5 måter å fortelle at hun er lesbisk

2 juli 2019

“Hvordan vet jeg om kvinnen jeg er interessert i er lesbisk?” Dette er et spørsmål jeg ofte hører fra lesbiske som er nye eller uerfarne i dating spillet.

Hvordan du nærmer deg en “ukjent” kvinne bør ikke være mye annerledes enn hvordan du nærmer deg en kjent lesbisk - eller noen for den saks skyld.

Introduser deg selv, si hei og spørre henne navn. Fortell henne at du fant noe om henne interessant og kanskje spørre: “Er du fra rundt her?”

load...

Kanskje du ser en hottie i baren eller på tvers av rommet på en yoga klasse eller CrossFit. Eller kanskje du ser henne på ditt lokale kjøpesenter eller Starbucks.

Uansett hvor det er du ser at varm kvinne, er du opptatt med å finne ut om hun er lesbisk, så du kan spørre henne ut.

Her er noen tips for deg å jobbe med for å få svar:

1. Plasseringen kan gi deg hint

Hvis du er på den lokale hangout som er vanligvis full av heterofile, sjansene er gode for at hun ikke er familie.

Hvis du må nærme seg henne fordi du bare ikke kan stå ikke å snakke med henne, går på det med tanken på å bare si hei og bli kjent med henne. Vær vennlig, ikke aggressiv.

Hvis stedet har alltid en god blanding av lesbiske, homofile og andre ulike mennesker, så er det en sjanse for at hun kan være lesbisk eller bifil.

load...

Nærme seg henne med samme hensikt - å være vennlig og introdusere deg selv slik at du kan stille noen spørsmål som kan gi deg et hint.

2. Sjekk ut neglene

Dette er en av de mest åpenbare måter å få en anelse om en kvinne hvis utseende er ikke den typiske sporty diket eller hippie lesbisk.

Hvis neglene er veldig kort og trim, så er det en sjanse for at hun er som deg. Ingen lesbisk verdt sin salt har lange negler.

Au, au, au! Det er alt jeg kan si om lange negler.

3. Hvem er hun henger ut med?

Hvis det er homofile menn, det er ikke en indikator hun er lesbisk. Hun er bare homofil vennlig.

Hun vil sannsynligvis ikke være veldig fornærmet hvis du nærmer henne til å koble til og be henne ut. Hun kommer til å le og si nei takk med et smil.

Hvis hun henger med veldig rett leter kvinner, som alle har lange velstelte negler, kan hun ikke være veldig vennlig om å bli kontaktet. Hennes venner og sammenheng si ikke gå dit.

load...

4. Sjekk ut hennes kroppsspråk

Er hun gir deg flørtende signaler ? Hvis du ikke vet hva flørtende signaler ser ut, de inkluderer langvarig øyekontakt.

Andre signaler kan være hennes ser på deg, å vende seg bort og ser på deg igjen, snu kroppen hennes til å møte deg eller berører du gjentatte ganger hvis du faktisk sitter med hverandre.

Hvis du ikke får noen av disse signalene, har hun ikke engang vet at du eksisterer.

5. Bare snakke om lesbiske

Snakk om de nyeste Ellen DeGeneres show, “Modern Family”, musikere som Tegan og Sara eller den siste profesjonell idrettsutøver å komme ut.

Først må du finne ut om hun er lesbisk vennlig. Da kan hun søle bønner riktig måte, eller du kan ha til å grave dypere.

Hvis du har koblet med noen som er dypt i skapet, så er alle spill av. Hun vil sannsynligvis ikke si noe og vil ikke gi deg ekte ledetråder.

Og det er slik at ballen spretter. Du må være modig og sjarmerende. Så ta en sjanse.

Det verste som kommer til å skje er at hun sier nei, og du kommer til å gå videre med livet ditt.

Det beste hun sier: “Hvorfor ja, jeg elsker lesbiske og jeg date dem også! Er du singel og tilgjengelig?”

Så din lille lesbisk himmelen er rett rundt hjørnet!

Homofile jenter, har du noen gang vært redd for å nærme seg en kvinne fordi du ikke visste om hun var lesbisk? Hvordan fikk du overvinne denne frykten?

Foto kilde: favim.com.