5 tips for homofile seniordating (via en datingtrener)

5 mars 2019

I en homofil fellesskap som glamorizes og idealiserer ungdom, kan dating landskapet være vanskelig for enkelt homofile seniorer på jakt etter kjærlighet. Til tross for fordommer og ageism denne gruppen ofte møter, kan de eldre år være en av de mest meningsfulle og oppfylle perioder av livssyklusen, og finne kjærligheten, mens kanskje mer utfordrende, kan absolutt bli en realitet.

Det følgende er en rekke tips for å finne en kjærlig følgesvenn, et forhold som kan berike ens liv og ta del i alt som er nok til å komme under solnedgangen år.

1. Nurture positiv selvfølelse og identitet som en eldre mann

Som jeg ofte forkynner, “For å finne Mr. Right, må du være Mr. Right.” Dette betyr at det er viktig å ha liv i orden, så det er minimale forstyrrelser eller emosjonell bagasje som potensielt kan forstyrre jakten på en kompatibel samboer. Det betyr også å elske deg selv og ha et sterkt selvbilde og forståelse for hvem du er og hva du har å tilby.

load...

Som loven om tiltrekning stater, “som tiltrekker seg ut.” Vår sosialiseringsprosessen har lært oss å minimere og frykter de eldre år. Å liksom tro at å være eldre betyr å ha mistet betydning eller å være mindre enn. Et unikt aspekt av selvtillit forbedring for eldre voksne er å ta lager av alle de negative skript og tro du har internalisert om å være en senior og motvirke dem med mer validere, bekrefter verdier og visjoner.

Hvis du ønsker å tiltrekke seg noen som er trygg, snill og morsom, så du må være trygg, snill og morsom.

Med mindre arbeidet gjennom disse negative “bånd” kan projiseres gjennom dine handlinger, ord, kroppsspråk og nonverbal kommunikasjon. Og kan fungere som en barriere for å relasjoner. Hvis du finner ut at du holder deg selv tilbake på noen måte på grunn av alder eller at du er opptatt av ungdom eller angrer, kan snakke med en terapeut hjelpe slette disse negative barrierer til personlig vekst, slik at du kan åpne opp flere muligheter selv i dating verden. Du er en god fangst, men du må tro det før en annen mann kan.

load...

2. Master utviklings oppgaver Eldre Adulthood

Utviklings teoretiker Erik Erikson tar for gitt at det sentrale utviklingskrise senior voksne er ego integritet vs fortvilelse. I tråd med vår første tipset om å få sitt liv for å invitere kjærlighet i denne kriseløsning innebærer å ta lager av ens prestasjoner og utvikle en sammenhengende fortelling om å ha levd et vellykket liv at man er stolt av.

Hvis noe er fortsatt uferdig eller om det er noen langvarig regrets, skuffelser, eller incompletions, nå er det tid for å binde opp de løse endene til å forbedre din livskvalitet, øke din følelse av helhet, og dyrke ny mening og hensikt. Ikke bare vil dette bidra til å skape mer indre fred og lykke, men det vil også skape en energi om deg som kan trekke folk mot deg. Som loven om tiltrekning stater, “som tiltrekker seg ut.”

3. Lag en visjon for Purpose-Driven Livet

En av de beste måtene å møte andre kompatible, likesinnede enslige homofile menn er å fordype deg i aktiviteter og sysler som legemliggjøre dine interesser, talenter og lidenskaper. Det som betyr noe for deg? Hva er dine verdier? Hva står du for? Hva gjør du krysser?

Regne ut ditt formål i livet, og deretter sett om å oppnå det.

load...

Ta opptelling av disse spørsmålene, og deretter sett om å skape en livsoppgave rundt dette. Ikke bare vil dette gi livet mening og glede, men du vil sannsynligvis også være å plassere deg selv i nærheten av andre enslige eldre som deler de samme livssyn som betyr mest i et intimt forhold.

4. Gå Der andre sexy singel Gay Pensjonister Gå

Online dating er veldig populært, men en sofistikert eldre homofile gentleman vil sannsynligvis finne disse nettstedene og programmer for å være et fristed for hookups blant yngre generasjoner. Det er mulig å møte noen på disse nettstedene. Men senior menn er et stort mindretall. Kanskje en av de mer relevante dating sites for den eldre singel ville være OurTime.com, en dating plattform for single 50+. Du kan også besøke Meetup.com å delta i grupper catering til din aldersgruppe eller hobbyer / interesser. Hvis ingen finnes i ditt område, kan du være en pioner og lage din egen spesialitet gruppe.

Vurdere fatt på en homofil cruise eller ta opp residens på en av de homofile avgang fellesskap som dukker opp over hele landet for å betjene behovene til den store baby boomer befolkningen. Til slutt, men ikke spesielt dating-orientert, sjekk ut SmartGayLife.com, som tilbyr ulike ressurser for homofile seniorer som ønsker helhetlig kvalitet-of-life support. Nettstedet lister fem ressurser og organisasjoner som faller i LHBT samfunnet og kan hjelpe deg å møte andre for dating og / eller vennskap.

5. Bli kjent med et nytt aspekt av din seksualitet

Ettersom vi blir eldre, kan testen av tid ta en toll på kroppen vår, og vår seksuelle funksjon er kanskje ikke helt hva det en gang var. Dette er en normal del av aldring. Det kan være vanskeligere enn da du var en ung bukk for å oppnå og opprettholde ereksjon eller nå klimaks. Men, kan du likevel omfavne din seksualitet på en måte som ikke er prestasjonsbasert eller genital-fokusert - eksempler på seksuelle skript menn er sosialisert til å følge.

Bare fordi kroppen din ser ikke ut som det pleide å det betyr ikke at du ikke kan ha intimitet.

Kroppen vår har erogene soner over at er moden for plukker. Ved å lære om de forskjellige lystsentre i kroppen din og ved å lære om fysisk berøring, massasje, og tantrisk seksualitet, vil du få en helt ny utvidelse til sexlivet ditt liv som du kan dele med partneren din.

Alder med suksess og Empowerment!

Som lang tid overlevende av en homofobisk samfunn, har du lært karakterbyggende og hvordan å være robust gjennom motgang. Dette plasserer du ganske godt å møte utfordringene med aldring med suksess og empowerment. Ved å ta noen konkrete tiltak trinn fra de ovennevnte tipsene, vil du være å få fart i din søken etter en kompatibel partner for dating og parring for hva som kan være den mest givende tid av livet ditt. Nyt!