5 enkle måter å møte singler over 50 år (fra en datingekspert)

28 mai 2019

Vår side er et gratis online ressurs som tilbyr verdifullt innhold og sammenligning tjenester til brukerne. For å holde denne ressursen 100% gratis, får vi kompensasjon fra mange av de som er oppført på stedet tilbyr. Sammen med viktige gjennomgang faktorer, kan denne kompensasjonen påvirke hvordan og hvor produktene vises på tvers av området (inkludert, for eksempel i hvilken rekkefølge de vises). Vår side omfatter ikke hele universet av tilgjengelige tilbud. Redaksjonelle meninger uttrykt på nettstedet er strengt vår egen og er ikke gitt, støttet eller godkjent av annonsører.

Annonsør Disclosure

5 enkle måter å møte andre single Over 50 (Fra et Dating Expert)

EliteSingles er et fantastisk valg for senior single som verdsetter utdanning. Mer enn 80% av sine medlemmer har tjent minst en bachelorgrad. I tillegg er i utgangspunktet 100% av EliteSingles medlemmer på jakt etter en langsiktig romantisk partnerskap.

load...

Legge ut en profil på et nettsted eller to, og husk å oppdatere profilen din med noen måneders mellomrom, slik at du ser på toppen av søkeresultatene. Justere teksten samt endre opp bildene dine. Vær tålmodig - du kan tiltrekke din fremtidige kone eller mann i en helg, eller det kan ta et år.

Ha et åpent sinn. Du kan oppleve at du er tiltrukket av forskjellige typer mennesker enn du var i 20-årene og 30-årene da du var å utvikle din karriere og ønsker å få barn. I stedet for å søker noen som ser flott ut på papiret, stabilitet kombinert med å være en morsom følgesvenn og en eventyrer-søkende saken mer, gjør de ikke?

2. Registrer deg for litt mosjon programmer

Ja, det er prøvd og sanne, møte-singler-at-the-gym taktikk, men jeg har satt en vri på den. Som en moden enkelt, kan arbeidstiden ikke lenger utelukkende 9 am til 17:00, slik at du har fordel å trene på alle forskjellige tider for å møte en rekke nye mennesker. Ikke bare trene på treningsstudio rett ved kontoret eller hjemme. Bli med i et treningsstudio med forskjellige steder og variere hvor du går i løpet av uken.

load...

Yoga og Pilates er store muligheter for senior singler. Jeg liker også SilverSneakers' programmer. Med over 130 000 steder over hele USA, og kombinerer SilverSingles velvære og sosialt samvær. Senior singler er mye mer sannsynlig å date folk som de allerede er kjent eller er minst venner med. Ved å møte på treningsstudio via SilverSneakers, du allerede har noen samtale startere. I tillegg kan du bruke SilverSneakers' app for å lære hvor andre brukere trener.

Bli med et treningsstudio og ta del i klassene vil ikke bare bidra til å holde deg i form, men det vil også tillate deg å mingle med nye mennesker.

Som jeg sa i begynnelsen av artikkelen, kommer forberedt med en plan for hvordan man skal bygge rapport venner med noen i klassen. Hvis du ønsker å fortsette samtalen med noen, kan du foreslå å gripe kaffe i nærheten. Eller kanskje du kan bli venner med de andre klassekameratene og be dem for dating råd: “Jeg synes det er utfordrende å møte kvalitets datoer min egen alder. Fortell meg hvordan du gjør det. Kom igjen. Jeg skal kjøpe deg en kopp kaffe.”

load...

3. Delta i gruppeaktiviteter

Hvis du er over 50, gruppene på Meetup.com blir ofte stemplet som Midlife aktivitetsgrupper. Hva arrangørene sikter til er mer av et sosialt fellesskap uten å sette press på deltakerne. Bli med noen forskjellige aktivitetsgrupper til du finner grupper som du liker og som har hyggelige mennesker i dem.

