5 fordeler med å svinge av og til

15 juni 2019

Er jeg en swinger? Ja. Må jeg svinge hele tiden? Nei.

Så hva betyr det? Er ikke det målet om en swinger? Ikke swingers bare vil ha sex hele tiden med alt og alle? Nei og nei.

Som med enhver gruppe, jeg vet at det vil være de som passer inn i det ekstreme, men for det meste, jeg har funnet swingers jeg kommer i kontakt med har “mål” å styrke og øke bindingen og forholdet til sine partnere.

load...

Åpenhet brakt gjennom svingende lar par å nyte en sårbarhet og ærlighet i partnerskap, i tillegg til å dyrke vennskap med andre lekepartnere og par gjennom felles seksuell kontakt. Det er gjennom denne kontakten at energien i svingende er opprettet, en kaskade av energi som blir selvdrevet.

Så hva er noen av fordelene med tidvis svingende?

1. Kvalitet fremfor kvantitet

Det er ikke så viktig mengden med andre, men hvordan disse interaksjoner forbedre kvaliteten (og antallet) med partneren din. Tar tid å virkelig fordype deg i hver erfaring vil tillate deg å hone på en av livets største uttrykk og være til stede i øyeblikket.

2. Frihet til å utforske

Noen ganger vet jeg har frihet til å være meg selv og utforske med andre hvis jeg velger å være nok, og bare fordi jeg har frihet til å gjøre noe betyr ikke nødvendigvis at jeg vil føle behov for å handle på at frihet hele tiden. Gjennom denne friheten, har jeg funnet jeg faktisk bringes nærmere min partner.

load...

3. Variasjon kan være krydder i livet

Da John og jeg velger å delta i noen svingende , det som gjør det så morsomt er variasjonen. Akkurat som med omtrent alt annet i livet, kan ha valg hjelpe oss å lære om ourselves.What liker jeg? Hva er jeg villig til å prøve? Hva har jeg å tilby?

Akkurat som med omtrent alt annet i livet, å ha valg kan hjelpe oss i å lære om oss selv.

John og jeg har både hatt mulighet til å lære forskjellige teknikker gjennom vår livsstil som vi har da vært i stand til å bringe hjem og erfaring med hverandre!

4. Møte nye mennesker med samme interesser

En del av svingende kan møte nye mennesker som elsker sex like mye som vi gjør , folk som har samme interesser eller hobbyer, inkludert reise, mat og science fiction fans (John er en nerd på hjertet, og har møtt noen andre nerder i livsstil! ).

load...

Det handler om å finne ut hva som fungerer for deg som et par, og nyter andre i livet ditt.

5. Balance of Life

Noen ganger gjør en levende kommer i veien for våre liv. Vi har jobb, barn, boliglån, dette ansvaret dag-til-dag som beveger oss fremover mot våre mål, og det er der balansen kommer inn i bildet.

Husk “alt arbeid og ingen play gjør Jack en kjedelig gutt” sitat? Det er så mye sannhet i det. Hvis vi bruke all vår tid med vår nese til slipestein, så alt vi ser er steinen. Likeledes, hvis vi bruker all vår tid på å spille, våre mål lide.

Jeg har funnet dette samme format til å være sant med svingende. Da John og jeg tilbringe tid sammen, har vi fokus på å dyrke vår obligasjon og ta vare på dag-til-dag ansvar. Spille gjør oss i stand til å strekke oss litt, å løpe rundt på lekeplassen så å si, og gir akkurat nok tid på begge steder for å holde fylde av livet på sitt høyeste.

Så selv om du bare svinge av og til, vil det være en anledning til å huske!

Bilde kilder: wwhan12.wordpress.com, huffingtonpost.com