7 måter å gjøre din boareal mer datod verdig - med kunst i Amerika

16 juni 2019

Kortversjonen: Ditt hjem er en refleksjon av hvem du er - messi og alle - så i stedet for å kaste sammen noen gamle dekorasjoner, hvorfor ikke plukke ut skreddersydd kunst til å pryde hjemmet ditt? For å hjelpe enslige og par nyte en romantisk kveld i, vi har kommet opp med syv raske tips for å gjøre ethvert rom mer date-verdig - med Kunst-Amerika , verdens største kunst markedet. Dette nettstedet print on-demand-teknologi tar flotte kunstverk fra kreative hoder rundt om i verden og forvandler dem til opprinnelige hjem innredning. Enten du vil ha noe fargerikt å hvile hodet på eller en personlig skapelse som skal vises på veggen, Kunst America tilbyr over 10 millioner stylishpieces som vil slå noen trist plass til et impressivedate locale.

Når movinginto sin første leilighet, afriend av meg skrøt abouthow han planla å gjøre sin bachelor pad uimotståelig for kvinner. Men hans plass startet asmore av en sterk, frastøtende mann hule enn en romantisk kjærlighetsrede.

I hisbedroom, for eksempel sorte søppelsekker substituert for gardiner og blokkert med et hvilket som helst naturlig lys. Hans madrass, den eneste møbel, lå midt på gulvet, og hauger av bøker lined de nakne veggene. Han trykket på en fjernkontroll for å slå på ca 10 batteridrevne lys spredt i hele rommet.

load...

“Nice, er det ikke?” Sa han uten et snev av selvbevissthet.

Fordi jeg er en god venn, fortalte jeg ham sannheten: “Hvis min date tok meg her, jeg skulle tro jeg var i ferd med å bli drept.”

Du kan kvitte hjemmet mellomrom ved å henge originale utskrifter fra Kunst-Amerika.

Hans dateswere tilsvarende slått av, så hedecided å investere i noen møbler og innredning. Han tok downthe søppelsekker, doblet antall lys, og snart fikk sitt kjærlighetsliv tilbake på sporet. Som min venn lært på den harde måten, hvordan du velger å dekorere din hybel, leilighet eller hus kan påvirke dating prospects- og ikke alltid til det bedre.

load...

Siden 2006 Kunst Amerika har vært en ressurs for hjem dekoratører verden over, utstillingsvindu originale verk av hundretusener av kunstnere, fotografer, grafiske designere, illustratører og beste merkene. Hvis du er ute etter å forbedre boareal på et budsjett, kan dette nettstedet koble deg opp med en rekke kunstnerisk utformet utskrifter, plakater, puter og hjem innredning.

Disse print-on-demand-produkter lover å live opp ethvert rom du har lyst til å invitere daten inn - med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti bak alle 14 globale produksjonen facilities.Because av deres satsing på kvalitet, er vi glade for å funksjonen kunst Amerika i vår liste over syv artsyways å slå din stue til en dato magnet. God jakt!

1. Fyll din vegger med moderne kunst, utskrifter og plakater

Praktisk og rask, leverer Kunst Amerika trykte kunstverk som er klar til å henge ved ankomst. Hver utskrifts leveres med alt du trenger for å montere den på veggen, så å sette opp for en dato går raskt og problemfritt.

load...

Enten du foretrekker malte portretter, kunst utskrifter, plakater, tre utskrifter, akryl utskrifter, lerreter, eller innrammet kunstverk, Kunst Amerika garanterer museumskvalitet “, produsert ved hjelp av arkiv blekk, som er designet for å vare 75 år uten å falme eller tap av farge,” ifølge deres hjemmeside.

Du kan finne et pittoresk landskap å legge ro til stua eller en fargerik abstrakt for å lyse opp et gjestebad. Hver bit av veggen kunst gir personlighet til ditt hjem.

Mer enn 10 millioner bilder, fra malerier til digital kunst, er opp for salg på FineArtAmerica.com, så du har nok av alternativer og kan tilpasse rammer, materialer og størrelser til din smak.

2. Legg en tilpasset kaste pute til klasse Up Your Couch

Sofaen er en førsteklasses dato locale, perfekt for hjemme-filmvisninger eller sent på kvelden drinker med en dato. Det er et sted for samtale, avslapping og kos, så det er viktig at det ser ut akkurat det. Du kan gjøre en vanlig eller hand-me-down sofaen mer innbydende, attraktive og unike med noen pynteputer. Kunst Amerika selger dekorative pynteputer “håndlaget i North Carolina og klar til å sende til deg i to til tre virkedager.” Disse tilpassede bomull creationsbring en iøynefallende design til en hvilken som helst seng, stol eller sofa.

3. Vis Personlige bilder for enkel samtale startere

Noen innrammede bilder kan fortelle deg mye om en persons erfaringer og bakgrunn. Datere kan tilby innsikt i sine hobbyer, barndom, eller andre interesser med et velplassert bilde, sparking samtale med nye bekjentskaper. Bilder kommer ofte med en historie, så henger opp din favoritt bildene kan gi deg en enkel naturlig overgang til en livlig diskusjon.

Kunst Amerika skaper tilpasset malt portretter basert på fotografier.

Kunst America tilbyr unike bilder-til-art for kunder som er interessert i å bevare et spesielt minne. Du kan slå hvilket som helst bilde i en elegant håndmalt portrett med enkle tilpassede verktøy på nettet.

