5 verste valentinsdaggaver til lesbiske

13 mai 2019

Lesbiske elsker og hater Valentinsdag.

Du elsker det når du er forelsket og ting er fantastisk, og du kan ende opp med å hate den dagen da du innser at du har fått din elsker den verste gaven mulig i øynene hennes.

Det er veldig viktig å treffe blink med gaver på denne spesielle dagen for elskere. Mangler mark kan resultere i dag være frustrerende og full av argumenter, så hvordan du unngår du det?

load...

Ikke gjør den feilen å gi din lesbisk elsker en av disse fem verste Valentinsdag gaver:

1.Practical gaver

Romantikk er ikke praktisk! De absolutte verste Valentine gaver er ting som er ekstremt praktisk fordi det er ingen romantikk i praktisk. Unngå støvsugere, garasjeportåpnere eller røde snøskuffer.

Jeg vet at hun holder å si at du trenger en ny vakuum, men ikke for Valentinsdag. Aldri gjøre en husholdningsapparater en gave. Det er helt uproduktive og ikke i det hele tatt romantisk.

2.Things for kjøkkenet

De neste verste gavene er de som er knyttet til kjøkkenet - ingen blender juicers eller brødristere.

Ingen blender juicers eller brødristere!

load...

Hun enten kommer til å få beskjed om at du synes hun er feit, eller at du liker henne mat for deg på kjøkkenet fordi du er for lat til å lage mat.

Uansett, det er ingen romantikk i disse gavene, og du kommer til hunden huset i kveld!

Unngå å gi henne noe direkte knyttet til kjøkken og matlaging.

3.Stuffed dyr

Vær så snill, ikke! Jada, det virker søt, men hun er ikke et barn lenger. Hopp utstoppede dyr med mindre du vil at utstoppet bjørn eller sjiraff å være hvem du sover med.

4.Sex leker

Disse er ikke romantiske gaver som sier “jeg elsker deg mer enn noen gang!” Åpne opp en boks for å finne en dildo bare ikke vil gjøre henne føle seg elsket og beundret dypt inne. Unngå dette på alle kostnader!

Handle for sex leker sammen som et par. Aldri gjøre denne typen beslutningen på egen hånd for henne fordi du er nødt til å få problemer med en kapital T.

5.Tickets for å se favorittlaget

Eller filmen du bare ønsker å se eller noe som er bare om hva du vil gjøre. Hun kommer til å bli opprørt og føler seg lurt av en gave til henne som handler om deg.

load...

Her er greia til store Valentines gaver: Vær oppmerksom på hva hun liker, hva hun sier hun vil og hva som gjør henne smile, og finne ut hvordan å lage en gave ut av det som demonstrerer du lytter, og du får henne.

Gjør Valentinsdag om henne og gaven hun er i livet ditt. Det er hvordan du kan rocke dagen og gjøre henne falle mer dypt forelsket i deg.

Så med det i tankene, her arefive flotte gaver til lesbisk lover:

1. Et romantisk middag

Ja!! Men gjør det virkelig spesiell.

Hvis hun er alltid matlaging for deg, planlegger en romantisk middag for henne at du koker eller bli tatt i. Gi henne en natt av fra matlaging, men sørg for å legge til spesielle innslag med hennes favoritter mat, blomster og vin på bordet.

Nå skrive noen linjer i et kort om hvorfor hun er så spesiell for deg, hva du liker med henne og hva hun gjør som gleder deg. Nå over bordet, holde henne i hånden og hviske søte ord til henne hele natten.

Ja, dette er enkelt, men det fungerer å få henne til å føle seg spesiell !!

2.Romance hennes plass

I stedet for å kjøpe henne en støvsuger, ansette en rengjøring for å komme inn og vaske huset for henne eller gjøre det selv. Hvis du har til å være praktisk, her er en måte som vil score poeng.

Deretter legger i romantikk! Kjøpe et nytt sett med ark for sengen, og har rengjøringsmidler sette dem på for deg. Kjøp roser, trekk somepetals av og spre dem rundt på soverommet. Tenne lys rundt huset, soverom og bad så hun får se dem som hun går i. Sett blomstene på badet, også.

Har hennes favoritt romantisk musikk å spille, selv om du hater it.Have hennes favoritt snacks og drikke på klar, og gjør deg klar til å kose seg og fortelle henne hvor mye hun betyr for deg.

3.a romantisk piknik

Planlegg en piknik med minst tre kurs (dvs. Forrett, hovedrett og dessert).

Nå kan du legge litt bluss til det!

Få bilen vasket ut så det gnistrer og lukter deilig. En fin måte å gjøre bilen din lukter godt er å bare sette noen dråper lavendelolje på en klut, våt det litt og sette den i bilen under setet. Det er fantastisk.

Deretter sette sammen en spilleliste med sin favorittmusikk og har det å spille i bilen når du plukker henne opp.

Plukk ut to eller tre av dine favoritt utendørs steder der du har delt spesielle stunder sammen tar en tur, ser ut på en fantastisk utsikt eller piknik i det siste. Planlegg en rute for ettermiddagen som tar deg til minst to steder, men tre er enda bedre.

På hvert stopp, dele et kurs fra piknikkurv og mimre om de gangene du var der før. Det vil virkelig hisse opp romantikken i forholdet, og du vil skape et minne i hennes hjerne og kropp med bevegelig høytid, lukter og musikk.

4.Romantic filmer

Har hun elsker, elsker, elsker filmer? Fikk en stor flatskjerm-TV og lydanlegg? Lei tre eller fourof hennes favorittfilmer, lage en stor bolle med popcorn, få henne favorittfilm drikke og film snacks og prepareeverything for en kveld på kino.

Send henne en invitasjon til en romanse-fylt kveld på kino med hennes favoritt filmer tilgjengelig for henne å velge mellom, og inkluderer listen i invitasjonen. Du får henne til å føle-good følelser kommer big time.

Dette er spesielt fordi, som jeg har sagt før, viser det at du lytter og at du bryr deg om hva hun liker. OK, kanskje du må spørre igjen for å minne deg selv, men dette er en veldig romantisk måte å tilbringe Valentines.

Krøp opp på din egen private kino visning hennes favoritt filmer sammen med stor snacks-det er en liten bit av lesbisk himmelen!

5.Romantic bryllup forslag

Ah ja, dette er ofte noe som skjer på Valentinsdag og bør definitivt vurderes hvis du er på det stadiet. Dette er ikke for et nytt forhold, men for en som er klar til å forplikte til å gå distansen.

Ta en av de ovennevnte fire ideer og legge i et bryllup forslaget. Tada !! Det er den ultimate Valentinsdag hendelse.

Bilde kilder: kilimanjarospells.com, tumblr.com