5 beste blogger for sukker pappaer og babyer

22 februar 2019

The Sugar Bowl kan være en veldig søt sted å bo hvis du vet hvordan det fungerer, spesielt i dating verden.

Disse fem blogger tilbyr tips, triks og innsikt i hvordan å være den beste sukker baby eller sukker pappa du kan være.

Blond Angel baby

BESTE AV

Angel anser seg selv en veteran sukker baby, så hun har mye å dele om emnet. Hennes blogg dekker ikke bare hennes egne opplevelser som sukker baby, men det besvarer også mange spørsmål som spenner fra hvordan du oppretter din profil på en sukkerskål datingside for hvordan du setter opp en kvote med sukker pappa. Hun har tøff kjærlighet råd du har vært på jakt etter.

load...

Sosial innflytelse: 51+ følgere

URL: blondeangelbaby.com

The Sugar Daddy Diaries

BESTE AV

Lisa Schmidt er en tidligere sukker barnet selv, og hun vet hva hun snakker om når det kommer til sukker dating verden. Hun tilbyr gode råd og selv matchmaking tjenester for de som leter etter sin egen SD eller SB. Det er en grunn til at du kan finne sitt arbeid over hele Internett - hun er så bra.

Sosial innflytelse: 155+ tilhengere, 158+ likes

URL: sugardaddydiaries.wordpress.com

Sugar Baby Diary

BESTE AV

Dette sukker babyen kan holde hennes navn for seg selv, men hun er mer enn villige til å dele det hun har lært i hennes erfaringer! Hun dokumenterer hennes utflukter og mennene hun møter underveis. Hun insisterer på å spille spillet ved hennes regler, selv om det gjør ting vanskeligere. Hun tar også spørsmål sendt inn via hennes blogg.

Sosial innflytelse: 54+ følgere

load...

URL: diaryofsugarbaby.tumblr.com

SeekingArrangement

BESTE AV

SeekingArrangement.com er den største dating nettside for folk som ønsker sukker relasjoner. De holder sin blogg velfylt med innlegg på nesten alle spørsmål du kan tenke på, alt fra de fordeler og ulemper med pay-per-møte ordninger til ins og outs av sjonglering IRL dating med sukker livsstil. Disse folkene er grundig og kunnskapsrik.

Sosial innflytelse: 16,185+ liker, 185+ følgere

URL: seekingarrangement.com

Sugar Daddy Diary

BESTE AV

David Montrose praktisk talt skrev boken på sukker dating. Hans blogg er fylt med oppriktige skudd i sin tid som en sukker pappa, de gode og de dårlige. Han tilbyr også sine meninger om ulike debatter i sukker bolle og slips i tekster med mange av hans innlegg, for de av dere som ønsker en sang som sier hva du tenker.

load...

Sosial innflytelse: 676+ tilhengere, 120 + likes

URL: sugardaddydiary.com

Foto kilde: softpedia-static.com