5 trinn for å henvende seg til et swingerpar

18 mars 2019

Så du og partneren din har bestemt at du ønsker å gi svingende en prøve? Du har hatt den samtalen og lese noen artikler, og du er nå klar til å gå videre til neste fase: å finne et par til “swing” med.

Skal være enkelt nok, men hva er den beste måten å nærme seg en annen likesinnede par?

Vel, John og jeg er ikke bare swingers, men vi eier også et par swingers klubber (coletteclubs.com). Vi har satt sammen en topp fem liste over viktige tips og strategier for å hjelpe de som er nye (og erfarne) til livsstil.

load...

1. Bare introdusere dere

Virker enkelt nok.

Du og partneren din har bestemt seg for å besøke en lokal swingers klubb. Du ser et annet par whoseems interessant og som dere begge finner tiltalende. Ta initiativ og gå introdusere dere til dem.

Husk dette er ikke forskjellig fra alle andre introduksjon. "Hei Hvordan har du det? Jeg er John, og dette er min kone Jackie.”

2. Innlede en samtale

Dette vil være den naturlige progresjon etter en introduksjon. “Så dette er ditt første besøk til klubben? Bor du i området?”Igjen, kan samtalen begynne akkurat som alle andre første møte samtale.

Dette er at all viktig mulighet til å se hvordan dere fire mesh.

load...

Dette er at all viktig mulighet til å se hvordan dere fire mesh. Er samtalen i gang? Har alle synes å være å nyte hverandre?

TIPS: Ikke starte med å snakke om sex.

3. Bringing up livsstil

Dette høres kanskje dumt, spesielt siden du allerede er i et miljø der likesinnede par samle, men det er fortsatt et viktig tema å røre på.

“Så hvor lenge har du vært i livsstilen? Er dette ditt første besøk til en swingers klubb?”Ikke alle som besøker en klubb vil være en veteran swinger. Du har kanskje nærmet seg et annet par nye til livsstil (kjent som en “nybegynner”).

Snakker om livsstil kan og skaper et annet nivå av interessant samtale. “Oh my gosh, vi er nye også. Jeg var så nervøs for å gå!”Eller‘Vi er levetid medlemmer av denne klubben og har vært i livsstil i mange år.’

4. Ta det med til dansegulvet

Hvilken bedre måte å få en “føler” for hverandre enn å flytte din nyvunne vennskap på dansegulvet!

Hvilken bedre måte å få en “føler” for hverandre enn å flytte din nyvunne vennskap på dansegulvet!

load...

Begge par vil få muligheten til å ikke bare skitne dans med sin egen partner, men du kan bytte partnere og virkelig komme tett og personlig med potensielle lekekamerater.

5. Wanna play?

Så alt ser ut til å gå bra. Alle har en flott tid. Samtalene flyter, samt drinker. Fire av dere har til og med våget seg ut på dansegulvet for en liten pumping og sliping!

Energien blir mer og mer seksuelt ladet, nok slik at venturing inn i play høres og føles fristende.

Hvordan youbring opp med å flytte til lekerom? Spille er et begrep swingers bruker for å beskrive være med et annet par , enten det innebærer å se på, tung klining eller samleie. Noen ganger er det så enkelt som “Hei folkens, vi kommer til lekerom... Ønsker å komme?”

Husk dette handler om å styrke forholdet til partneren din. Enten du ender opp med å spille med en annen fantastisk par, eller du og din partner ender opp med å utforske hverandre, vil det alltid være en vellykket opplevelse. Lykkelig svingende!

Bilde kilder: nytimes.com, imdb.com