6 beste stedene å finne homofile parrådgivning (pluss ekspertens beste tips)

4 juli 2019

Hvis du er en homofil par som opplever forholdet nød eller søker berikelse for partnerskap og par rådgivning kan være et fantastisk sted å utforske for å styrke bånd, løse relasjonelle problemer, og fremme større kjærlighet og engasjement.

Når tabu, stigma forbundet med rådgivning har, heldigvis, begynt å avta i de siste tiårene, og det kan også bli vurdert trendy å ha en terapeut samarbeider med deg for å håndtere livets oppturer og nedturer.

Men når du er homofil, kan det være litt utfordrende ressurser Finne å sikre terapeuten du velger å hjelpe deg med dine problemer er faktisk homovennlige, bekreftende, og godt trente i LHBT problemer. Mens noen forhold kamper er universelle blant alle mennesker, homofile forhold har også noen unike dynamikk som er best tjent arbeider med en profesjonell som har utdanning, opplæring og ferdigheter i å kunne hjelpe med våre spesielle behov.

load...

Her er de seks beste stedene å finne homofile rådgivning samt noen av mine beste tips for å sørge for at du har en vellykket opplevelse.

Steder å finne Counseling | Tips for Rådgiving

Beste stedene å finne Rådgiving for homofile par

Nedenfor er en rekke steder for å hjelpe deg å begrense søket ditt og gjøre ditt valg av en terapeut mindre klumpete og mer målrettet til situasjons behov.

1. Homofile og lesbiske National Brukerstøtte

Homofile og lesbiske National Brukerstøtte er en svært verdifull ressurs å ha på hånden! Hvis du er i krise, og du trenger å snakke med noen, er denne organisasjonen tilgjengelig for å tilby omsorg støtte fra folk som forstår de unike behov og spørsmål i vår LHBT samfunnet. Den har også en kraftig database med henvisninger og ressurser for gay-vennlige organisasjoner og tjenester, herunder par rådgivere i ditt område.

load...

2. The American Association for ekteskap og familieterapeuter

AAMFT er den profesjonelle foreningen for ekteskap og familieterapeuter som har fått opplæring i forholdet problemer. Plassert her er en terapeut locator ved stat, by og postnummer.

3. The American Association of Sexuality Educators, rådgivere og terapeuter

Ofte kan seksuelle problemer følge samlivsproblemer for mange par. AASECT er den profesjonelle foreningen for seksualitet fagfolk spesielt opplært og sertifisert i seksualitet problemstillinger. Her er en terapeut locator fra staten.

AASECT gir en terapeut locator slik at du enkelt kan finne noen i nærheten av deg.

4. Psychology Dagens terapeut Database

I dag en av de største finne-en-terapeut online henvisning søkemotorer tilgjengelig, psykologi i dag kan hjelpe deg å finne en rådgiver ved å velge din by og stat og velge blant en rekke aktuelle saker og spesialiseringer rådgiverne har.

load...

5. The Gay Lesbian International terapeut Søkemotor

GLITSE er en langvarig henvisning søkemotor for å finne en LGBT terapeut som passer for dine behov.

6. Ta kontakt med helseforsikring leverandøren om en henvisning til en Couples Terapeut

Nå ut til helseforsikring leverandøren og be om noen henvisninger til terapeuter i ditt område som spesialiserer seg på arbeid med LHBT befolkningen. Husk at ikke alle forsikringsselskaper dekker par rådgivning, slik at du kan ha til å betale av egen lomme.

Et annet alternativ er å be din arbeidsgiver om du har en ansatt hjelpeprogram. I så fall kan du ha Rådgivningstjenester tilgjengelig som en gratis fordel for deg og tilsvarende til en helseforsikring leverandør, kan du be om henvisninger fra EAP til en LHBT rådgiveren.

Top Tips for Gay Sivil Counseling

Nå som du vet hvor du finner en homofil par rådgiveren, her er hva du trenger å vite om faktisk velge og undersøker den rette.

1. Pass på at henviste Angi en rådgiver spesialitet i homofile forhold

Når du søker etter en terapeut på en søkemotor eller gjennom din helseforsikring plan, må du kontrollere at den aktuelle rådgiveren har spesialisert seg på homofile og lesbiske rådgivning. Noen av disse databasene kan bare si “par rådgivning”, og du vil ønske å sørge for at legen arbeider med og har trening i homofilt ekteskap rådgivning.

2. Intervju potensielle terapeut før du gjør første avtale

Som forbruker har du rett til å vite hva du kan forvente når du logger deg på med en rådgiver og å vite mer om den faglige bakgrunn og erfaring. Pass på å ringe terapeuten og stille dem spørsmål om deres kliniske erfaring med lhbt enkeltpersoner, par og familier. Spør dem hva deres tilnærming for å arbeide med par innebærer og hvilke teorier og teknikker de omfavne.

Snakk med din potensielle rådgiveren på telefonen, og sjekk ut hans eller hennes nettside før du forplikter deg.

Den gottman Metode og følelsesmessig fokusert par terapi er to slike forhold modeller som har vist seg å være svært effektive i å arbeide med par. Du ønsker å vurdere profesjonell holdning om å jobbe med homofile klienter, hvis de bekrefter og ikke-partisk, og hvis du føler deg komfortabel med sin oppførsel. Hvis noen nevner homofile konvertering terapi , kjører på åsene, som denne formen for terapi kan være farlig og homofobisk.

3. Sjekk om rådgiveren er tilknyttet en Relatert Organization

Pass på at terapeuten er tilknyttet en profesjonell organisasjon knyttet til kombinert relasjoner og de deltar i etterutdanning knyttet til par terapi og LHBT problemer.

Er innrettet med en organisasjon som AAMFT eller AASECT demonstrerer en rådgiver nettverk og holder seg orientert om aktuelle trender og forskning i bransjen. Disse organisasjonene krever også et visst antall etterutdannings timer for å opprettholde sine lisenser eller sertifiseringer og dette bidrar til å sikre løpende utdanning i par-relaterte problemer å ytterligere finpusse sine båter.

Gjør din forskning og du finner den rette Gay-Friendly Counselor

Ingenting er mer kjær for oss enn vårt forhold til vår livsledsager, så gjør det riktige valget av terapeut krever tilstrekkelig forskning og due diligence for å sikre at du samkjøre selv med riktig profesjonell til å hjelpe deg å styrke din viktigste obligasjon. Det kan være en av de beste beslutningene du noensinne gjør. Så glad jakt og alt det beste på forholdet reise!

Bilde kilder: aasect.org, multilinecc.com