5 raske måter å få kvinner til å svare på meldingene dine

14 mars 2019

Som en ledende dating coach, jeg vet online dating er for de som virkelig er villige til å kjempe for å finne kjærligheten. Dette betyr at hvis du ønsker å være vellykket, må du sette innsats og omtanke inn i de meldinger som du sender til andre mennesker.

Withthe riktig kommunikasjon, kan du lande deg mer enn bare et slags svar fra den personen av interesse -Du kan bare finne kjærlighet som vil vare livet ut.

Dessverre ser jeg så mange mennesker å få det helt feil og blåser sine sjanser før de selv komme i gang.

Så for å stoppe deg å gjøre de vanligste elektroniske kommunikasjons feil, her er mitt dating ekspertråd om hvordan du kan forbedre din kommunikasjon for å finne den kjærlighet som du leter etter. Jeg har vært coaching singler å finne kjærligheten i mer enn 10år nå, så jeg kan garantere at dette fungerer!

load...

1. Bruk en god emnelinje

Emnefeltet, mens bare en svært kort tittel på meldingen, har evnen til å formidle en god del. Faktisk kan det bare være forskjellen mellom å få meldingen lest eller kastet i søppelkassen.

Som en generell regel bør du aldri skrive seksuell eller tankevekkende informasjon i emnefeltet. Det høres kanskje opplagt, men jeg ser det hele tiden.

Mange menn skrive bisarre fag linjer tenker det kommer til å provosere en reaksjon. Faktum er kvinner er ekstremt motet fra svare når de står overfor et emne som har rå, seksuelle overtoner. Ja, selv de med smiley blunker på slutten for å indikere at du er erting.

load...

Hvis du er ute etter kjærlighet, så må du være i tankegangen til noen som ønsker å falle i kjærlighet. Når du skriver et emne, er det mye bedre å være høflig og inkludere deres navn i den. Kvinner er mer sannsynlig å svare hvis de ser det.

2. Vis at du har lest den personens profil

Egentlig tar deg tid til å lese en persons profil kan du scorer stort poeng når det gjelder å få et svar på en melding som du sender ut.

Lese en persons profil og skrive noe om profilen i meldingen formidler at du er genuint interessert i personen og hvem de er.

I tillegg leser gjennom profilen kan også hjelpe deg med å måle om noen er riktig for deg, i stedet for bare å anta basert på et profilbilde.

3. Skriv en personlig melding

Så mange mennesker tror det er OK å bare kopiere og lime inn samme kjedelige meldingen om og om igjen. De gjør det for å spare tid og ta kontakt med så mange mennesker som mulig.

load...

Realiteten er at det er smertelig åpenbart å få øye på og kan være svært irriterende. Hvis du har tatt deg tid til å lese sin egen profil, så vil du være i stand til å skrive en kort melding som forteller dem hva du har til felles, og hvorfor du vil være en god match.

Stol på meg, vil du få en mye bedre suksessrate når du setter innsatsen i.

4. Kontroller stavemåten

Du er ikke et barn, så ikke skriv som en.

Det er utrolig hvor mange mennesker sender ut dårlig skrevet meldinger med feil, tekst tale og halvferdige ord.

Hvis du ikke kan ta deg tid til å selv skrive riktig ord eller Punktum setninger, så hvorfor skulle noen gang ønsker å snakke med deg?

Det er bare ikke riktig, så ikke gjør det. Det er så enkelt.

Førsteinntrykket teller, så gjør det en god en.

5. Svare på en riktig måte

Du har kanskje hørt at den aktuelle tidsperioden før du svarer på en melding om en dag. Hvis en person du liker meldinger deg tilbake og du vente en dag, er sjansen de vil anta at du er egentlig ikke interessert.

Selv om du ikke trenger å melding tilbake med en gang, du generelt bør utvide den samme grad av høflighet som du ønsker vist til deg. Det er bare høflig å svare før heller enn senere, og ganske ofte hvis du gjør dem vente, vil de gi opp og gå videre til noen mer responsive.

I tillegg svarer raskt kan signalisere at du virkelig er interessert, og en person som er verdt å bli kjent bedre.

Online dating trenger ikke å være en kamp. Tipsene ovenfor er nøkkelen i å hjelpe deg å finne den kjærlighet som du leter etter ved å fremme positiv og vennlig kommunikasjon. Hvis du tar mitt råd, kan du enkelt øke sjansene for å finne kjærligheten i online dating verden.

Bilde kilder: marketo.com, gifbin, memeshare.net