5 måter goodtherapy.org vil finne den rette behandleren for ditt kjærlighetsliv

12 april 2019

TL; DR: Som den ledende online terapeut katalog, GoodTherapy.orgprovides sliter par med ekspertene de trenger for å snu deres forhold rundt.

Med 40 til 50 prosent av ekteskapene ender i divorcein USA, er det ingen tvil om de fleste par vil gå gjennom tøffe flekker i forholdet deres. Store forandringer i livet som har barn, flytter til en ny by, å miste et familiemedlem eller opplever seksuelle problemer kan alle legge vekt på et forhold.

load...

Men hvem skal couplesturn til i disse tider? GoodTherapy.org.

GoodTherapy.org hjelper folk å finne etiske terapeuter.

Med en katalog full av tusenvis av mental helse professionalsfrommore enn 30 land, er GoodTherapy den bestresource for par på jakt etter aqualified terapeut.

“Grunnen til at vi trenger terapeuter noen ganger for å forbedre våre relasjoner er fordi vi ikke alltid vet hvordan du løser ting på vår egen, og folk dra nytte av en nøytral, objektiv tredjepart, en terapeut som har trent og har kompetanse tounderstand relasjonelle systemer og relasjonelle dynamikk,”sa Noah Rubinstein, grunnlegger og administrerende direktør i GoodTherapy.

load...

Jeg snakket med Rubinstein i detalj for å diskutere den vanligste struggles par erfaring, strategier terapeuter bruker å hjelpe par overvinne disse kampene og hvordan par kan finne riktig terapeut for dem.

4 struggles terapeuter hjelpe par overvinne

1. Jakten på innløsning

Ifølge Rubinstein, fra barndommen på, vi alle søker forløsning i noen form eller mote å løse uferdige forretninger i våre liv, enten det er endelig receivingattention fra en fjern far, earningapproval fra en kritisk lærer, får en tilbaketrukket partner for å åpne opp og så videre.

“Vi har alle disse byrdene fra vår barndom, og det er mange forskjellige typer av byrder,” sa han. “På grunn av disse byrder som vi bærer, de fleste av oss søker partnerskap med folk som vil hjelpe oss å løse det, for å fullføre det, å angre uansett hva som må gjøres. Problemet med alt dette er at det er urealistisk å få disse dypere behov møtt av våre partnere.”

2. Enden av honeymoonphase

Bryllupsreisen fasen (de firstseveralmonths i et forhold når alt virker perfekt), er ofte den tiden da folk får sine behov møtt av sine partnere, men når virkeligheten setter inn, er at når problemer kan starte.

load...

“Bryllupsreisen avsluttes når de dypeste emosjonelle behov... Ikke lenger er oppfylt,” Rubinstein sa.

Ved å ventet på å få alle våre behov møtt av våre partnere, og deretter realisere de ikke kan oppfylt alle behov, ender vi opp med følelsen misfornøyd i våre relasjoner og søke etter innløsning steder, inkludert arbeid, hobbyer eller saker.

“Færre folk faktisk ser på deres behov i terapi og lære å løse seg selv, som i mitt syn er virkelig en gave fra terapi,” sa han.

3. Troen av kulturelle misforståelser

Filmer, TV, internett - alle disse mediene skaper mythsabout hva dating, kjærlighet, romantikk, relasjoner og ekteskap er ment å være, inkludert:

4. Å jage ofparts av oss selv

Når noen er ute etter ikke blir oppfylt, er innløsning søkes andre steder og stereotype forholdet forventninger spiller inn, par mayresort til atferd som bortførte sin partner, som å lage unødvendig konflikt, fremmedgjøre ham eller herfrom familie og venner eller tiptoeing rundt problemene.

Rubinstein kaller denne tredje atferd “falsk fredsbevar”, som han beskriver som par vandre på eggeskall i orderto holde hverandre lykkelige. I sin tur fører dette til unhappiness for alle.

“Når folk begynner Å jage deler av seg selv å bo i et forhold, de vokser fra hverandre, de blir ergerlig, de mangler oppfyllelse, de føler seg ulykkelig, føler de deprimerte. Som kan føre til saker og som kan føre til å bryte opp,”sa han.

Det er der Rubinstein anbefaler taktikk “ekte fredsbevar”, eller å være helt ærlig om ens behov, ønsker, ønsker og følelser.

2 strategier gode terapeuter bruker

1. De setter grunnregler

Mens en parets individuelle problemer kan variere fra det av et annet par, Rubinstein sa hver parets problemer dreier seg om tilsvarende behov og de fire dynamikk ovenfor skje i de fleste forhold, som er det som fører folk til å oppsøke en terapeut som kan hjelpe dem å løse disse problemene.

“Hva en god par terapeut gjør er å hjelpe par finne ut av det,” sa han. “Terapeuten viktigste jobb i par terapi, i min erfaring, er å hjelpe paret holde ro og medfølende mot hverandre og å snakke om sine problemer.”

