde sammen med ham en stund.”

7. Hun stilker deg på Facebook.

Etter et par datoer, oppdaterer hun status til “I et forhold”, og vil at du skal gjøre det samme. Hun kan også sende deg et bilde av de to av dere fra telefonen hennes at hun vil at du skal bruke som profilbilde.

Hun poster en masse bilder av dere to og koder du som hennes kjæreste i hver eneste en. Hun er nok ikke djevelen, men bare fortsette med forsiktighet.