5 vanlige homofile problemstillinger - (pluss hvordan du løser dem)

13 mai 2019

Når du navigerer homofil dating verden, vil du likelyface en fewdilemmas. Dating er en kunst, ikke en vitenskap, sodevisingcreative løsninger på disse scenariene kommer med territorium. Du må ofte være i stand til å tenke på føttene for å lykkes i dette fartsfylte scenen.

Denne artikkelen vil følge historien om en fictionalman heter Tony. Han er singel, homofile, og på jakt etter et liv kompis. Hans dating reisen er ikke uten noen humper i veien. Vi vil diskutere fem dating problemer Tony potensielt kan støte på søken etter Mr. Right (eller deg!) - og vi vil gi sikker-brann tips om hvordan å håndtere disse situasjonene med kroppsholdning, medfølelse og en sunn sans for humor.

load...

1. Gjør du sex med en gang, eller vente?

Tony og Rick nettopp hatt en fantastisk tid sammen etter møtet online. Etter et par uker chatter på en populær dating plattform, planlagt de en date på en lokal kafé. De hadde så mye moro nipper lattes at de bestemte seg for å gå langs stranden for å bli kjent med hverandre bedre. Tony var begeistret for at Rick delte hans interesser i musikalsk teater, fotball og morsom katt videos.They kommunisert godt med hverandre, og kjemien mellom dem var elektrisk.

Tony takket Rick for en fantastisk tid, og deretter Rick spurte ham om han ville komme hjem med ham, fortsetter datoen der, og kanskje tilbringe natten. Tony nølte, føler revet mellom sin logiske tankene og røring i buksene. Hva er en kåt homofil fyr som er seriøse om å finne varig kjærlighet å gjøre?

load...

Venter en liten stund å ha sex med fyren du er tiltrukket av er en god måte å sørge for at han er faktisk interessert i deg, ikke bare kroppen din.

Selv ikke et populært forslag, anbefaler jeg singler i utgangspunktet holde ut på å ta dato til en seksuell nivå. Å ha sex med en gang definerer forholdet før et fundament av tillit, følelsesmessig tilknytning og innsats har blitt etablert. Med andre ord, at kortsiktige boltre gjør det vanskelig å opprettholde et langsiktig forhold. Når konflikter oppstår (som de uunngåelig vil!), Paret vil ikke ha dybde og substans til å bære dem gjennom adversities.Such svake bindinger gjør itall altfor lett å del måter og gå videre til neste erobring.

I tillegg holde seg på sex kan hjelpe deg å sikre at fyren du ser er virkelig interessert i å få vite at du som menneske - i motsetning til bare ønsker å komme inn i buksa. Dette betyr at du luke ut flassende individer som er bare i det for sex og fokus på modne menn virkelig interesserte i å dyrke et forhold. Mens det sikkert er mange langsiktige relasjoner som startet som one-night stands, har en tendens til prognosen for å bli sterkere når intimitet kommer etter et sterkt vennskap og obligasjonsmarkedet er opprettet.

load...

2. Dersom du ringer etter en første date eller la ham lurer?

Tony plopped på hans seng den kvelden etter å komme hjem fra en virvelvind første date med søta Brett. Han hadde ikke klikket med noen sånn i evigheter, og han følte excitedby mulighetene i butikken. Men hvordan skal han fortsette? Skulle han kaller Brett neste dag, eller skal han holde ut i noen dager til en uke? Han ønsket ikke å virke desperat og skremme ham. Men han ønsket også ham å vite hvor mye han likte opplevelsen. Skulle han ringe med en gang eller bygge forventning ved å vente?

Folk er over dating spill og såkalte “regler”, så ring eller tekst ham hvis du hadde en flott tid.

Hvorfor spille spill? Mens mange bøker der ute tout regler aboutwaiting tre dager til en weekto be om en ny dato - dette bare fremmer inautentisk og manipulerende spill å spille. Hvis du liker fyren du møtte, kaller ham innen neste dag eller så. La ham vite hvor mye du likte å møte ham, og at du ville elske muligheten til å komme sammen igjen.

Jeg argumentere være direkte, selvsikker, og ta ansvar for din dating liv. Så gå for det. Hvis det er ment å være, vil det skje. Ved å holde av, kan du la daten din følelse av at du ikke var interessert, og han kunne møte noen andre i mellomtiden. Da har du mistet din sjanse. Utvikle mantra: Ingen flere tapte muligheter!

3. Hvis du ikke føler det på en date, må du fortelle ham eller Ghost Ham?

Tony var ikke følelsen den med Tyler, som møtte ham for en rask drink på den lokale puben, men han kunne fortelle denne fyren var i ham og ønsket å komme sammen igjen. Forutse det øyeblikket da de sa farvel, Tony squirmed i setet sitt og lurte på hva jeg skal si når fyren spurte ham ut igjen.

Det ville være så lett å si ja til invitasjonen og deretter aldri kontakte ham igjen. Han kunne lett overse hans tekster og samtaler, forsvinner ned i avgrunnen som det synes alle gjør i dating verden. ButTony føler seg skyldig fordi denne fyren er virkelig fint. Han ønsker ikke å såre hans følelser. Hva er en fyr å gjøre?

Tenk på hvordan du ønsker at noen skal behandle deg - om det ville såre følelsene dine til å bli spøkelses, så ikke gjør det til en laber dato.

Man opp! Det er grusomt å være uærlig med mennesker, og det er cruelto la dem henge, lurer på hva status for datoen er. Vi må begynne å behandle hverandre bedre i homomiljøet. Våre handlinger har konsekvenser på følelsene til folk med hvem vi samhandler, og dating gjør at folk føler seg sårbare og gale nok som det er.

