5 tegn på at hun jukser med deg

5 mars 2019

De fleste av oss har hatt uhell av å være i et forhold hvor betydelige andre eller deg selv lurt.

Slik jeg ser det, hvis du er i et forhold med noen, men ønsker å ha sex med noen andre, må du få ut av forholdet. Det er en no-brainer. Likevel, jeg har kjent mange venninner, og like mange fyr venner, som har fusket. Jeg må være rettferdig og erkjenner at kvinner er like skyldig i fusk, og mange av dere har blitt knust av noen du elsket som var utro.

load...

Så jeg kommer til å gjøre min del på vegne av trofaste kvinner overalt og dele noen hemmeligheter med deg. På denne måten vil du vite hvis du tilfeldigvis være med lave ned, skitne, juks kvinne slik at du kan gå videre til finne gode jenter. Jeg forteller deg dette fordi kvinner er utrolig sleipe, og hvis du prøver å finne ut av dette alene, trenger du ikke stå en sjanse. Når du jukser, vi vet. Vi har kvinners intuisjon, og vi vet at du har jukset før du engang tenker på juks. Du, derimot, går tapt uten disse tips og triks.

1. Du tror hun er juks.

Vanligvis, hvis du tror hun er utro, er hun sannsynligvis. Folkens, det er mye som kommer forbi deg. Noen ganger du bare halvparten lytter når vi snakker, og du kan ikke alltid holde styr på våre venners navn. Hva dette betyr er at når du begynner å tenke noe er litt av, det er allerede borte. Hun har fått slurvete på å dekke hennes spor fordi hun tror hun kommer til å komme unna med det for alltid. Lytt til magefølelsen.

load...

“Hvis du har grunn til å tro at hun er å være uærlig

om hennes oppholdssted, konfrontere henne.”

2.She har en venn som heter så og så hvem du aldri har møtt.

Her er et scenario: Hun møter en ny venn på jobb / skole / gym heter Christina. Plutselig, hun er alltid ute med Christina kommer til lunsj, hengende ut, osv Christina er virkelig Chris, forresten, dette hot fyr fra Zumba klasse. Han programmert inn telefonen hennes som “Christina” så henne telefonens anropslogg vil gjenspeile tilsvarende.

Hvis du får mistenkelig om noen nye, sørg for å svare på telefonen neste gang de ringer, eller insisterer på at tre av dere kommer sammen for margaritas umiddelbart. Hvis din gal forteller deg noen dager senere at hun aldri vil se Christina igjen, er noe opp.

3. Din rutine har blitt avbrutt.

Hun har plutselig “andre ting å gjøre.” Hun er ikke interessert i å henge ut i helgene. Du vil begynne å høre ting som “jeg må jobbe overtid igjen” eller “ jeg trenger litt plass.” Hvis hun plutselig bremset henne roll, det er en grunn, og det er grunn til pause. Hvis hun ikke er juks, hun tenker om det eller tenke på ditching deg helt. Få klok og rask.

load...

4. Den matte ikke legge opp.

Hvis hun forteller deg at hun var et sted, og hun var ikke hun lyver til deg å dekke noe opp, ren og enkel. Hvis hun sier hun var ute med en venn, og du tilfeldigvis støter på som venn uten henne, hun er skyldig i noe. Kvinner lyver ikke om slike detaljer med mindre de gjør noe de er skamme seg over.

5. Hun folder i avhør.

Hvis du begynner å spørre henne for mer informasjon, og hun kan ikke holde opp, er noe galt. Kvinner er gode på å være hemmelighetsfull og stille, men vi suge på liggende. Hvis du har grunn til å tro at hun er å være uærlig om hennes oppholdssted, konfrontere henne. Spør hilsen med de valp hund øyne hun forelsket seg i, “Baby, er du utro mot meg?” Vanligvis vil kvinner å bryte ned akkurat der og være ærlig. Det går mot vår natur å lyve og jukse, og de fleste kvinner føler seg fryktelig dårlig samvittighet når de gjør heller. Bruk dette til din fordel og få scoop.