Begynn i det små. Plukk en av de kortere, lave kostnader, ingen vert hendelser som Taco tirsdager. Hvem elsker ikke tacos? Du kan ikke møtes “The One” den kvelden, men det er OK. Benytt deg av din tid ved å sikte på å få nye venner, ikke bare å få en dato. Chat opp alle som er der. Legg bildene dine til gruppen på nettet for å fange øyet av medlemmer som ikke har deltatt den kvelden. Kanskje de vil delta på et fremtidig hendelse hvor du vil møte. Vær aktiv og bli sett på øktene, og du er mer sannsynlig å få nye venner og møte potensielle datoer.

Meetup.com er en av mine favoritt-nettsteder for å finne lokale grupper som er spesielt for modne singler, og det er gratis å bruke.

Jeg foreslår også å ta en titt på Toastmasters og andre forretningsgrupper samt lokale Facebook-grupper. De tiltrekker seg en variert aldersgruppe, noen av dem er modne fagfolk.

4. Delta på voksen klasser og workshops

Oppsøke klasser og workshops i voksenopplæring og berikelse divisjoner av lokale samfunnet høgskoler, fylke skolekrets, parker og rekreasjon avdelinger, og programmer som det Osher livslang læring Institute. Olli har steder over hele USA og sponsorer klasser rettet mot 60 + publikum. I tillegg tilbyr OLLI spesielle aktivitetsgrupper, inkludert bridge, poker, hagearbeid, sport, scrabble, og socials. Valgene varierer hvert kvartal.

Samfunnet høgskoler ofte har et kurs kategori spesielt for eldre voksne. Sjekk ditt område. Pass på at du får en kurskatalog for å se om noen kurs fange øyet slik at du kan utvide din rekkevidde. Noen fylker har to eller tre samfunnet høgskoler. Sjekk alle sine oppføringer og blande det du delta. Her er hva jeg har sett når du gjør noen undersøkelser:

Velg klasser med en kortsiktig satsing for å maksimere sjansene for å møte nye mennesker oftere. Små klasser som kjører i åtte uker kan bruke opp ressursene uten noe som gir en ny venn, enn si en potensiell date. Og, selvfølgelig, alltid er utstyrt med en plan for å utdype forbindelsen med noen og veve dem inn i din sosiale sirkel.

5. Ta dansetimer

Dans er en flott måte å møte mennesker. Clincher er å finne riktig dans klasse for deg. Jada, vi har alle sett annonser rundt for ballroom dans leksjoner. Men du bør vite på forhånd at disse klassene er ofte det meste består av par, har de ofte siste seks ukene, og de dekker ofte seks forskjellige dansestiler. Sjekk disse ut før du registrerer deg.

Se i postkassen for kataloger med lokale voksen berikelse klasser. Mange av disse dansekurs holdes på kveldstid og i helgene på en lokal videregående skole, ungdomsskole, eller samfunnshus.

Dans er gøy, du vil lære noe nytt, og starte en samtale med en fremmed er virkelig enkelt.

Den beste bang for din tid og pengene er sosiale arenaer. De ulike stiler av dans tegne forskjellige publikum. Salsa og Contra vanligvis tiltrekke seg folk i 40-årene, 50-årene, og 60-tallet, og ofte du ikke trenger å ha en dansepartner til å delta. Når du lære å salsa, vil du vanligvis rotere partnere hele kvelden, mens Contra har fordelen av en lav-satsing terskel.

I stedet for å registrere deg for en klasse i ni måneder, er min anbefaling å delta på en engangs dans klasse og se hvordan det går. Sjekk på nettet fordi hver klasse vil ha spesifikke protokoller.

I tillegg er mange av klassene inkluderer snacks. Ta en liten noe med deg å dele, og det vil gi deg muligheten til å chitchat med andre mennesker der. Mål å få nye venner, ikke bare få en date.

Kombiner en rekke av disse strategier for å heve dine sjanser!

Ved å kombinere en rekke av disse fem taktikk, er du sikker på å finne gode datoer og utvikle en veldig bra sosialt liv. Ikke glem at jo mer du utvide vennekretsen, jo bedre sjansene dine for å finne noen du liker. Også mange eldre ektepar har møtt via online dating (min partner og jeg er en av dem!), Så gi det en sjanse. Lykke til!