Rubinstein gjør dette ved først å sette noen grunnregler, for eksempel

Hvis du føler deg sint, ikke la den følelsen kontroll hele ditt vesen, og alt du sier. Prøv heller å konsentrere seg om den delen av deg som er sint og vocalize det aspektet.

Snarere enn å skylde på partneren din ved å si setninger som begynner med “deg”, bruker jeg uttalelser til explainhow du føler deg og hvordan du er berørt.

Hvis par har en hard tid å følge disse grunnreglene, det er der en god terapeut skritt i å gi et trygt miljø der hver partner føles behagelig å gå til det sårbare sted.

“Grunnen til at vi trenger terapeuter noen ganger for å forbedre våre relasjoner er fordi vi ikke alltid vet hvordan du løser ting på vår egen,” GoodTherapy.org CEO Noah Rubinstein.

2. Theyset intensjonen

Akkurat som det er terapeutens jobb å gi et trygt miljø for par å uttrykke sine følelser, Rubinstein sa det er også terapeutens jobb å sette den hensikt av øktene.

“Du ønsker å stille intensjon og si noe sånt som:“Jeg forstår at dere begge er virkelig sliter, men en ting som vi trenger å huske er at det var en tid at dere to var dypt forelsket, og vår intensjon her er å få deg tilbake til dette stedet igjen der du har medfølelse og empati og kjærlighet for hverandre. Så kan vi enige om å sette vår intensjon rundt det?”

Den beste måten å gjøre dette, Rubinstein antyder, er forthe par til å lytte og være nysgjerrig på hvordan deres partner er følelsen og hvordan de føler.

“Hvis vi lytter med nysgjerrighet, uten å bli påvirket av dømmekraft og andre ting som kan komme i veien, vi bare naturlig føle medlidenhet når vi hører noen som lider,” sa han. “Det er slik at terapeuten er virkelig forme og hjelper det å være trygg og å være en veldig støttende og medfølende sted å snakke.”

Selv om det kan fungere for de fleste par, Rubinstein anbefaler også individuell terapi for de som trenger å løse eventuelle dypere spørsmål.

“I individuell terapi, lærer vi å ta vare på disse behovene oss selv,” sa han. “Ofte i par terapi, kan folk begynne å se hvordan de søkte frelse i sin partner, og jeg tror en god terapeut vil hjelpe folk til å lære å gi seg selv hva de trenger.”

5 måter å finne den rette terapeut for deg

1. Bruk adirectory

Uten tvil, har GoodTherapy best katalog av terapeuter der ute. Ikke bare kan brukerne søke etter en terapeut som har spesialisert seg på deres spesielle behov, men GoodTherapy har også noen av de høyeste standarder rundt.

“I tillegg til å kreve alle våre terapeuter å ha et høyere nivå grad... De har å være lisensiert eller under tilsyn av noen som har lisensiert eller noen ganger, spesielt i internasjonale steder, må de være i en jurisdiksjon der det isn' t et krav for å bli godkjent.”

Hver GoodTherapy.org terapeut er nødvendig for å ha et høyere nivå grad.

I tillegg noen terapeut som ønsker å bli med i katalogen har for å kontrollere det arbeidet de dofollowsRubinstein er “elementene av sunn terapi,” whichinclude:

“Dette er verdier som jeg står for, og at GoodTherapy.org står for, og vi er veldig selektiv om folk som delta i vår katalog,” sa han.

2. Gjør en bakgrunnssjekk

Før du velger en terapeut, sjekke legitimasjon, gjennom deres hjemmeside for legitimitet og alltid be om en gratis konsultasjon for å få en følelse for det arbeidet de gjør.

Rubinstein alsosaid se etter:

3. Still spørsmål

“Du trenger en terapeut som gir håp og er trygg.”

Så hva bør du spørre deg selv når vi leter etter den rette terapeut for dine behov? Start her:

4. Gjør leksene dine

For å få mest mulig ut av terapitimer, sa Rubinstein beprepared etter:

5. Ikke tro mytene

For dere skeptikere der ute, er det disse mytene du bør slutte å tro akkurat nå:

  1. Terapi er hva Dr. Phildoes: forhøre, skyld og skam
  2. Terapi er uendelige, og vil koste en formue
  3. Terapi er ikke bedre enn råd du getfrom dine venner
  4. Terapi vil gjøre deg verre
  5. Terapi er bare for psykiske lidelser

“Til syvende og sist det de ønsker er en følelsesmessig tilknytning. Hvis du ikke har følelsesmessige forbindelser, kommer det til å være vanskelig å føle seg trygge og åpne opp,”sier Rubinstein. “Viktigst jeg tror du trenger en terapeut som gir håp og er trygg.”

Så hvis du er ute etter en experiencedand troverdig terapeut, besøk GoodTherapy.org dag. Ditt kjærlighetsliv vil takke deg!

Bilde kilder: hellogiggles.com, twimg.com, goodtherapy.org, usatoday.net