5 tegn på at du er en utilgjengelig dater

11 april 2019

Ta en pause for å sette pris på alle de fantastiske, troverdig, ærlig, intelligent, morsom og, viktigst, tilgjengelig menn der ute. Sug i det faktum at disse mennene finnes og en kan bli din.

Du kan ha en rekke reaksjoner på denne øvelsen, for eksempel:

“No way!” “Hvordan kan jeg være takknemlig om jeg ikke har møtt noen?” “Hva er det å sette pris på når jeg er fortsatt singel?”

Eller:

“Ja, det er sant.” “Jeg er villig til å sette pris på og erkjenner at disse mennene ikke eksisterer uavhengig av min relasjoner status.”

load...

Din kommentar til denne øvelsen er viktigere enn du tror

Ditt syn på menn i stor grad påvirker hvordan man forholder seg til dem, hvor villig du er til å invitere dem inn i ditt liv og hvordan tilgjengelige vil være for en stor potensiell partner. Hvis svaret var “ingen måte”, denne artikkelen ble skrevet for deg!

Jeg hører ofte mine enkle kvinnelige klienter fiksere på tanker som “ Det finnes ingen gode gutta igjen ,” men theyforget å se innenfor. En vanlig reaksjon på dating vanskelighetene er å peke fingre og tildele skylden til andre heller enn å ta på seg noe smertefullt og ubehagelig reise av selvbevissthet og eierskap til din rolle. Jeg forstår at det føles lettere å skylde på menn og merke dem som utilgjengelig. Men bare forsterker dette problemet.

load...

Å tro at det er ledige menn er avgjørende for din dating liv. Faktisk tenker det motsatte er ikke bare en feil tankeprosess, men det er også et stort hinder for din egen tilgjengelighet og beredskap for kjærlighet.

Relasjoner er speil: den energien du legger ut er hva du vil tiltrekke tilbake. I dating, tiltrekke deg hvem du er, og ikke nødvendigvis den type mann du ønsker. Derfor, i den tro at det ikke er noen ledige menn faktisk gjør deg utilgjengelig selv.

Faktisk kan du date dag inn og dag ut, si ja til hver mann som ber deg, la dine venner sette deg opp, leie en dating coach og hele shebang, men hvis du ikke er tilgjengelig for kjærlighet, vil det ikke eksisterer i livet ditt.

Troen på at alle de gode gutta er tatt, alle menn er redd for forpliktelse eller noe slikt er ett eksempel på din egen utilgjengelighet. Disse tro også hindre din evne til å se etter røde flagg og finne en mann sanne beredskap for kjærlighet hvis du allerede er kynisk og partisk. Hvordan kan en potensiell partner stå en sjanse hvis du havna hat mot menn eller ikke stoler på sine intensjoner?

load...

Her er fem andre vanlige signaler som tyder på at du er en utilgjengelig dater:

5. Du er ikke i menn interessert som behandler deg rett

Du motstå mennene som er tilgjengelige, interessert i deg og forfølge deg. Dette er de mennene som faktisk plukke opp telefonen (dette er et viktig tegn på tilgjengelighet og også gentleman ting å gjøre), handle i samsvar med sine verdier, holde sitt ord, få tid for deg og fortsette å be deg ut.

Du viker unna denne type fyr og har en tendens til å gå for de som bare teksten du eller gå MIA. Du har også en tendens til raskt å ta dem tilbake etter at de forsvinner. I sin tur, gir du opp på forholdet eller fyren når jakten er over, blokkerer en tilgjengelig mann fra å bli kjæresten din.

4. Du er en seriell dater

Du har flere menn i livet ditt, og ingen er i stand til å tilfredsstille deg. Du er stadig venter på at noen bedre å komme sammen mens du holder en rekke menn i livet ditt, eller holde involvert med giftige ekser.

Du er stadig venter på at noen bedre å komme sammen mens du holder en rekke menn i livet ditt, eller holde involvert med giftige ekser.

Du elsker ideen om “dating som et spill” og vise datoer som gratis middager og drinker (ouch!) I motsetning til muligheter til å bygge tilkobling og romantikk.

3. Dine ord ikke matche dine handlinger

Du sier du er på jakt etter kjærlighet, men du engasjere seg i atferd som tyder otherwise.Some kan inkludere konstant one-night stands, venner med fordeler ordninger og si nei til alle som spør deg ut.

Du er villige til å ta de nødvendige skritt for å tillate dating å resultere i et eksklusivt forhold ved å unngå dialoger om fremtiden for forholdet med en fyr du er dating, nekter å invitere ham inn i livet ditt og skjule ham fra venner og familie.

2. Du er for opptatt med alt annet

Du er helt oppslukt i ett eller flere aspekter av livet ditt, lite tid, energi og tålmodighet for et forhold og innsats dating og forhold innebærer.

Du er helt oppslukt i ett eller flere aspekter av livet ditt, lite tid, energi og tålmodighet for et forhold og innsats dating og forhold innebærer.

Du kan være en arbeidsnarkoman og la lite rom for nedetid og dating. Du kan være altfor involvert i en hobby, har et tettpakket sosialt liv eller bli limt til venner, familie eller telefon.

1. Du Nekter å mentalt la vakt

Din frykt, usikkerhet og mangel på tillit dikterer ditt kjærlighetsliv. Du føler deg uverdig av en flott fyr, forårsaker du å beskytte deg selv med vegger , avvise ham før han avviser deg og sabotere noen sjanse for et sunt forhold.

Frykt er i forkant av tankene dine, forstyrrer din evne til å være sårbar og koble sammen med en mann. Selv om du føler deg klar for kjærlighet, er det en mangel på emosjonell tilgjengelighet fordi ditt hjerte er ikke helt åpen.

Stay tuned for del to om hvordan å bli en mer tilgjengelig dater og fem tips for å øke tilgjengeligheten din.

Bilde kilder: EOnline.com, PreviewTheStyleBible.Tumblr.com, J-14.com, TheOdysseyOnline.com, CarolineDowdHiggins.com, PicsList.com.