Bare laste opp et favorittbilde, tilpasse rammen og matter, og vise et personlig kunstverk på veggen.

“En av våre master artister vil forvandle bildet ditt til et digitalt håndmalt mesterverk,” ifølge Kunst Amerika. “No Photoshop filtre. Hvert penselstrøk er laget for hånd.”

4. Bla profesjonelt laget samlinger og Get Inspired

Kanskje du kjenner din stue trenger en makeover, men du vet ikke hvordan du skal begynne eller hva dekorasjoner å velge. I så fall kan du trekke inspirasjon fra artister i verdens største kunst markedet ved å bla Kunst Amerika.

Deres kuraterte samlinger er ideell for beginners.The nettstedet selv grupper artworkby rom, som deres soverom Collection og Kitchen Collection , så dekorere er en no brainer.

Kunst Amerika er en community-drevet forhandler med arrangementer, konkurranser, grupper og medlem blogger oppmuntrende kunstelskere til å samhandle på nettet og i-person. Hvis du er en dekorere nybegynner på jakt etter en hjelpende hånd, kan du slå til nettstedets fotografer, kunstnere og kunstsamlere med dine spørsmål. På nettstedets diskusjonsforum , medlemmene snakke om alle aspekter ved kjøp og salg av artworkwith spot-on anbefalinger om farge, design, eller kvaliteten på et kunstverk.

5. Vis personlighet med en Original dynetrekk eller dusjforheng

I dating, ser saken. Hvis du planlegger å ta med en dato tilbake til ditt sted, ville du bedre kontrollere at du gjør et godt inntrykk. Datere kan skape en mer romantisk atmosfære av introducingworks av kunst inn i hjemmene deres.

Kunst America skriver alle artister design på dynetrekk og dusjforheng å sømløst dekorere ditt hjem og imponere guests.Got en spesiell fargepalett du prøver å matche? Ikke noe problem! Kunst Amerika lar kjøpere søke etter en primær og sekundær farge med hundrevis av standard og jordfarger å velge mellom.

Userssearch av farge på Kunst-Amerika for å lettere finne design de ønsker.

Enten du søker etter en slående dusjforheng på badet eller en subtil farge aksent i stua, har Kunst Amerika en rekke fancy innredning å oppgradere utseendet ofany hjem.

6. Dekorer Hvert rom sammen et sentralt tema

På FineArtAmerica.com, kan du choosea tema som taler til youby bla gjennom betjente samlinger ofHouse Styles, som inkluderer Beach House , rustikk hytte , og Bachelor Pad. Uansett stil, finner du side ved side av unike elementer for å forskjønne et boareal.

“Absolutt i kjærlighet med kunstverk som kombinerer perfekt med tilpassede møbler laget jeg meg selv!” - Ernesto Gil, Kunst America kjøper fra Miami, Florida

Hvis du vil ha et personlig preg, bare begrense søket ved steder (bilentusiast, musikkelsker, film buff, verden alene, bokorm, etc.) andselect apainting, portrett, eller poster som representerer dine hobbyer. I tillegg Kunst America tilbyr ferie temaer, slik at du kan imponere din date med lovey-dovey dekorasjoner for Valentinsdag eller et jubileum.

7. Transform Your Dating Miljø hverdagen Mesterverk

Kjent for kvalitet trykte produkter, Kunst Amerika fått et globalt publikum av tusenvis av kjøpere. Lokalsamfunnet har over 100.000 levende kunstnere og fotografer og over 120.000 Facebook liker. På denne populære nettsiden, er dine favoritt design skreddersydd for deg.

Deres briljante kunstverkene er ment å bli innlemmet i kjøperens hverdagen. Ved hjelp av state-of-the-art utskrift teknologi, Kunst Amerika forlagene kunstverk på puter, T-skjorter, krus, telefon tilfeller, og tote bags.You kan slå kjedelige husholdningsprodukter til unike samtale stykker ved å sjekke ut denne variert samling.

“Kjøpte dette som en gave til min mann,” Fiona Dettmar i Berlin, Tyskland, skrev i en anmeldelse, “og han elsker det. Det ser flott ut på rammen. Fargene og kvaliteten er virkelig flott.”

Kunst America: Hvor Home, Art & Tech Lag en vakker Stue

Når du inviterer din date for en drink eller en film, bør ditt hjem vise det beste av hvem du er. I det øyeblikket din spesiell gjest turer i, bør det være mer kjærlighet-på-første-syn og mindre hvordan raskt kan-jeg-får-ut-av-hit.

Fine Art Americaspecializes i å lage utskrifter ved hjelp av cutting-edge teknologi.

Når min college venn nixed søppelsekker og lagt noen vagt pen strand Artto hans vegger, startet sin bachelor pad å se mye mer action, og han fant det mye lettere å overtale sin date for å holde en stund. Hvis du prøver å gjøre hjemmet ditt en mer innbydende sted for romantikk, kan noen profesjonelle kunstverk smak forbedre yourliving plass.

Bare ved å henge et maleri eller legge et kast pute, kan du lage et mer attraktivt sted å tilbringe timer dvelende i rolig samtale.

Kunst America leverer alt du trenger for å sprite opp hjemmet ditt med en fargeklatt eller et snev av klasse. Før neste date faller av, kan du sette moodfor romantikk ved å dekorere veggene med vakre, tankevekkende og originale mesterverk fra en one-of-a-kind samling.