5 tegn på at han har forpliktelsesproblemer

25 juni 2019

Dating noen som ikke er forpliktet til deg kan være svært utfordrende. Du kan føle kjemi, eller til og med kjærlighet, men det tar mer enn at hvis et forhold skal stå testen av tid.

En mann som ikke er forpliktet til forholdet vil ofte gi ulike tegn på at han ikke er i det seriøst eller for lang haul.He kan se forholdet som noe å delta i som han vil, men dette er ikke å være rettferdig for deg eller til forholdet.

load...

Relasjoner krever innsats og åpenhet, og hvis han ikke er klar til å gi det, er det ikke mye du kan (eller bør) gjøre for å tvinge ham.

Her er noen tegn til å hjelpe deg å vite om du er i riktig forhold eller fast i en som ikke utvikler seg slik du ønsker:

1. Han vil ikke legge planer

En ikke-engasjerte mann vil aldri lage solide planer med deg, eller han vil bryte dem i siste øyeblikk. Hvis han ikke er begått, han mest sannsynlig ikke vil føle seg dårlig om å bryte planer.

Du kan finne at han alltid går planleggingen opp til deg, gjør sin eneste oppgave som å dukke opp. Hvis han ikke sette i innsatsen for å se deg, snakke med deg eller gjøre planene en gang i blant, er han ikke forholdet-klar.

load...

2. Han vil ikke diskutere fremtiden

Hvis målet ditt er ekteskap eller i det minste et eksklusivt forhold med noen, bør du være i stand til å ha den samtalen og komme til en konklusjon som etterlater dere begge en god følelse om det.

Ofte menn som ikke er begått vil ikke engang underholde denne samtalen. De vil ikke ønsker å definere forholdet fordi merking det eller gi det en tittel som “offisielle” er noe som krever en forpliktelse.

Menn som ikke er begått vil ikke engang underholde denne samtalen.

3. Han vil ikke sette i arbeid

En mann som ser på forholdet som ekstrautstyr vil ikke legge mye arbeid i det.

Du kan innse det er ikke noen haster å returnere tekster eller telefonsamtaler , eller han kan ikke huske å gjøre noe du ba ham om å gjøre. Han kan ikke gjøre fine ting for deg, lage planer for deg eller være rundt når du trenger ham.

Å være lydhør og gjennomtenkt er det som gjør et forhold meningsfylt og spennende, og hvis han ikke vil legge frem noen innsats, han mest sannsynlig ikke føler noen forpliktelse orcommitment til forholdet.

load...

I hans sinn, han tenker om det ikke kommer til å bli alvorlig uansett, hvorfor skulle han trekke ut alle de stopper?

4. Han vil ikke introdusere deg

I et forpliktende samarbeid, vil en mann du ønsker å møte sin familie og venner, og over tid vil naturlig falle på plass. Men hvis han ikke er villig til å introdusere deg, eller vil ikke engang diskutere muligheten, er det ikke et godt tegn.

Han skulle ønske å dele livet sitt med deg. Møte de som er viktige for ham er et viktig skritt i å etablere en enda dypere forbindelse.

Hvis han ikke er villig til å introdusere deg, er det ikke et godt tegn.

5. Han har sine vegger opp

En mann som holder deg på armlengdes avstand følelsesmessig og nekter å diskutere viktige emner med deg viser en mangel på engasjement.

Noen som har forpliktet seg til deg vil være der med deg gjennom tøffe tider og utfordringer og være i stand til å komme til deg med et åpent hjerte. Hvis han går bort fra utfordringer, eller later som problemene ikke eksisterer, har han bygget vegger for å enten beskytte seg selv eller holde deg ut.

Åpen hjertet er en viktig kvalitet som er nødvendig for å gjøre et forhold sist.

Så hvis du er i et forhold, og du begynner å se disse tegnene, kan det være på tide å innse at engasjementet du leter etter ikke kan være der, uavhengig av kjemi og kjærlighet du føler.

Husk handlinger taler høyere enn ord. Hvis du ønsker engasjement, er det bare rettferdig at du finner noen som kan gi det for deg.

Bilde kilder: collegian.com, huffpost.com, cosmopolitan.com