Hvis du ikke er interessert i å se noen etter en første date, er det viktig toact med integritet og si det. La fyren vet at du likte å møte ham, men du føler ikke at det var en kamp og du vil ønske ham lykke til. Eller kanskje du bare følte et vennskap vibe. Hvis det er tilfelle, være direkte om det også. Det er så enkelt.

Dating krever at vi skal være følsomme for behovene og følelser av mennene vi møter; det er også tegn-bygningen for å være ærlig, grei, og medfølende. Spør deg selv hvordan du ønsker å bli treatedandact tilsvarende. Mange problemer i vårt samfunn kan minimeres hvis vi alle var snillere mot hverandre.

4. Bør du Avslør Ditt HIV Status Rett ut av porten?

Tony er en sunn HIV-positiv mann hvis tilstanden er umulig å oppdage. Han lurer ofte når rett tid er å dele sin status med mennene han går ut med. Du kan leve et fullverdig liv med riktig behandling og har det ikke vært noen dokumenterte tilfeller av HIV-smitte fra en usynlig person.
Men det gjenstår fortsatt mye frykt, stigmatisering og diskriminering i det homofile samfunnet rundt HIV / AIDS. Tony ønsker ikke å fremmedgjøre seg fra potensielle datoer på grunn av sin status, men han trenger også å oppfordre informert samtykke fra sin seksuelle partner. Hva burde han gjøre?

En enkel måte rundt dette er å legge inn HIV / STI status på alle dine dating profiler slik at folk er klar over før de kommer ut til deg. Dette kan hjelpe sile ut personer som kan være ubehagelig dating noen av en annen status.

Jeg anbefaler å avsløre din HIV-status og annen personlig helseinformasjon i løpet av de tre første datoene før noen blir for følelsesmessig investert.

Hvis du ikke møter fra en datingside, moralske, juridiske og etiske problemstillinger florerer for HIV-positive singler. Ved lov i de fleste land, har du å gi informert samtykke. Før du er seksuelt med noen, må du dele din status for å gi dem valget om hvorvidt de ønsker å fortsette. Jeg anbefaler alltid å få dette skriftlig samtykke som en ekstra sikkerhet. Du kan gjøre dette ved å lagre dine samtaler eller e-poster til en fil på datamaskinen for å dokumentere at du har avslørt statusen din og din seksualpartner har gitt sitt samtykke. For sikkerhets skyld.

I dating situasjoner, bør du dele denne personlige informasjonen i løpet av de tre første datoene før noen hjerte blir også investert. Du bør definitivt gjøre det før du har noen seksuell kontakt. Procrastinating dette ubehagelig samtale cancause dating partner for potensielt føler seg lurt og ergerlig når du endelig ta det opp. Dele hiv eller andre seksuelt overførbare infeksjoner status kan være veldig skummelt, men det er en essentialpart av å være en ansvarlig dater.

5. Gjør du date i din egen Cohort vs. Daddy / Son motstandere?

Kjekk middelaldrende Tony, også kjent som The Silver Fox blant sine venner, fikk satt opp på en blind date med en av kompisene hans. Han finner seg revet, men becausehis dato er 15 år yngre. Hans venn sier fyren er virkelig søt, down-to-earth, sofistikert, og har en varm gym kroppen. Tonyfeels slått på bare ved tanken på ham.

Men bekymrer han sin aldersforskjellen kan utgjøre en barriere for å bygge et langsiktig forhold. Vil de ha noe til felles? Er generasjonskløften for stort for dem å overvinne? Skulle han bare avbryte dato for å unngå å kaste bort sin tid og energi?

Her er mitt råd: Alder forskjeller i homofile forhold er ganske vanlig, og det trenger ikke å være et hinder for å bygge en varig partnerskap. Den homofile dating pool er liten som den er, og det kan være svært utfordrende å finne passende matesin ditt område.

Å være i samme aldersgruppe spiller ingen rolle så mye som å ha de samme verdiene, så vel som å dele fysiske, mentale og emosjonelle kjemi.

Selv om pappa / sønn forhold tendens til å bli stigmatisert i mange kretser, hva som er mest viktig er følelsesmessig tilknytning, modenhet, og visjonen om at de to mennene bringe til bordet. Så lenge motivene for å komme sammen på rett sted (f.eks, ikke gjør det av økonomiske grunner, kontrollspørsmål, etc.), kan disse forholdene være svært givende og sunn.

Samme alder relasjoner har innebygd fellestrekk på grunn av deler samme epoke der du vokste opp i - mens alders uensartet partnerskap har unike dynamikk mennesker må gripe med grunn til å være i ulike faser av livet. Men deler de samme verdiene er det som virkelig betyr noe for lang av alle forhold, og forskjellene kan noen ganger være gode utfyller.

Single menn bør skjermen sine dating prospektet grundig for å sikre at han måler opp og tilbyr en kompatibel balanceof fysiske, mentale, emosjonelle, sosiale, intellektuelle og åndelige attraksjon. Alder bør ikke være en dealbreaker.

Gay Dating er Smidde prøvelser, men du kan overvinne dem

Gjennom dating reise, vil du finne deg selv i mange situasjoner der du vil ha vanskelige avgjørelser å ta. Når du er ved et veiskille i livet, er det lett å gå seg vill i bekymringer og frykt, men prøv å nyte dating scene du er på og gjøre det beste avgjørelsen du kan. Å være singel isa tid til å ha det gøy, oppleve nye eventyr, og lære mer om deg selv som du ønsker den ultimate synkronitet med den spesielle personen.

Du kan nyte single og minimere stress i dating byliving i samsvar med dine personlige verdier og moral, viser sunn fornuft, tenker før du handler, og gjennomfører selv med integritet. Ved å følge disse prinsippene, vil du effektivisere en vei mot en mer jordet og oppfylle dating liv.