6 mest kyndige sexologer av 2019

29 mai 2019

Du tror kanskje du er en A + lover, men det er alltid mer å lære, spesielt når det kommer til hva disse sexperts kan dele med deg.

Disse seks er de mest erfarne sexologer vi vet, og vi er sikker på at de kan lære deg en ting eller to om sex, kjærlighet, dating , relasjoner og alt i mellom!

Jocelyn Wentland

BESTE AV

Bragging rettigheter: våget, potensielt støtende, morsom, ekte

load...

Wentland har forsket sex i mer enn 10 år, og hun har mye å si om emnet. Hun fokuserer vanligvis på tilfeldig sex og moderne dating scripts, men du kan finne nesten alle seksuelle tema omtalt i bloggen sin. Fra trygge ord til full texting, hun gir innsikt til eventuelle spørsmål du måtte ha.

Sosial innflytelse: 2,090+ Twitter etterfølgere

Twitter Håndtak: @JocelynWentland

URL: sexresearchandthecity.com

Jill McDevitt

BESTE AV

Bragging rettigheter: hun hasthree grader i kjønnsstudier

load...

Med sin karriere i seksualundervisning starter i en alder av 15, har McDevitt en ekspansiv kunnskap og lidenskap for sitt arbeid som går uovertruffen. Hun arbeider for å inspirere andre til å omfavne og feire sin seksualitet, samt kampen for seksuell rettferdighet og likeverd. Hun vet også mer enn (sannsynligvis) noen om klitoris.

Sosial innflytelse: 2,425+ Twitter etterfølgere

Twitter Håndtak: @sexologistjill

URL: thesexologist.org

Kristen Mark

BESTE AV

Bragging rettigheter: Huffington Post og psykologi i dag blogger

Siden “sex er det eneste som skiller din partner fra romkameraten,” Mark føler det er viktig å snakke om det som ofte sett på som et tabu emne. Hun fokuserer sin forskning på ebber og strømmer av seksuelle lyster gjennom hele livet, men bloggen hennes vil berøre enhver og alle ting seksuelle.

load...

Sosial innflytelse: 2,315+ Twitter etterfølgere

Twitter Håndtak: @Kristen_Mark

URL: kristenmark.com

Sunny Megatron

BESTE AV

Bragging rettigheter: Vert en sex tur på Travel Channel

Du kan finne Megatron hosting Red Light District Sex Tours, ledende “Femti Shades of Grey” diskusjoner eller undervisning sex-positive workshops med sin partner, Ken Melvoin-Berg. Hennes nettsted er et vell av informasjon, enten du ønsker å lære om seksuell helse og sikkerhet, eller som sex leketøy vare lengst.

Sosial innflytelse: 3,975+ Twitter etterfølgere

Twitter Håndtak: @SunnyMegatron

URL: sunnymegatron.com

Chuck og Jo-Ann Bird

BESTE AV

Bragging rettigheter: poly-vennlige fagfolk

For disse legene, er deres arbeid sitt spill. Som to gifte sexologer, er de lett kunne se begge sider av story.They beholde sin blogg fylt med tips og triks for å gjøre både sex og forhold mer tilfredsstillende. Hvis du leter etter råd, de er de du bør slå til.

Sosial innflytelse: 435+ Facebook liker, 925+ Twitter etterfølgere

Twitter Håndtak: @Chuck_JoAnnBird

URL: chuckandjoannbird.com

Robin Milhausen

BESTE AV

Bragging rettigheter: har gjennomført to postdoktorstipend

Milhausen fungerer både seksualitet forskning og utdanning. Hun underviser kurs når det gjelder utvikling av seksualitet, samt hvordan den endres over levetiden. Hun innleggene hennes presentasjoner på sin nettside, slik at du kan lære alt hun har å tilby, selv om du ikke delta på University of Guelph.

Sosial innflytelse: 365 Twitter etterfølgere

Twitter Håndtak: @drRobinM

URL: uoguelph.ca/~rmilhaus

Bilde kilder: twitter.com, meerareflections.com, mcgarnagle.com